2777
2789
واسه منم دقیقا خانواده اینکار رو کردن که من ناراحت نشم... نمیدونم که اگه میدونستم قبرش کجاست چیکار م ...

دقیقا حال منو داری با اینکه پیگیر هستم اما نمی دونم می تونم برم اگه برم حالم خوب میشه یا نه، خانواده منم برا این نگفتن که من تو گذشته نمونم و ... . 

اما گفتم کادر بیمارستان شما نامردی کرده، چون دقیقا همین بلا سر یکی دیگه که با من بود آوردن، اون بنده خدا که چند روز بود بستری بود همونجا که مثلا تخت نظر باشه از آخرم خیلی راحت دوقلو هاشو تو شکمش از دست داد، هیچ کار براش نکردن

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا حال منو داری با اینکه پیگیر هستم اما نمی دونم می تونم برم اگه برم حالم خوب میشه یا نه، خانواده ...

وای خداا... منم خیر سرم کلی تحقیق کردم ک بهترین جا برم واسه زایمان..... ابنم از بهترین.... تهران بودم با بهترین امکانات ولی هیشکی تشخیص نداد....

سلام دوستان من امروز صبح سنو انومالی دادم 21 هفته و سه روز

( کلیه هاهیدرونفروز خفیف دو طرف با دیامترAPپلویس حداکثر6mm در هر دوکلیه های جنین مشاهده شد) کسی مثل من هست 

دارم دیونه میشم کمکم کنید 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
تو رو خدا برام دعا کنید چیز مهمی نباشه دارم از استرس میمیرم داغونم

من نمیدونم چیه اما استرس نداشته باش عزیز دلم .. ولی یسری ها میگفتن اگه چیزی باشه جذب میشه ..به دکترت نشون بده خیالت راحت شه .انشاله چیزی نیست جوونم .

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
سلام عزیز دلم... خداروشکر... منم در قرنطینه و مشغول آموزش مجازی😣😣😣 حالت بهتره عزیزم ؟؟کاملا خوب ش ...

خدا رو شکر.الهی شکر. خوبم گوش شیطون کر😁منم قرنطینه ام و واقعا خسته شدم.

کسی اطلاعی داره. یک هفته مونده به پریود رابطه بدون جلوگیری داشتم. الانم یه هفته از موعدم گذشته سه روزه بی بی میزنم منفی. احتمال حاملگی وجود داره؟ از استرس دیوانه شدم سابقه عقب افتادن نداشتم. تورو خدا کمک 😢

خدایا شکرت🖤
سلام مهرآ جونم.خوبی عزیزم؟گل دخترت چطوره؟همه چی روبراهه؟ من فعلا بچه نمیخوام😐سفت و سخت دارم جلوگیری ...

سلام عزیزم فدات شم خوبیم نه راستش حال خوبی ندارم دلم خیلی گرفته همش میترسم این بچمم نیادخیلی استرس و دلشوره دارم