2777
2789
عزیزی مادری😘 واقعا همینه ها فقط صبوری و ایمان میخواد

عزیزم اگه ناراحت نمیشی میتونی بگی دخترت رو چرا از دست دادی؟ و چند ماه اقدام بودی که خدا دوباره دخترتو بهت داد؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نگران نباش قشنگم. انشاالله از قرصا هست و مشکل خاصی نیست. حتما عزیزم حتما.. به نیتت تا ۵ روز حدیث کسا ...

قربون مهربونیت برم من

عزیزم الهی که خدا همین ماه حاجت دل مهربون و بزرگت رو بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم در جمعتون پزیرا باشید من اصلا ۱۴روزه که جگر گوشمو از دست دادم و متاسفانه سزارین شدم ...

عزیزم خدا صبر بده،منم سزارین شدم 😔 و بچم 27 هفته بود نموند. اگ ناراحت نمیشی دلیل این اتفاق می گی؟ 

بچها ب نظرتون من چرا عقب انداختم ۱۳ قرار بود پری بشم نشدم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام بچه ها منم در جمعتون پزیرا باشید من اصلا ۱۴روزه که جگر گوشمو از دست دادم و متاسفانه سزارین شدم ...

عزیز دلم... اصلا بابت سزارینت ناراحت نباش سزارین برای وضع شما واجب بوده چون جون خودت درخطر بوده... خدارو شکر که خودت سالمی گلم انشالله بزودی جاش چندین برابر برات پرمیشه به حق صاحب این روز عزیز

خدایا بی نهایت بار شکرت...

سلام عزیزم واقعا متاسفم.. الهی که به زودی جاش برات سبز شه و نی‌نی سالم و سلامت بیاد بغلت🤲

منم سزارین شدم گلم نگران نباش و به خودت خوب برس همه روحی هم جسمی داغت تازست میدونم خیلی سخته و دردناک ولی توکلت به خدا باشه قطعا حکمتی توش بوده که من و شما از اون بی اطلاعیم. بهترینها نصیبت 🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
بچها ب نظرتون من چرا عقب انداختم ۱۳ قرار بود پری بشم نشدم

مهتاب جان انشاالله که بارداری😍 گلم اگه سابقه تاخیر نداری فردا بی بی بزن انشاالله که مامانی🤲

منتظر خبرای خوبت هستیم 😍⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
دوستان روزتون مبارک روز مادر منظورمه.... اونم مادر فرشته... انشالله ف شته هامون واسطه بشن و تاسال دی ...

سلام بانو... روز شما هم مبارک ⚘ انشاالله به امید خدا🤲

قربون مهربونیت برم من عزیزم الهی که خدا همین ماه حاجت دل مهربون و بزرگت رو بده

عزیز دلمی.. ی دنیا ممنون بابت دعای بی نظیرت😍

الهی که خانم فاطمه زهرا س واسته بشن و تا سال دیگه همین موقع هممون بچه هامون بغلمون باشه🤲 گلم بی‌خبرمون نزار⚘⚘

سلام عزیزم

الهی که خدا به دلت صبر بده 

انشالله به زودی دوباره باردار میشی توکل به خدا

نگران سزارینم نباش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خوبین.من رفتم سنو ان تی عدد ان تی ۲.۲بود یه خانومی بودگفت سنوش مشکل داشته بعد انومالی رفته بود ...

عزیزم نگران نباش این اعداد و ارقام اینطوری در میاد اصلا فکرتو درگیر نکن اگه خیلی دلت شور میزنه سلفری بده خیالت راحت میشه برای این میگم بده که فکر و استرس نی نی رو اذیت نکنه... جنسیتش معلوم شد گلم؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿