2777
2789
خدا نکنه عزیزم.. ممنون از دعای خیرت... الهی که به زودی دل هممون شاد شه و دامنمون به شرط نطفه ی سالم ...

انشالله عزیزم

حتما عزیزم

خدا کنه خوب باشه 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چی بگم والا.. ماه قبل هم ۴ روز جلو انداختم اینم ی مدلش😅 گلم امروز واسه عکس رنگی وقت گرفتم..دکتر گفت ...

افرین مهربان جان دقیقا همینطوره عزیزم نی نی نداد بهت این ماه مطمئنا به صلاحت بوده برای همین میگم بازم خدا رو شکر که عمه پری به موقع میاد خخخخ این خودش یعنی باید امیدوار بود که بدنمون تو سلامتی کامل هست و هنوز فرصت هست برای مادر شدن عزیزم چه خوب کاری کردی که وقت عکس رنگی گرفتی حتما جوابشو بیا بهمون بگو واجب بود برات عزیزم مخصوصا که سزارین شدی شما❤️ خیالت راحته راحت میشه دیگه برای اقدام های بعدی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست جونیا من ی ذره زیادی چت میکنم یعنی از زیادی هم اون ورتر😥 از بچگی این عادت دارم باید هر حرفی رو ...

قربونت برم عزیزم من که به عشق حرفای تو میام تاپیک انقدرررر بیانت برای هر موضوعی شیرین و تو دل برو هست هرچی بگی بازم ادم بیشتر میخواد ازت بشنوه همیشه اینجا باشی برامون دوست مهربونم❤️🌹

قربونت برم عزیزم من که به عشق حرفای تو میام تاپیک انقدرررر بیانت برای هر موضوعی شیرین و تو دل برو هس ...

خدا نکنه قشنگم...ممنون از لطفت جانا..خودت خودت سیرتت پاک و مهربون⚘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم اگه ناراحت نمیشی میتونی بگی دخترت رو چرا از دست دادی؟ و چند ماه اقدام بودی که خدا دوباره دخترت ...

من با داروهای گیاهی باردار شدم همسرم ضعیف بود 

از اول بارداری حالم خیلییییی بد بود وحشتناک 

دیگه رسیده بودم به ماه ۶ که صبح ۲۳بهمن ۹۷ تبدیل شد به شوم ترین تاریخ زندگی من و کیسه آب صبح زود ترکید و رسیدم بیمارستان گفتند رحم خیلییی انقباض داره و نشد که کنترل کنند و بچه دنیا اومد و چند ساعت بعد هم از دنیا رفت 

😔😔😔

بعد اون بهم گفتند لوله هات بسته شده و باردار نمیشی ولی در کمال ناباوری ۵ماه بعد باردار شدم 

البته اون موقع نمیخواستم جون افسردگی گرفته بودم و دنبال بهتر شدن حالم بودم 

چون دکتر گفته بود باردار نمیشی جلوگیری نکردم و باردار شدم

خدا بخواد عالم و آدم جمع بشه خواست خودش اتفاق میفته و بس

انشاالله بیام اینجا و خبر باردار شدن تک تکتون را بشنوم

من با داروهای گیاهی باردار شدم همسرم ضعیف بود  از اول بارداری حالم خیلییییی بد بود وحشتناک&nbs ...

ناراحت شدم گلم 😔عزیزم خدا رو شکر که گل دخترت الان سالم کنارته انشاالله ما هم این روزای خوب رو میبینیم به زودی❤️🌹🙏🏼

فدای تو گلم.. ۷ ماه از سقطم میگذره و شیش ماه اقدامم.. برای ما هم دعا کن که غم این روزا با لذت دوباره ...

الهی آمین عزیزم 

غصه نخور منم پارسال این موقع فقط گریه میکردم ولی امسال خدا خوشحالم کرد انشاالله سال دیگه این موقع همگیتون نی نی هاتون بغلتون باشن ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا روشکر الان بچه داری ؟ اسمش چیه 

بله عزیزم یه دختر 

ببخشید اگه اسمش رو نمیگم اخه خیلی آشنا تو نی نی سایت دارم 🌺🌹

انشاالله قسمت خودت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی آمین عزیزم  غصه نخور منم پارسال این موقع فقط گریه میکردم ولی امسال خدا خوشحالم کرد انشاال ...

آمین یا رب العالمین 🤲

الهی که اشکی جز اشک شوق تو چشمات نشینه🤲 بهترینها نصیبت بشه دوستم ⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

امشب اول ماه رجب است هر کس ده نفر را با خبر کند تمام گناهانش بخشیده میشود.رسول خدا صلی علیه آله.

دوستان امشبب هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه امشب ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا «ربى من كل ذنب واتوب الیک»امشب ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين حضرت محمد(ص) فرمودند هر

کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود...

فقط امشب.

عزیزم شما چکار کردین؟یه سر به این تایپیک بزنید

سلام عزیز دلم، خوبی، من هیچی گلم فعلا در حسرت مادر شدن میسوزم و نمیتونم اقدام کنم.

شما چطور؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد