2777
2789
ان شاءالله زودتر باردار میشی  فقط بدون استرس اقدام کن و ذهنت رو از بارداری بیار بیرون مطمینم ب ...

ممنون ارزو جون انشاالله خودت به سلامتی زایمان میکنی دختر نازت میاد بقلت خستگیت درد میاد و زندگیت زیباتر میشه. بچه اول دختر باشه خیلی پر روزی انشالله برای زندگی شما هم همینطوره گلم .ارزو منم بچم پسر بود خیلی هم پسر دوست داشتم اما الانا میگم خونه بدونه دختر صفا نداره دختر غمخواره پدر مادره .برام دعا کن دوستم ممنون

برای شفای حسینم یه صلوات می‌فرستید.خدایا شکرت
مرسی سعیده جون.خوبم.شما و گل پسرت چطورین؟خوب استراحت کن.فردا نوبت بیمارستانمه.این ماه خیلی بهم سخت گ ...

قربونت برم سمیرا جونم مطمئن باش پرنسس کوچولوتو صحیح سالم بغل میگیری گلم امشب برات حتما یک حدیث کسا میخونم عزیزم انشالله باخبر خوش برگردی گلم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون سعیده جون همیشه به فکرتونم برای کنجد تو دلتون دعا میکنم واقعا شرایطم سخته فقط به دعا های شما ن ...

قربونت برم مونا جونم بخدا بی صبرانه منتطریم خبر بارداریتو بهمون بدی گلم انشالله بحق فاطمه زهرا بزودی دلت شاد شه 

انشاالله که بسلامتی زایمان کنی عزیزم ودختر گلتو بغل بگیری مارو هم دعا کن

ممنون عزیزم ان شاءالله که با دعاهای شما و بقیه اینبار خدا بهم نگاه کنه و بچمو صحیح و سلامت بهم بده.شک نکنید که حتما همه تونو یاد میکنم ان شاءالله مامانامون صحیح و سلامت بچشونو بدنیا بیارنو بقیه دوستان بزودی خبر بارداریشونو بدن.شمام گل پسرتو صحیح و سلامت بغل بگیری.الهی آمین

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی و دخترت رو به سلامتی بغل بگیری و دلت آروم بشه. خدا پشت و پناه جفت ...

ممنون باران جونم.ان شاءالله خیلی زود قسمت خودت بشه و ما هم تو خوشحالیت شریک بشیم.به دعاهاتون خیلی محتاجم میترسم همش اون دو سالی که صالح بود جلو چشمه نگرانم برام دعا کن

قربونت برم سمیرا جونم مطمئن باش پرنسس کوچولوتو صحیح سالم بغل میگیری گلم امشب برات حتما یک حدیث کسا م ...

ممنونم سعیده جونم.ان شاءالله با دعای شما و بقیه خدا لایق مادریم بدونه و حسرت به دل شنیدن مامان نمونم

مصی جان خدا برات حفظش کنه پسمل نازت دامادیش ببینی زیر سایه شما به موفقیت برسه قدمش مبارک 😘😘😘

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰

بچه ها مهرا حالش خوبه کسی باهاش در ارتباط 🤔🤔🤔

خدا جونم دوباره تلاش میکنم تا لایق یکی از فرشته های کوچولوت بشم بتونم مادر خوبی برای فرشته کوچولوی که بهم میدی بشم میدونم هواموداری و نتیجه این انتظار هام شیرین خواهد بود شکرت برای همه چیز ........از خدا میخوام دوباره بهم برگردونه  دخترم 😔😔😔بد ترین تاریخ زندگیم ۲۹/۳/۱۳۹۸ساعت ۰۰:۳۰
قربونت برم مونا جونم بخدا بی صبرانه منتطریم خبر بارداریتو بهمون بدی گلم انشالله بحق فاطمه زهرا بزودی ...

سعیده جان از نیلو چه خبر این ماه امپول زد خیلی به فکرشم

نه عزیزم متاسفانه این ماه نشد

انشاالله به زودی خبر بارداریشو بشنوم خیلی برای نیلو دو تا زهرا باران دعا میکنم اونا هم مثل من بچه ندارن خدا دامنشونو سبز کنه بچه سالم قسمتشون کنه الهی امین ببخشید تو هم به زحمت انداختم

انشاالله به زودی خبر بارداریشو بشنوم خیلی برای نیلو دو تا زهرا باران دعا میکنم اونا هم مثل من بچه ند ...

چه زحمتی مونا جونم انشالله قسمت خود و همه بچها عزیز دلم