2777
2789
جونم عزیزم

جونت سلامت گلم.. خوبی؟ نی‌نی خوبه؟ تو فکرت بودم.. چون نگران ان تی بودی گفتم ازت ی خبر بگیرم

در چه حالی؟ همه چیز خوبه که الحمدلله؟ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان پسری ها پری نشدی که الحمدلله؟  

هستی خواهری کجایی خبری ازت نیست؟ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونت سلامت گلم.. خوبی؟ نی‌نی خوبه؟ تو فکرت بودم.. چون نگران ان تی بودی گفتم ازت ی خبر بگیرم در چه ح ...

عزیزم ازمایشم خوب بود ان تی مو رفتم یه جا دیگه تکرار کردم عددش ۱.۶بود دکتر گفت خوبه خداروشکر

مامان پسری ها پری نشدی که الحمدلله؟   هستی خواهری کجایی خبری ازت نیست؟

سلام مهربون جانم خوبی گلم ... من موعدم فردا هست و علایم پری خانم بشدت برام نمایان شده از دوروز پیش انشالله ماه دیگه این ماه آزمایشی بود🥰

خودت چطوری عزیزم؟انشالله تا نه ماه پری نشی

خدایا بی نهایت بار شکرت...
مامان پسری ها پری نشدی که الحمدلله؟   هستی خواهری کجایی خبری ازت نیست؟

سلام عزیز دل من خوبم شکر خدا تعطیلاته با شوهرم بیشتر وقت میگذرونیم میریم بیرون و اینا دیگه اصلا نمیدونم وقت چطور میگذره...تو در چه حالی مهربان جان؟ چند روز موند به موعدت؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیزم ازمایشم خوب بود ان تی مو رفتم یه جا دیگه تکرار کردم عددش ۱.۶بود دکتر گفت خوبه خداروشکر

خدا رو هزار مرتبه شکر گلم.. نگران نباش همه چیز بسپار به خدای خوبی‌ها⚘انشاالله از این به بعد هم با آرامش و سلامتی بارداری رو میگذرونی و نی‌نی به امید خدا سالم و سلامت میاد بغلت🤲 برای امضات هم ۱۱۰ تا صلوات میفرستم💝 

سلام مهربون جانم خوبی گلم ... من موعدم فردا هست و علایم پری خانم بشدت برام نمایان شده از دوروز پیش ا ...

فدای تو که عزیز دلی.. منم خوبم خدا رو شکر.. آخ امان از این عمه پِری 🤨

گلم من ۵ روز جلو انداختم و الان ۳ روز همه پِری مهمونم 😅

انشاالله این ماه تاپیک پر بشه از مامانای قلمبه من نیز هم 🤲

فدای تو که عزیز دلی.. منم خوبم خدا رو شکر.. آخ امان از این عمه پِری 🤨 گلم من ۵ روز جلو انداختم و ا ...

انشالله آخرین پری باشه تا زمستون سال دیگه بزودی هممون مامان میشیم به لطف خدا

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام عزیز دل من خوبم شکر خدا تعطیلاته با شوهرم بیشتر وقت میگذرونیم میریم بیرون و اینا دیگه اصلا نمید ...

خدا رو شکر که خوبی جانا..الهی که حال دلت همیشه رو به راه باشه.. کار خوبی میکنی نازنینم⚘

بالا گفتم عمه پِری ۵ روز زودتر اومد و منُ میزبان کرد🙄🤣

انشالله آخرین پری باشه تا زمستون سال دیگه بزودی هممون مامان میشیم به لطف خدا

انشاالله به حق شش ماه کربلا🤲

خدا رو شکر که خوبی جانا..الهی که حال دلت همیشه رو به راه باشه.. کار خوبی میکنی نازنینم⚘ بالا گفتم ع ...

ای بابا ۵ روز چه زود شدی خخخخ بازم خوبه وقتی قراره پریود شیم اون ماه همین بهتر که زودتر بشیم تموم شه بره😂 میگم مهربان جان این ماهم لتروزول میخوری؟؟؟ اگه خوردی ایندفعه حتما وسط سیکلت یه سونو بده

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
ای بابا ۵ روز چه زود شدی خخخخ بازم خوبه وقتی قراره پریود شیم اون ماه همین بهتر که زودتر بشیم تم ...

چی بگم والا.. ماه قبل هم ۴ روز جلو انداختم اینم ی مدلش😅 گلم امروز واسه عکس رنگی وقت گرفتم..دکتر گفت شما مشکلی ندارین فقط میمونه لوله‌ها حالا واسه ۸ پری وقت گرفتم..توکل به خدا ببینیم این ماه چی برامون رقم میخوره..

میدونی هستی جان همیشه وقتی عمه پِری بقچهشُ جمع میکنه و میره به خدا میگم خدایا این دفعه دیگه نی‌نی میدی ولی خدا جونم اگه هنوز به صلاحم نیست و قرار نیست که نی‌نی بدی لااقل عمه پِری رو به موقع بفرست که ی موقع وسط راه تو ترافیک نمونه😅 موقع اذان وقتایی که خونه مامانم هستیم به خواهرم و مامانم میگم من برم دو رکعت نماز بزنم به کمر بیام🤣 خواهرم میگه چرا اینجوری میگی؟؟!! بهش میگم من با خدا رفیقم خودش میدونه چی میگم😉 وااای خیلی خدا رو دوست دارم خییلی...هیچ وقت تنهام نزاشته و تو بدترین شرایط درست تو اوووج ناامیدی دستم و گرفته... خدا کنه جنبه‌ی این امتحانشم داشته باشم و رو سفید واحدام پاس کنم🤲 انشاالله نگاه سبزش به تک تک بچه‌های تاپیک بندازه و با دادن نی‌نی‌های سالم و صالح دلمون شاد کنه🤲

خواهرای گلم به خدا اعتماد کنید...تو ی تاپیک دوستی بعد از ۲۳ روز تاخیری و زدن دو تا آمپول پروژسترون بی‌بیش مثبت شد😍 در صورتی که ۴ روز بعد از تاخیر بی‌بی منفی شده بود!! اونقدر خوشحال شدم و گریه کردم.. میدونید عزیزای دل وقتی خدای مهربون بخواد هیچ نشدنی در کار نیست و غیر ممکن‌ترین‌ها ممکن میشه...ولی اگر خدایی نکرده خدای مهربون نخواد که قطعا این نخواستن به صلاح ما بنده‌های عجولِ، ساده ترین ممکن ها هم غیر ممکن میشه... قربون بزرگی و حکمتش برم که ما از درکش عاجزیم...

الهی که به زودی برای تک تکتون اتفاقاتی رو رقم بزنه که دلتون میخواد و همچنین برای من حقیر 🤲⚘ 

فدای تو که عزیز دلی.. منم خوبم خدا رو شکر.. آخ امان از این عمه پِری 🤨 گلم من ۵ روز جلو انداختم و ا ...

قربونت برم

انشالله که این ماه دامنت سبز میشه فدات شم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم انشالله که این ماه دامنت سبز میشه فدات شم

خدا نکنه عزیزم.. ممنون از دعای خیرت...

الهی که به زودی دل هممون شاد شه و دامنمون به شرط نطفه ی سالم و صالح سبز🤲

گلم شنبه که رفتی دکتر بیا و خبرمون کن انشاالله مشکلت رفع شده باشه🤲 منتظر خبرای خوبت هستیم ⚘⚘

دوست جونیا من ی ذره زیادی چت میکنم یعنی از زیادی هم اون ورتر😥 از بچگی این عادت دارم باید هر حرفی رو کامل و بدون جا انداختن وَ بیان کنم😐 همیشه وقتی اتفاقات مدرسه و بیرون از خونه رو به خانواده تعریف میکردم بیشتر اوقات از دستم عاصی میشدن و می گفتم چرا فیلم هندی تعریف میکنی خب خلاصه شو بگو دیگه؟!!! ولی نمی تونستم و باید ریز به ریز تعریف کنم و  الانم همین جوریم😥 اگه حوصله سر برم بهم بگین تا چت‌هام کنترل کنم دلخور نمیشم 😅 ولی باور کنید هر چی که چت میکنم تماماً حس واقیم هست و اون لحظه هر چی از دلم بگذره میگم...

بهترینها نصیبتون💝⚘⚘