💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
ولی نشونه ی خیلی خوبیه مثبت شدن کیت. من 6ماه کیت میزدم هیچوقت مثبت و دوخط نمیشد ینی تخمگکزاری ...
مرسی گلم زیاد سر در نمیارم از این کیتا نمیدونم از کی اقدام کنم تا کی...ولی فکر کنم از این به بعد باید کمرنگتر شه دوباره ...انشاالله عزیزم ممنونم امیدوارم دوباره خدا لایق بدونه مادر شم❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
@ارمیاکوچلوم عزیزم من امروز کیتم مثبت شد حتی خط دوم پر رنگتر از اولی شد تو چی گذاشتی ا ...
عزیزم من دیروز ساعت 10صب گذاشتم خط اول پر رنگ بودم خط دومم از بقیه کیتاهم پرنگ تر بود دیشب یه خورده ترشح داشتم اقدام کردم امروز خونه خالم بودم کیت نداشتم بزارم
من امتحانی این ماهو کیت میخوام بزارم ولی اقدام نمیکنم دوروز پیش پریودم تموم شد دیروز کیتم دوخط بود البته دیروز اون یکی کمرنگ الان خیلی کمرنگتر ، اصن چجوریاست دکتر به من گفت از روز دهم بزار من دوره هام ۳۰ روزست من از سر کنجکاوی گفتم از همون روز بعد پریود بزارم من باید تخمک گذاریم ۱۵،۱۶ باشه از الان چرا دوتا شده؟ بعد خب داره کمرنگ میشه اگه دوباره ۱۵ ام پررنگ شه یعنی دوبار تخمکگذاری داریم؟؟؟ یا این کیت ها الکیه؟ من اولین باره میزارم بار قبل اصلا ازین کارا نکردم
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️