چی بگم والا.. ماه قبل هم ۴ روز جلو انداختم اینم ی مدلش😅 گلم امروز واسه عکس رنگی وقت گرفتم..دکتر گفت شما مشکلی ندارین فقط میمونه لولهها حالا واسه ۸ پری وقت گرفتم..توکل به خدا ببینیم این ماه چی برامون رقم میخوره..
میدونی هستی جان همیشه وقتی عمه پِری بقچهشُ جمع میکنه و میره به خدا میگم خدایا این دفعه دیگه نینی میدی ولی خدا جونم اگه هنوز به صلاحم نیست و قرار نیست که نینی بدی لااقل عمه پِری رو به موقع بفرست که ی موقع وسط راه تو ترافیک نمونه😅 موقع اذان وقتایی که خونه مامانم هستیم به خواهرم و مامانم میگم من برم دو رکعت نماز بزنم به کمر بیام🤣 خواهرم میگه چرا اینجوری میگی؟؟!! بهش میگم من با خدا رفیقم خودش میدونه چی میگم😉 وااای خیلی خدا رو دوست دارم خییلی...هیچ وقت تنهام نزاشته و تو بدترین شرایط درست تو اوووج ناامیدی دستم و گرفته... خدا کنه جنبهی این امتحانشم داشته باشم و رو سفید واحدام پاس کنم🤲 انشاالله نگاه سبزش به تک تک بچههای تاپیک بندازه و با دادن نینیهای سالم و صالح دلمون شاد کنه🤲
خواهرای گلم به خدا اعتماد کنید...تو ی تاپیک دوستی بعد از ۲۳ روز تاخیری و زدن دو تا آمپول پروژسترون بیبیش مثبت شد😍 در صورتی که ۴ روز بعد از تاخیر بیبی منفی شده بود!! اونقدر خوشحال شدم و گریه کردم.. میدونید عزیزای دل وقتی خدای مهربون بخواد هیچ نشدنی در کار نیست و غیر ممکنترینها ممکن میشه...ولی اگر خدایی نکرده خدای مهربون نخواد که قطعا این نخواستن به صلاح ما بندههای عجولِ، ساده ترین ممکن ها هم غیر ممکن میشه... قربون بزرگی و حکمتش برم که ما از درکش عاجزیم...
الهی که به زودی برای تک تکتون اتفاقاتی رو رقم بزنه که دلتون میخواد و همچنین برای من حقیر 🤲⚘