2777
2789
الهی شکر قشنگم..خدای مهربون مادربزرگت برات حفظ کنه🤲 به نظر منم هنوز به هیچ کس نگو باز خودت و همسر ج ...

قربونت برم اره عزیزم من حتی نمیخوام فعلا به مامانم هم بگم فقط منو شوهرم و شما میدونید😅 به نظرم اینطور بهتره برای چی فکر اونا رو هم درگیر کنم و استرس بکشن قصدم این بود حتی به مامانم هم ۶،۷ ماهگی بگم فعلا دوتایی میخوایم لذت ببریم خدا هم خودش کمکم کنه☺️❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
من دوره هام ۲۸روزست فردا ۲۶ ام سیکلمه و حالت های پریودی دارم به شدت

میدونی عزیزم اصلا معلوم نمیکنه یه وقت ممکنه لقاح دیر شده باشه یه هفته بعد تاخیر نشون بده یه وقتایی هم زود شده باشه منی که دوره هام نامنظمه انقدر زود نشون بده😐 پس خیلی زود خواستی بزنی صبح موعدت بزن انشاالله که دو خطه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه وبزودی دامن تک تکتون بحق فاطمه زهرا سبزشه.دخترپاییزی بهت تبریک میگم باورکن وقتی خبربارداریتو دیدم بغض کردم حال تک تکتون رومیفهمم ومیدونم تنهابا باردارشدن میتونیم اروم شیم.خداروشکرمنم دیروزآنومالی داشتم وهمه چی خوب بودوخدا یه آریای دیگه بهم داد.باورتون میشه دوبارقبل بارداریم خواب دیدم یه پسربچه روگذاشتن بغلم وگفتن این اریاس اما این سالمه.این روزابااینکه حالم خیلی بهتره وهمش استرس دارموترس گرچه خیلیم بخدا امیددارم.اما این ترس لعنتی همش باهامه ازخدامیخوام دم عیدی خدا یه عیدی خوب بهتون بده دامن تک تکتون سبزشه ودلتون شادشه برای همتون دعامیکنم.شماهم برای منو آریام دعاکنید

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪

سلام دوستان. هربار که اینجا سرمیزنم از ته دل براتون دعا میکنم. با اینکه نمی‌شناسمتون با خبر بارداریتون کللیییی ذوق میکنم.

من تجربه این روزا رو داشتم، الان خدارو شکر خدا بهمون یه نی نی داده.اگر یه وقتیدلتون خواست با کسی صحبت کنین که حالتون رو درک کنه و بارداری مجددش مثل شما بوده در خدمتتون هستم.

درضمن اگر دکتر آمپول ضد انعقاد تجویز کرد کلی مهارت پیدا کردم،یکی از چالش های بارداریم بود😄

سپیده جون من دوره هام بدون دارو ۳۰ تا ۳۴ روزم طول میکشید روز ۲۶ سیکلم واقعا به یاد ۶ اسفند پارسال&nb ...

هستی عاشق تیکرتم

عاق فندوقتم

🤣🤣❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچها ی کاری مادر شوهرم انجام میده شبای جمعه خیلی اعتقاد داره براتون میزارم انجام بدین . یاد هم باشیم لطفا . 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
چه ترفندی عزیزم؟

ترفند که، یه راه بیشتر نداره؛ ران و بازو و شکم‌.

ولی من بعد از یه هفته مجبور بودم خودم بزنم، اصلا جرات نداشتم،برا همین از کسایی که تجربش رو داشتن کمک گرفتم.

ولی یه چیز جالب که بود،به من گفته بودن آسپرین میخوری و آمپول میزنی اگه اورژانسی هم سز شدی مشکلی نیست، ولی اون روز که اورژانسی بستری شدم،پزشک بیهوشی اسپاینال نمیکرد،میگفت باید یه فاصله مشخصی دارو مصرف نمیکرد،فقط بیهوشی.

درضمن اگه انوکسا میزنین،آخرش باید هپارین بزنین

سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه وبزودی دامن تک تکتون بحق فاطمه زهرا سبزشه.دخترپاییزی بهت تبر ...

سلام عزیزم دلم وای باورت میشه میخواستم تگت کنم که بیای از خودت یه خبر بدی ممنونم بابت تبریکت شکر خدا منم حالم روز به روز داره بهتر میشه ولی طبیعیه ما استرس رو داریم تا اخر گلم منم برای تو خیلی خوشحال شدم آریات برگشت خدا رو صد هزار مرتبه شکر انشاالله به وقتش و سالم بغل بگیریش 

سلام دوستان. هربار که اینجا سرمیزنم از ته دل براتون دعا میکنم. با اینکه نمی‌شناسمتون با خبر بارداریت ...

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ میشه از بارداری هات بگی اگه ناراحت نمیشی!!! چی شد

هستی عاشق تیکرتم عاق فندوقتم 🤣🤣❤❤❤

قربونت مهربونیات برم من نیلو جونم انشاالله به زوووودی قسمت شه توام تیکر بزنی عزیزدلم😍🌹

سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه وبزودی دامن تک تکتون بحق فاطمه زهرا سبزشه.دخترپاییزی بهت تبر ...

سلام عزیز دلم.برای منم دعا کن هنوز یه ماه نشده پسرم رفت.دلم شکسته فقط با بارداری میتونم آروم شم.عجله دارم زودتر اقدام کنم ولی شوهرم میگه عجله نکن تا رحمت آماده شه.شما چند وقت بعد بارداری قبلی اقدام کردی

خدایا شکرت
سلام دوستان. هربار که اینجا سرمیزنم از ته دل براتون دعا میکنم. با اینکه نمی‌شناسمتون با خبر بارداریت ...

سلام عزیزم.چند وقت بعد باردار شدی؟من الان بدترین روزارو دارم میگذرونم.دوس دارم همش گریه کنم.یاد روزای بارداریم میفتم فکر میکنم همش خواب بود 

خدایا شکرت
سپیده جون من دوره هام بدون دارو ۳۰ تا ۳۴ روزم طول میکشید روز ۲۶ سیکلم واقعا به یاد ۶ اسفند پارسال&nb ...

دختر پاییزی واقعا برات خوشحالم.بارداری تو بهم روحیه و انگیزه میده.فکر کنم تو این تاپیک فقط داغ من تازس.هنوز یه ماه نشده روزی نیست که بهش فکر نکنم.از جمع فراری شدم 

خدایا شکرت