2777
2789
لیدی میل  ؟؟ رفتم چندتا داروخونه نبود

سلام عزیزم خوبی 

هدانا برای وزن گیری بچه سبزیجات رنگ دار هم عالیه کاهو اسفناج خبار گوجه هویج سالاد کن اب لیمو بهش بزن بخور

الان فصل توت هست توت سیاه هم عالیه برا وزن گیری 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
من این هفته رفتم سنو دکتر سنوم کرد گفت شریان سمت چپ رحمت مقاومتش زیاد شده وخونرسانی به جنین ضعیف شده ...

هدانا جان انشالله بسلامتی زایمان میکنی گلم ، انشالله از هر جی خطر بلا جفتتون دور باشین

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپرین رو همه باید بخورن یا فقد اونایی مشکل جفت یا خون رسانی دارن ؟،،،

من لک بینی داشتم دکترم بهم داده بود دلیل اصلیش نمیدونم بخاطر لک بود یا چیز دیگه . ولی واسه جلو گیری از پره اکلامپسی و خونرسانی به جفت و... اینا تجویز میکنن. و یکی هم ب کسایی ک استراحت مطلقن اسپرین میدن ک خونشون رقیق شه.

خدایا شکرت❤
سلام عزیزم خوبی  هدانا برای وزن گیری بچه سبزیجات رنگ دار هم عالیه کاهو اسفناج خبار گوجه هویج س ...

سلام ارزوجان خوبی؟چندروزپیش هرکاری تگت کردم ابی نشدملیساهم نمیشد خوبی؟دخمل گلت خوبه؟درچه حالی؟منم تلگرام نیستم ازهمه بیخبرم

خانوما من میخوام پیگیر بشم ببینم مشکل بچم چی بوده ممکنه دوباره خدایی نکرده تو بارداری بعدیم هم اتفاق بیفته .بچم وقتی ب دنیا اومد خوب بود بعد از چند ساعت ک گذشت کف دستاش پاهاش و لباش حالت کبودی گرفت اینجا گفتن اکسیژن ب خونش نمیرسه انتقالش دادیم شهر دیگه گفتن یه رگ بین قلب ریه چسبندگی گرفته اینا کسی میدونه در این مورد اطلاعی داره تو اطرافیانتون یا خودتون خدا نکرده این مشکل وجود داشته ؟؟؟

سلام ارزوجان خوبی؟چندروزپیش هرکاری تگت کردم ابی نشدملیساهم نمیشد خوبی؟دخمل گلت خوبه؟درچه حالی؟منم تل ...

سلام گلم ممنون خوبم شکر 

راستش منم این روزها گروه نمیرم 

تو خوبی ماهک چطوره 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
نگران نباش ولی به دکترتم بگو  وای چقدر استرس داریم  من هرشب که میچرخم میگن نکنه بند ناف رف ...

عزیزم به اذن خدا نی نی خوشگلتو صحیح وسالم بغل می گیری.وای چه صحنه ی قشنگی میشه آبی روی آتیش غم وبی قراری هات 

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
چند ماه بعد از فوت فرشتت اقدام کردی شباهنگ جون

دوسه ماه بعد.الان ده ماهه تواقدامم 😞

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
خانوما من میخوام پیگیر بشم ببینم مشکل بچم چی بوده ممکنه دوباره خدایی نکرده تو بارداری بعدیم هم اتفاق ...

جنینو نفرستادن آزمایشگاه؟ اکو جنین انجام داده بودی؟

یکی از آشناهای ما جنین تا ۶ ماهگی ساالم بود ولی بعد اون گفتن قلبش مشکل داره و بدون دستگاه نمیتونست نفس بکشه‌‌.. بعدا گفتن مشکل ژنتیکی داشته

خدایا شکرت❤
سلام گلم ممنون خوبم شکر  راستش منم این روزها گروه نمیرم  تو خوبی ماهک چطوره

فدات شم منم تلگرامم وصل نمیشه یه یه ماهی هست خداروشکرخوبه فدات شم ولی خیلی استرس دارم تپش قلب گرفتم حال وروزم واعصابم قاطیه

فدات شم منم تلگرامم وصل نمیشه یه یه ماهی هست خداروشکرخوبه فدات شم ولی خیلی استرس دارم تپش قلب گرفتم ...

ان شاءالله به خیر و خوشی زایمان کنی عزیزم استزس که با ما هست همیشه 

ان شاءالله خدا خودش کمکمون کنه 

سلام گلم چقدر حلال زاده ای امروز توراه مطب همش به فکرت بودم داشتم ذکرایی که گفته بودی ومیگفتم باخودم ...

قربونت مهرک جان.انشالله خدا بهت آرامش بده و بزودی دخترتو بغل بگیری