2777
2789

سلام دوستان صبح همگی به خیر و شادی عید همگی در کنار خانواده هاتون مبارک با آرزوی بهترین ها برای تک تک تون

آن شاءالله که یه حق بزرگی خداوند و ائمه سال آینده همگی به آرزوی دلتونن رسیده باشین و دلتون مالامال از لطف و رحمت خدا باشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان.عیدتون مبارک 

من ۷ هفته قبل پسرمو به خاطر مشکل قلبی از دست دادم. اگر میبود امروز باید به دنیا میومد.. دلم خیلی براش تنگ شده.....ازتون التماس دعا دارم...

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
وای عزیزدلم چه خبر خوبی خیلی خیلی خوشحال شدم دختر مبارکت باشه انشالله ایندفعه بسلامت نی نیت بیاد بغل ...

ممنون آرسام جیگر، انشالله نوبت خودت با سه تا کنجد جیگرتر.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
واای ایجهان جان چقدر خوشحال شدم عزیزم انشالله خودتو کنجدت سلامت باشین واقعا از ته دلم برات خوشحال شد ...

عزیزم، زنده باشی

ممنون انشالله بسلامتی گل پسر تو بغل کنی خانومی، التماس دعا

عزیزم مبارک باشه خدا رو صد هزار مرتبه شکر الهی که نی نی رو به سلامتی بغل کنی به حق در دانه ی امام رض ...

ممنون از دعای قشنگت گلی، من هنوز لک بینی دارم خیلی محتاج دعا هستم مرسی انشالله نی نی ناز شما هم سلامت بیاد بغلت

فدات بشم😍😍😍🤗🤗🤗🤗 منم دلتنگت بودم . عزیزم .. دیدم کم پیدایی نگو داشتی شیطونی میکردی😂😂انشالله ...

😊😊😊😊😂😂

ممنون مهربونم، چشم درست میگی گلم.انشالله شما هم خیلخیلی زود نتیجه شیطونیتو😉😂 بگیری و مامان یه نی نی ناز مث خودت بشی. التماس دعا گلم

سلام عزیزم.تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐برای ما هم دعا کن.خدا کمک کنه تا به خوبی ...

فدات عزیز دلم، ممنون که برام دعا میکنی الان خیلی محتاجم تا بدونم جای نی نی محکمه.

منم اگه لایق باشم برا مامان های دل شکسته همیشه دعا دارم، انشالله شما هم بسلامتی باردار شی و سلامت بغلشون کنید❤

مبارکه انشالله به سلامتی بغلش کنی و بارداری راحتی داشته باشی دکتر من گفته بود به محض فهمیدن بارداری ...

حتما بزن مرجان جون، موفق باشی شاید تا اون موقع منم به فکرش افتادم😊

ممنون گلم، چشم سعی میکنم رعایت کنم. انشالله این مسیر به سلامت طی کنی و روی ماه نی نی گل رو با چشم روشنی ببوسی

از همه دوستان گلم ممنونم مخصوصا از راهنمایی هاتون، از همتون التماس دعا دارم من متاسفانه هنوز لک بینی دارم و کم وزیاد میشه، باید تا فردا استراحت کنم تا برم سونو و ببینم جریان چیه، تو دعای عرفه خیلی دعا کردم برا همه، مامان های ناز ، مامان های باردار و مامانت های منتظر، از امام حسین خواستم اون بار لایق حسینم نبودم، اینبار محکم تر بهم نظر کنه و این بارداری تا آخر سالم باشه، بعد دیشب شدید شد خونریزی، داغونم گلی ها. مهربون های من التماس دعا

از همه دوستان گلم ممنونم مخصوصا از راهنمایی هاتون، از همتون التماس دعا دارم من متاسفانه هنوز لک بینی ...

انشالله ک چیزی نیست 

اگه قراره به آمپول زدن زودتر بزن منم بارداری قبلی خونریزی داشتم ک با شیاف و آمپول تا حدی کنترل میشد ولی اینبار به لطف آمپول و آسپرین خدا رو شکر یه قطره خونم ندیدم 

ممنون از دعای قشنگت گلی، من هنوز لک بینی دارم خیلی محتاج دعا هستم مرسی انشالله نی نی ناز شما هم سلام ...

من دکتر از روز اول شیاف پروژسترون داد شبی یکی واژینال استفاده می‌کردم تا هفته 15 

ان شاء الله که به امید خداچیز مهمی نیست  و سریع قطع میشه

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
فدات شم ، نه گلی آسپرین و آمپول رو گفت تو بارداری بزنم.

آیجهان جون مبارکت باشه، آمپول انکسو پارین میزنی؟ جه آزمایشی دادی؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏