2777
2789
فداتون ،حس و حالم خوش نیست ...این‌کرونا کجا بود ،،این ام درد شد رو بقیه دردا ،،من میخام برم حرم امام ...

زندگی باید کرد....

دوست گلم با تمام وجود درکت میکنم و میفهمم که چی میگی و چه زجری داری میکشی. منم امروز به قد آسمون دلتنگ بودم و کلی گریه کردم. ولی نازنین چه میشه کرد؟؟ اگه یه گوشه بشینیم و همش به روزای از دست رفته فک کنیم درست میشه؟؟ عزیزم به حکمتش فک کن..به اینکه شاید قرار بوده اتفاق بدتری بیافته که درکش از توان ما خارج...شاید اگه نی نی هامون بدنیا می اومدن زندگی خوبی نداشتن... و هزاران شاید دیگه... فقط خداست که از همه چیز خبر داره.. باور کن میفهممت ولی چاره ای جز صبوری و تسلیم شدن در مقابل خواسته خدا نداریم. باید بدونیم و درک کنینم که همیشه از بد..بدترم هست. امیدت به اون خدایی باشه که یوسف تو چاه زنده نگه داشت همون خدایی که یونس و تو شکم نهنگ نگه داشت و .... آره دوستم خدای مام همون خداست. پس شاکر باش و بخواه که بهت آرامش بده و از این به بعد بهترینارو برات رقم بزنه.😊

گفتی دلتنگ غریب الغربایی... زیارت نامش بخون و قسمش بده به جوادش که اول گره از مشکل همه باز کن و بعد برای خودت و خانوادت هر چی میخوای بخواه.. انشاالله بهترینا برات رقم بخوره گلم🙏

برای آرامش قلبت صلوات... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 🌹 

زندگی باید کرد.... دوست گلم با تمام وجود درکت میکنم و میفهمم که چی میگی و چه زجری داری میکشی. منم ا ...

ممنونم ازتون عزیزانم ..خدا خودش میدونه چقدر بهش توکل دارم

ولی یه لحظه هایی تو زندگیت پیش میاد که اصلا نمیتونی خودت رو خوب کنی. من اطرافم چند تا باردار بودن البته زایمانشون میشد بعد من.فکرشو میکنم الان مهمونی گرفتن بچه هاشون شیر میدن. ..خوش بهسعادتشون ..خدا همه رو دل شاد کنه. .ولی چرا من نشد. .منکه بهترین چیزا رو واس هدیه ای که بهم داد آماده کرده بودم. منکه هر ݓانیه

بابت این هدیه شکر گزار بودم...لباساش تو بغلم.براشون لالایی میخونم...

دیگه نمیتونم. طاقتشو ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.آزمایش رو امروز دادم.فقط تست کرونا وهمون آزمایشهای روتین قند وچربی وویتامین دی و... اما ...

یلدا جون انشالله که هم باردار بشی وهم سالم بغل بگیری  برات ایه الکرسی میخونم  خدا به همرات عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستان خوبم ،،انشالله حالتون خوش باشه 

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره  این روزها غسل صیر انجام بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم همینطور😭😭خدا خودش به حرمت این شبها دلمون آرام و شاد کنه😢😢 دوستم انشاالله به زودی خبر باردار ...

انشالله عزیزم 😔🥰همین طور خودت

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام دوستان خوبم.چند وقتی درگیر بودم ونمیومدم. چهارشنبه وقت انتقال جنین دارم.تورو خدا برام دعا کنین ...

سلام عزیزم خوب کردی از خودت خبر دادی خوبی انشاللله بخدا دلم روشنع موفقیت امیزه مطمعنم . مرسی عزیز جان انشالله به حق مضلومیت حصرت علی اصغر باردار میشی 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم