2777
2789
چندماه بعد سزارین اجازه اقدام داد؟

دو ماه 

البته دکتر من این نظر رو داشت 

بیشتر دکترا میگن ۱سال 

ولی من به دکترم اعتماد کردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
۳۸ هفته و نیم بودم دکترم نوبت داد شنبه سزارین اختیاری شدم،بچم دنیا اومد ظاهری کاملا صحیح و سالم بود، ...

وای عزیزم متاسفم 😭😭😭😭😭

خدایا کمکش کن بتونه اروم بشه 😭😭😭😭😭😭

اصلا نمیشه چیزی گفت 

گلم چرا نمیشه من بعد دوماه اقدام کردم همه آزمایشات رو دادم همه چی نرمال بود بعد اقدام کردم 

توکل کن به خدا 

میدونم سخته خدا بهت صبر بده ایشالا زود زود لبت خندون بشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله عزیزم اون روزا رو هم ببینم صدای قلبشو لگداشو تا سالم میاد بغلم خیلی دعام کن این دو هفته هم ...

سلام گلم به به مبااااااارکه انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی و نی نی رو صحیح و سالم بغل کنی 💋💋💋💋💋

مریم جون خوبی عزیزم خیلی حق داری ادم حالش واقعا خرابه روزا و‌ماه های اول راستش من چون طبیعی بود زایم ...

خداروشکر.برای منم دعا کن.دیشب یاد لگد زدنای پسرم افتاده بودم فقط گریه میکردم.چه روزای بدی رو دارم میگذرونم هیچوقت یادم نمیره این روزارو

خدایا شکرت
خداروشکر.برای منم دعا کن.دیشب یاد لگد زدنای پسرم افتاده بودم فقط گریه میکردم.چه روزای بدی رو دارم می ...

عزیزم امیدت به خدا باشه خیلی زود دوباره اون روزای خوبت برمیگردن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

ممنونم ازت لیانا جون نمیدونم چرا نمیتونم پیامتو ریپلای کنم☹️

گلم خیلی ممنون من این ماه رفتم عکس رنگی اقدامم کردم معجزه شد باردار شدم😅 برام دعا کن عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم.چند وقت بعد باردار شدی؟من الان بدترین روزارو دارم میگذرونم.دوس دارم همش گریه کنم.یاد روزا ...

عزیزم،از صمیم قلبم برات دعا میکنم. میفهممت.هنوز داغت تازست. گریه کن عزیزم،نریز تو خودت..

من روزا که تنها بودم میرفتم اتاق پسرم بلند بلند گریه میکرد،باهاش حرف میزدم.تا الان که سه سال گذشته، هربار گذرم از مسیر بهشت زهرا باشه زار زار گریه میکنم. ولی چون همه هدفم دوباره باردار شدن بود‌، به خاطرش ورزش کردم،روحیم رو بردم بالا،درس خوندم. همسرم می‌گفت تا آمادگیش رو نداشته باشی نمیخوام، راستم میگفت، چون دومی هم به خاطر استرس زیاد سقط شد.با اینکه یک سال گذشته بود.اولی تو هفته سی و هفت که رفتیم سونو تو یک چشم به هم زدن همه چیز خراب شد،گفتن تموم کرده،برین درش بیارین.(مسیر بند ناف با خونریزی بسته و بعدش کنده شده بود)

مستأجری به دادم رسید.خونمون رو که عوض کردیم حالم خیلی بهتر شد.در و دیوار اون خونه زجرم میداد.هرچند انگار یه تیکه از وجودم رو اونجا جا می داشتم😔

نه ماه بعد سقط، دخترم رو باردار شدم.دقیقا اولین روزای کرونا فهمیدم. تا سه چهار ماه به کسی نگفتیم،سونو هم نرفته بودم.نذر کرده بودم هر روزی که به خیر بگذره یه تسبیح صلوات و یه زیارت عاشورا می‌خوندم.سخت بود،آخرای بارداری خیلی داستان داشتیم،خیلی پر استرس.ولی خدارو شکر گذشت. الان دخترم زندگیمون رو عوض کرده.

از ته دلم از خدا برا شما هم می‌خوام💜💜💜💜

من پری روز نوزادمو از دست دادم پسرم نموند رفت دعام کنید دکترتون چی میگه؟ چندوقت بعد میتونید اقدام ...

متاسفم عزیزم..خیلی دلم میگیره وقتی مامان جدید اضافه میشه که دل شکستست.. الهی که خیلی زود از هر نظر رو براه بشی و دامنت به لطف خدای مهربون سبز شه 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
دکترتون اجازه داد بعد ۴ ماه اقدام کنید؟ من دو روز پیش پسرمو از دست دادم سزارینی ام😭

عزیزم بگردمت که با تمام وجود درکت میکنم و میفهمم که چه روزای سختی رو داری میگذرونی.. ما هم این روزا رو گذروندیم و کمی باهاش کنار اومدیم.. قشنگم عزاداریات بکن و گریه کن نزار رو دلت غم باد شه و در کنارش قرآن بخون و ذکر بگو..انشاالله که خدای سبز و مهربون به بهترین شکل ممکن برات جبران کنه🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
۳۸ هفته و نیم بودم دکترم نوبت داد شنبه سزارین اختیاری شدم،بچم دنیا اومد ظاهری کاملا صحیح و سالم بود، ...

وااای خدایاا چقدر دردناک.. عزیزم اینجا همه با هم همدردیم.. توکل به خدای مهربون کن و خودت خوب تقویت کن هم روحی هم جسمی.. 

منم سز شدم و دو ماه بعد اقدام کردم. الان با این ماه ۷ ماه که اقدامم.. تو هم خودت رو خوب تقویت کن..میدونم که دل ما مامانای دلشکسته رو هیچی آروم نمیکنه جز دوباره باردار شدنمون.. انشاالله وضعییت خیلی زور نرمال بشه و با اولین اقدام مامان شی قشنگم🤲

من پری روز نوزادمو از دست دادم پسرم نموند رفت دعام کنید دکترتون چی میگه؟ چندوقت بعد میتونید اقدام ...

خیلی ناراحت شدم خیلی😭😭عزیزکم خدا صبرت بده خواهر نمیدونمدخدایا حکمتش چیه تموم بند دلم پاره میشه هر روز یکی به این تایپک اضافه میسه قلبم تیکه میشه ای خداااا😭😭😭😭😭عزیزم همع اینجا همه دردن . خدا بزرگ حتما حکمتی توش بوده ناراحت نباش خدا زحکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری وقتی سزارین شدم نا خود اگاه این جمله اومد نظرم کمی اروم شدم منم خرداد دو قلوهامو تو ۲۸هفته از دست دادم دو تا پسرم . 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

خیلی داغون شدم خیلی ای خدا ب حق دست بریده حضرت عباس ب حق جیگرر پاره پاره شده امام رضا امام حسن تمام مادرا شاد کن

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

شبنم جوون کجایی گلم؟

بیا ی خبر از خودت بده؟ انشاالله که مامان شده باشی قشنگم🤲😍

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ میشه از بارداری هات بگی اگه ناراحت نمیشی!!! چی شد

عزیزم‌ خیییلی بهت تبریک میگم. من تو بارداری اول بهترین مریض دکترم بودم😄 واقعا هیچ مشکلی نداشتم. اینقدر شوکه شده بودیم که دکترم باور نمی‌کرد.میگفت همچین چیزی ندیده بودم.

همه داروهام فقط برا احتیاط بودن،وگرنه هیچ کس مشکل رو تشخیص نداد.

پیشنهاد میکنم اگر دکترت اجازه داد بگی بیان تو خونه باهات یوگا کار کنن، کلاس دارن ولی به خاطر کرونا بهتره احتیاط کنی.اگر تهران هستی خانم صابریان ماما همراه هستن که پکیج هایی هم برا دوران بارداری دارن، خواستی اطلاعاتش رو بدم.