2777
2789
سلام عزیزم خوبی... بله منم دیدم .. همون صفحه ای که بود که عکس نی نی ش بود ... ولی آخه چرا؟؟... امیدو ...

فدات آدینه جان 😘 اره احتمالا نمیدونسته چون دو روز قبل این اتفاق هم تو تاپیک منو تگ کرده بود و مشکلی نداشت 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فدات آدینه جان 😘 اره احتمالا نمیدونسته چون دو روز قبل این اتفاق هم تو تاپیک منو تگ کرده بود و مشکلی ...

اره دیدم کلا دیشب تا صبح داشتم کاراگاه بازی در میاوردم .. 😁😁😁😁آرمین جان اشکال نداره ... شاید اتفاقی بوده... بهر حال خودش میاد برامون توضیح میده😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیدم کلا دیشب تا صبح داشتم کاراگاه بازی در میاوردم .. 😁😁😁😁آرمین جان اشکال نداره ... شاید اتف ...

من که پیداش نکردم هرچه کاراگاه بازی درآوردم😁

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
من که پیداش نکردم هرچه کاراگاه بازی درآوردم😁

تا صفحه چند رفتی من 1672 ام از اخر شروع کردم

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
حالا این دوست شیطونمون کی هست 😁

نمیدونم هنوز در جست و جو ام 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
فدات آدینه جان 😘 اره احتمالا نمیدونسته چون دو روز قبل این اتفاق هم تو تاپیک منو تگ کرده بود و مشکلی ...

تو هم کارکااگاه بازی در اوردی من که حدود ۲۰ صفحه رفتم عقب دیگه خسته شدم بیخیالش شدم 

منم دارم میگردم تو پست های حذف  مگه میشه من خودم شخصا نمیدونستم همچین جایی عست برای حذف تایپیک ...

آرمین خیلی خشن رفتار میکنی همشهری🤣🤣🤣🤣🤣من دارم ملاحظه دوستمون رو میکنم... میگم شاید دلیل داشته خودش میاد میگه...حرص نخور برا نی نی خوب نیست... هر چند که دیدی من چقدر حرص خوردم و نی نی یارا رو صدا کردم ... چون فکر کردم کسی از بیرون بوده و حق همچین کاری رو نداشته... حالا من برم جلسه ۱+۵تشکیل بدم بببینم‌نظر سران تاپیک چیه بهت اطلاع میدم😋😋🤣🤣🤣

پس بگردیم ببینیم کی تو رو تگ کرده خیلی زودتر به جواب میرسیم😂