2777
2789
شبنم جوون کجایی گلم؟ بیا ی خبر از خودت بده؟ انشاالله که مامان شده باشی قشنگم🤲😍

سلام مهربان جان، هنوز 16 م موعدمه، اما الان تست زدم منفی بود. عفونت ک دارم اضافه وزنم دارم فک نکنم اینسری هم نتیجه بگیرم ☹️

سلام مهربان جان، هنوز 16 م موعدمه، اما الان تست زدم منفی بود. عفونت ک دارم اضافه وزنم دارم فک نکنم ا ...

قشنگم هنوز که خیلی زود واسه تست! مگه دوره هات چند روزست؟؟ عفونت چرااا؟ بعد عکس گرفتی؟

عزیزم تلاش کن و وزنت بیار پایین ولی اینو بدون اگه خدا بخواد هیچ چیز جلو دار خواستش نخواهد بود.. همسایه خواهر همسرم ی خانونیِ فوق العاده چاق یعنی فوق العاده هاااا ولی خدا رو شکر ۶ تا بچه داره بچه ی کوچیکش ۹ ماهش ماشاالله همه هم سالم و زیبا..پس نگران نباش ولی خب ماها شرایطمون متفاوتِ و باید مراقب همه چی باشیم.

عزیزم هنوز زود برای ناامیدی انشاالله خدای خوبی ها سوپرایزت کنه و دلت غرق شادی شه قشنگم🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفای خوشگلم بیا ی خبر بده.. انشاالله که خوش خبر باشی😍🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
قشنگم هنوز که خیلی زود واسه تست! مگه دوره هات چند روزست؟؟ عفونت چرااا؟ بعد عکس گرفتی؟ عزیزم تلاش کن ...

همون موقع ک عکس رنگی دادم دکتر گفت دهانه ی رحمت ملتهبه،داکسی سایکلین داد خوردم، اما بازم حس میکنم عفونت دارم چون ترشح غلیظ سفید و رزد دارم. سیکلام 28 روزه س. اره زود هم زدم 

فردا موعدمه (سپیده)🙂 ولی شدیدا ترشح دارم و همش چک میکنم هر لحظه انگار پریود میشم وای خدا یعنی میشه معجزه کنی😐

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
همون موقع ک عکس رنگی دادم دکتر گفت دهانه ی رحمت ملتهبه،داکسی سایکلین داد خوردم، اما بازم حس میکنم عف ...

توکلت به خدا باشه. انشاالله که بهترینا برات رقم بخوره 🤲⚘

همون موقع ک عکس رنگی دادم دکتر گفت دهانه ی رحمت ملتهبه،داکسی سایکلین داد خوردم، اما بازم حس میکنم عف ...

۲۸ روزه رو باید روز موعد به بعد بزنی چون زودتر احتمالش کمه جواب بده من پارسال یادمه چند روز گذشته بود پریود نشدم دو ستا بی بی چک گرفتم تو دو سه روز هیچکدومم اول هاله ننداخت بعد چندساعت میدیدم که دو خط شدن که رفتم آزمایش یعنی بعد یک هفته تازه مثبت میشد اولین نکته مهم اینه که پریود عقب بیفته که من دقیقا ۲۸ ام که میشه پریود میشم یه روزم عقب نمیفته یکم دل خوش شم😐😁

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

عزیزم کی موعدته ؟

فردا موعدمه (سپیده)🙂 ولی شدیدا ترشح دارم و همش چک میکنم هر لحظه انگار پریود میشم وای خدا یعنی میشه ...

شرمنده سپیده جوونم😣 گلم انشاالله که خیره😍 الهی که دلت غرق شادی شه و بیای و خوشحالیت با ما هم تقسیم کنی 🤲 منتظر خبرای خوبت هستیم 😍⚘

اینقد دلم میخواد منم تیکر بارداری داشته باشم 😍نمیدونم چرا اینقد به نظرم محال شده 😫

عزیزم،از صمیم قلبم برات دعا میکنم. میفهممت.هنوز داغت تازست. گریه کن عزیزم،نریز تو خودت.. من روزا که ...

مرسی عزیزم.پس حال منو خوب میفهمی.دعا کن بگذره این روزام.روزای خوبم بیاد.دامنم سبز بشه به سلامتی

خدایا شکرت
شرمنده سپیده جوونم😣 گلم انشاالله که خیره😍 الهی که دلت غرق شادی شه و بیای و خوشحالیت با ما هم تقسیم ...

Sfa اول اسم خودم ، پسرم🥺 شوهرم

عزیزم کی موعدته ؟

من هنوز دو هفته تا موعد دارم😥 اونقدر هم زمان کند میگذره هااا.. توکل به خدای مهربون انشاالله که دل هممون خیلی زود شاد کنه🤲

Sfa اول اسم خودم ، پسرم🥺 شوهرم

بگردمت عزیزم...انشاالله به حق امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم ع خدای مهربون عیدیت بهت داده و دل تو همسرت غرق شادی میشه 🤲

من هنوز دو هفته تا موعد دارم😥 اونقدر هم زمان کند میگذره هااا.. توکل به خدای مهربون انشاالله که دل ه ...

انشالله همین ماه دلت شاد شه