2777
2789
مبارکه عزیزم فقط نمیدونم پرا پس ۱۴ روزه که پریودم 😭😭😔😔

باید بری دکتر ببینی علتش چیه عزیزم 

ممنومم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آیجهان جان.... عید تو هم مبارک عزیزم... انشالله سال جدید سال رسیدن به آرزوهات باشه.... الهی غم ...

سلام قربونت برم، ممنون از دعای قشنگت مهربون. انشالله برای خودت هم پر از شادی و برکت و سلامتی باشه عزیزم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
سلام دوستان گلم. نو بهار  همه شما مبارک باشه. ان شااله که سال جدید برای شما پر از اتفاق های قش ...

سلام عزیزم، ممنونم دوست مهربونم انشالله سال نو شما هم پر از خبرهای خوب و موفقیت باشه

ممنون که جواب دادی  مرکز مشتاق میری؟؟؟

نه گلم 

مطب شخصی دکتر میرم خیابان فردوسی نبش سیدعلیخان 

دکتر طاهریان میگن برا ناباروری تو اصفهان حرف اول میزنه 

بری مطبش همه از راه های دور میان شهرکرد چادگان نایین اکثرا راه دورن 

ولی همه ازش راضی ان 

حتما بعد عید برو سراغش 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
اصلا فکرشو نمیکردم این اتفاق برام بیوفته همش میگم چرا اینطوری شد 

عزیزم منم پسرم تو 39 هفته از دست دادم 

خیلی سخته درکت میکنم 

روحیه ات بالا ببر 

خودت باید به فکر خودت باشی با ذهن و فکر آزاد اقدام کن 

ان شاءالله به زودی باردار بشی و خدا خودش محافظش باشه و به سلامتی زایمان کنی 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
۲۶ آبان ماه ۹۸ دخملمو از دست دادم نزاشتن بهشو ببینم دو ساعت زنده بود بعد آسمونی شد انقد غمگینم هر نی ...

خیلی متاسفم عزیزم، حق داری خیلی سخته بدون هیچ مشکلی یه دفعه از دست بدی. همه ما این حال الانت رو داشتیم و گاها داریم، اما عزیزم باید سعی کنی آروم باشی و باهاش کنار بیای هر چند خیلی سخته، به این خاطر میگم کنار بیای چون میدونم که این اتفاق فراموش شدنی نیست. اما باید قبول کنیم که بخشی از فراز و نشیب زندگی ما هم این شکلی بوده. خدا بزرگه خیلی فقط از خودش می خوام دلت رو آروم کنه، انشالله بزودی مامان میشی و دلت شاد میشه.

عزیزم منم پسرم تو 39 هفته از دست دادم  خیلی سخته درکت میکنم  روحیه ات بالا ببر  خو ...

ولی نمیتونم کنار بیام ۵ ماهه گذشته چند بار اقدام کردم نمیدونم چرا پس باردار نمیشم ؟!!

سلام عزیزم واقعا متاسفم خدا بهتون صبر بده  من بچمو فرشتمو هم از دست دادم حتی روزی که پرکشید هم ...

دو ماه پیش... حال خودمم خوب نیست... شبا نمیتونم بخوابم... یا به گذشته فکر میکنم یا به آینده و فکر بارداری مجدد که استرس میگیرم...