2777
2789
عزیزم مثبت شدن کیت خوبه یعنی داری به تخمکگذاری نزدیک میشی ولی فکر کنم باید رفته رفته کمرنگ بشه از ای ...

ولی نشونه ی خیلی خوبیه مثبت شدن کیت. 

من 6ماه کیت میزدم هیچوقت مثبت و دوخط نمیشد ینی تخمگکزاری مشکل داشت. 

ماهی ک کیت برا اولین بار دوخط شد و رفتم اقدام باردار شدم. 

ان شالله شمام  نتیجه بگیری 

ولی نشونه ی خیلی خوبیه مثبت شدن کیت.  من 6ماه کیت میزدم هیچوقت مثبت و دوخط نمیشد ینی تخمگکزاری ...

مرسی گلم زیاد سر در نمیارم از این کیتا نمیدونم از کی اقدام کنم تا کی...ولی فکر کنم از این به بعد باید کمرنگتر شه دوباره ...انشاالله عزیزم ممنونم امیدوارم دوباره خدا لایق بدونه مادر شم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم زیاد سر در نمیارم از این کیتا نمیدونم از کی اقدام کنم تا کی...ولی فکر کنم از این به بعد بای ...

خواهش میکنم. عزیزم دکترم گفت روزی ک دیدی کیت مثبت شد دیگ لازم نیس فردا و پس فرداش هم بزنی. 

دوخطو دیدی دیگ بقیه کیت هارو نزن. و سه شب پشت هم برو اقدام همین 

ولی نشونه ی خیلی خوبیه مثبت شدن کیت.  من 6ماه کیت میزدم هیچوقت مثبت و دوخط نمیشد ینی تخمگکزاری ...

عزیزم اون ماهی که کیت دوخط شد داروی خاصی مصرف کردی؟سه روز اقدام داشتی؟

چجوری دوقلو شد؟

منم یکبار کیت مصرف کردم ولی دوخط نشد

😉

@ارمیاکوچلوم   عزیزم من امروز کیتم مثبت شد حتی خط دوم پر رنگتر از اولی شد تو چی گذاشتی ا ...

عزیزم من دیروز ساعت 10صب گذاشتم خط اول پر رنگ بودم خط دومم از بقیه کیتاهم پرنگ تر بود دیشب یه خورده ترشح داشتم اقدام کردم امروز خونه خالم بودم کیت نداشتم بزارم

عزیزم من دیروز ساعت 10صب گذاشتم خط اول پر رنگ بودم خط دومم از بقیه کیتاهم پرنگ تر بود دیشب یه خورده ...

پس حتما برا تو هم امروز پر رنگتر شده به امید خدا ببینیم این ماه چه میکنیم خخخخ

عزیزم اون ماهی که کیت دوخط شد داروی خاصی مصرف کردی؟سه روز اقدام داشتی؟ چجوری دوقلو شد؟ منم یکبار ک ...

بله لتروزول متفورمین و لوتیروکسین هم مصرف کردم، کیتم زدم. با اولین مصرف باردار شدم.دوقلو نبود. یدونه بود. 

من امتحانی این ماهو کیت میخوام بزارم ولی اقدام نمیکنم دوروز پیش پریودم تموم شد دیروز کیتم دوخط بود البته دیروز اون یکی کمرنگ الان خیلی کمرنگتر ، اصن چجوریاست دکتر به من گفت از روز دهم بزار من دوره هام ۳۰ روزست من از سر کنجکاوی گفتم از همون روز بعد پریود بزارم من باید تخمک گذاریم ۱۵،۱۶ باشه از الان چرا دوتا شده؟ بعد خب داره کمرنگ میشه اگه دوباره ۱۵ ام پررنگ شه یعنی دوبار تخمکگذاری داریم؟؟؟ یا این کیت ها الکیه؟ من اولین باره میزارم  بار قبل اصلا ازین کارا نکردم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من امتحانی این ماهو کیت میخوام بزارم ولی اقدام نمیکنم دوروز پیش پریودم تموم شد دیروز کیتم دوخط بود ا ...

منم بعد پریودی ترشحات زیادی داشتم .انگاری تخمکگذاری اون روز بوده

😉