2777
2789
سلام عزیزم انشاالله که این دفه همه چی به خیر و خوشی بگذره از سرت و دست پر مرخص شی از بیمارستان

گیتی جون ممنونم ازت.هرچی از خدا میخوای بهت عطا کنه.انشاالله از شما هم خبرهای خوبی بشنویم.به زودی.

گیتی جون ممنونم ازت.هرچی از خدا میخوای بهت عطا کنه.انشاالله از شما هم خبرهای خوبی بشنویم.به زودی.

مرسی گلم انشاالله من دقیقا دو هفته پیش تو هفته ۳۰ دخترم رو از دست دادم، دخترای تو چرا تنهات گذاشتن؟😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو تلگرام کانال دکتر هلاکویی رو داشتم پیاده روی هم میرم هر روز محوطه خونمون خیلی خوبه ادم سرگر ...

دقیقا گیتی جون. .من و شوهرمم پیش خودمون از یه پاییز وزمستون رویایی حرف میزدیم. .منکه خدا میدونه ذوق مرگ میشدم. .پسرمـتا زمستون پنج ماهه میشد تا عید هشت ماهه. .گفتم چه عید قشنگی. .چه حس بدی. .بخدا دیگه طاقت ندارم. .دیگه اون حس ها تکرار نمیشن. .فقط به بار. .بچه اول. .تکونا ی اول. .صدای قلب اول.

دقیقا گیتی جون. .من و شوهرمم پیش خودمون از یه پاییز وزمستون رویایی حرف میزدیم. .منکه خدا میدونه ذوق ...

عزیز دلم منم همینطور میگفتم دخترم عید شش ماهه میشه چقدر بچه ها جیگر‌میشن‌تو این سن ولی‌قسمت نشد گلم بی تابی نکن انشاالله زود باردار میشیم دوباره همه اون حس ها رو تجربه میکنیم الان برات تازگی داره داغش سنگینی‌میکنه هیچوقت فراموش‌نمیشه ولی به مرور زمان کمرنگتر میشه بچه ها مون دورمون رو میگیرن زندگی ادامه داره.من مطمئنم اگه باردار شیم خیلی حالمون بهتر میشه

دلم خیلی تنگ واسه بچهام😭😭

منم همینطور😭😭خدا خودش به حرمت این شبها دلمون آرام و شاد کنه😢😢

دوستم انشاالله به زودی خبر بارداریت میدی و بچه های نازت سالم و سلامت بغل میگیری و در کنار هم روزای فوق العاده ای رو رقم میزنید.🙏🌹

سلام دوستان خوبم.چند وقتی درگیر بودم ونمیومدم. چهارشنبه وقت انتقال جنین دارم.تورو خدا برام دعا کنین ...

سلام عزیزم. انشاالله به حق پهلوی شکسته زهرا (س ) خدا هدیش بهت میده و اینبار ی بارداری راحت و بی دق دقه رو پشت سر میزاری و گلای زندگیت سالم و سلامت بغل میگیری. استر و نگرانی رو از خودت دور کن و به روزای خوب و قشنگی که قرار با گلا و همسرت بسازید فکر کن. 

من برایت 40 تا آیت الکرسی میخونم. انشاءالله بهترینها برات اتفاق بایفته🌹🌹

دقیقا گیتی جون. .من و شوهرمم پیش خودمون از یه پاییز وزمستون رویایی حرف میزدیم. .منکه خدا میدونه ذوق ...

دوستم انشاالله به زودی و به امید خدا تمام اون حس ها رو دو مرتبه حس میکنیم و اینبار گلای نازمون بغلمون هستن و سالیان سال با آرامش و سلامتی شاهد رشدشون میشیم و روزی هزار بار قربون صدقشون میریم. 🙏🙏 

خدا یا خودت کمکمون کن. 😢😢

دوستم انشاالله به زودی و به امید خدا تمام اون حس ها رو دو مرتبه حس میکنیم و اینبار گلای نازمون بغلمو ...

سلام خوبی عزیزم؟ جواب آزمایش هات اومد؟؟؟ میگفتی یه سری آزمایش دادی که ایه هفته قرار بود جوابش بیاد

سلام خوبی عزیزم؟ جواب آزمایش هات اومد؟؟؟ میگفتی یه سری آزمایش دادی که ایه هفته قرار بود جوابش بیاد

سلام. فدات تو خوبی؟ من که خیلی دلم گرفته و بی اندازه دلتنگ نی نیمم 😔

بله گرفتم. چند روز پیش گفتم. تمام آزمایشا نرمال بود و خدا رو شکر مشکلی نبود. ی سونو دارم که اواسط شهریور باید انجام بدم. انشاالله اگه اونم مشکلی نداشت با توکل به خدا میرم اقدام. برام دعا کن گیتی جون. 🙏🌹

فداتون ،حس و حالم خوش نیست ...این‌کرونا کجا بود ،،این ام درد شد رو بقیه دردا ،،من میخام برم حرم امام رضا ..دلم خون ..تنها جایی که میدونم حالم تغییر میده میتونم برگردم به قبل اونجاس ،دوستای خوبم من هر کاری میکنم یادم نمیاد  قبل بارداری چجوری زندگی میکردم ،ببخشید ببخشید میگم حتی دستشویی رفتنم فقط با اون حس میکنم ،دیوونه کنندس حمام رفتن غذا خوردن ،،راه رفتن ،،نشستن بلند شدن ..اصلا یادم‌نمیاد قبل اون چجوری زندگی میکردم .بخدا خیلی حس زجر آوری ،خط های روی شکمم ...ای خدا داغونم 

ببخشید دارم ناراحتتون میکنم با حرفام

یه حرفایی رو فقط فقط پیش شما میتونم بگم ،شاید برا بقیه مسخره باشه ،فقط شمایید که میتونید درک‌ام کنید 

سلام. فدات تو خوبی؟ من که خیلی دلم گرفته و بی اندازه دلتنگ نی نیمم 😔 بله گرفتم. چند روز پیش گفتم. ...

ای خدا آدم چقدر میسوزه وقتی مرگ داخل رحمی بی دلیل میشه همهش حکمت خداست باید راضی بود به این تقدیر. همیشه برا همه دعا میکنم اگه خدا لایقم بدونه گلم. باز خدا رو شکر که سالمی

فداتون ،حس و حالم خوش نیست ...این‌کرونا کجا بود ،،این ام درد شد رو بقیه دردا ،،من میخام برم حرم امام ...

عزیزم منم با دیدن این شکم کوچیکم و سینه هایی که هر از گاهی قطره قطره ازشون شیر میاد دلم میگیره ولی چاره چیه قوی باش گلم