2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ویتامین ای رو میخورم.با اسد فولیک هستی شما وزنتو کم کردی؟

هستی منم عزیزم🤣 اگه منو میگی که اره شکر خدا خیلی اومدم پایین من ۱۷ کیلو اضافه کرده بودم الان ۴ کیلو مونده وزن الانم ۶۴ هست

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
منم ویتامین ای رو میخورم.با اسد فولیک هستی شما وزنتو کم کردی؟

بله عزیزم خیلی وزن کم کردم خدا رو شکر.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
کمش مونده گلم  منم روزای سختی رو گذروندم.اما حالا دلم برای روزای بارداری تنگ شده  از این ...

خداروشکر روی گل پسرتو ببوس. چاره نیست جز صبر.ولی نمیتونم استرس رو از خودم دور کنم.چون تو بارداری قبلیم بشدت آنزیم هام بالا رفته بود بچم خفه شده بود دیروز حس کردم بازم بدنم خارش داره خداروشکر انگار توهم بود انگار.بیچاره شوهرم تا صبح نخوابید بیشتر از من استرس داره.نذر و نیاز خیلی کردیم انشاالله خدا مارو لایق پدرومادر شدن بدونه اینبار

خدایا شکرت🖤
خداروشکر روی گل پسرتو ببوس. چاره نیست جز صبر.ولی نمیتونم استرس رو از خودم دور کنم.چون تو بارداری قبل ...

فدات شم عزیزم مرسی 

منم تو بارداریم بشدت سختی کشیدم ولی باید خودتو آماده کنی برای روز و شبایی ک ب بچه ات رسیدگی کنی . 

حق داره بنده خدا انشالله کنجد جوونو بغل میکنه ب آرامش می رسه.  همسر منم این نه ماه بارداریم بیشتر از من اذیت شد. 

باورت میشه همه حین بارداری و بعد زایمانم گفتن انگار خودمون داشتیم این دوران و میگذروندیم.

توکلت به خدا باشه بخیر میگذره 🌺🌺🌺

به بارداری قبل فکر نکن عشقم.تو مامان قوی هستی . 

ما میتونیم مامان بابای خوبی برای بچه هامون باشیم شک نکن .

بی خبرمون نزار قشنگم 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
خداروشکر روی گل پسرتو ببوس. چاره نیست جز صبر.ولی نمیتونم استرس رو از خودم دور کنم.چون تو بارداری قبل ...

سلام عزیزم همه چی رو بسپار دست خدا خودش کمکت میکنه مطمئن باش عزیزم من برات دعا میکنم به سلامتی نی نی تو بغل کنی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
فدات شم عزیزم مرسی  منم تو بارداریم بشدت سختی کشیدم ولی باید خودتو آماده کنی برای روز و شبایی ...

عزیز دلمی⁦❤️⁩ مثل من هر دو طرف خانواده بیشتر از ما استرس میکشن. چشم انشا ٕ الله نی نیم سالم بیاد میام خبر میدم😘

خدایا شکرت🖤
سلام عزیزم همه چی رو بسپار دست خدا خودش کمکت میکنه مطمئن باش عزیزم من برات دعا میکنم به سلامتی نی نی ...

سلام خواهر گلم.مرسی از اینهمه مهربونیت.چقدر خوبین شماها 💕 انشا ٕ الله هر چی از خدا میخوای بهترینشو براتون بده.الهی امین

خدایا شکرت🖤
سلام عزیزم متاسفم عزیزم. فردا ازش کامل میپرسم. ولی میدونم بخاطر پلاکتش بود نمیدوست ماه اخر بود که مت ...

سلام ببخشید. گلم اطلاعات دقیقتر رو از جاریتون پرسیدین؟ اینکه گفتین پلاکت خونش پایین اومده و بچش توشکمش فوت شده بوده مثل بچه من...

خدایا بی نهایت بار شکرت...

بچها بعضی مادرا نمیدونم چجورین صابخونه ما طبقه بالا ما بچش ۳۲ هفته اومده دنیا میگفت خدا بهمون دادش چون تو ۸ ماه خطرناکه الان بچش شلوغ کتکت شون میزنه بد . بعد صدا بچه میاد میگه مامان مامان باز میره دورش . خیلی ناراحتم پرا بعضی ادما اینجورن قدر نمیدونن

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
بچها بعضی مادرا نمیدونم چجورین صابخونه ما طبقه بالا ما بچش ۳۲ هفته اومده دنیا میگفت خدا بهمون دادش چ ...

من که تا اخر عمرم قدر بچه رو میدونم کاش بشه خدا دوباره منو لایق بدونه

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿