2777
2789
جاهایی که عکس رادیولوژی میگیرن انجام میدن ولی فراپرتو رو میدونم تیم بیهوشی داره.اره وقتی پاک شدی بای ...

پس میرم فراپرتو چند دقیقه طول کشید و چحوری بود؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
باران جان دعام کن من بعد این همه سال و این همه بارداری باز نرم تو این راه بتونم طبیعی خودم باردارشم ...

عزیزم ان شااله که اینبار بارداری سالمی خواهی داشت و بچه هات رو به سلامتی به آغوش میگیری.

خودت رو در آغوش خدا رها کن و مدام با خودت بگو: وقتی خدا هست من از چیزی نمیترسم و مطمئن هستم خدا حافظ منه.

ان شااله اتفاقهای قشنگ زندگی ات رو بزودی برامون تعریف کنی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به تو اینطور گفته پس ممکنه منم لولم اسیب دیده با شه😭😭😭😭

بیا حالا خوب شد یکی دیگه هم انداختم تو شک دختر تو بعدش باردار،شدی هیچ مشکلی نداشتی ک بارداری شدی 

پس میرم فراپرتو چند دقیقه طول کشید و چحوری بود؟

شوهرت باید باهات باشه حتما.واسه من که بیهوش بودم یک ثانیه هیچی نفهمیدم.بعدش که به هوش اومدم به مدت یکساعت دلدرد مث پریودی داشتم.تمام

ولی در کل شوهرم  گفت یه ده دقیق ای طول کشیده. فک کنم الان با بیهوشی یک ملیون بشه .۲ سال قبل من ۴۰۰ دادم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
عزیزم ان شااله که اینبار بارداری سالمی خواهی داشت و بچه هات رو به سلامتی به آغوش میگیری. خودت رو در ...

فداتشم مرسی از،انرژی مثبتت ایشالا تقدیر هممون از،این به بعد خوب باشه و دلمون شادشه 

مرجان جان پیش این دکتر من تازه اولین بار رفتم و وقتی مدارک پزشکیم دید گفت تو بزرگترین ضربه رو زمانی ...

ان شااله که چیزی نیست. بدنت هنوز جوانه و میتونه خودش رو ترمیم کنه. بد به دلت راه نده

شوهرت باید باهات باشه حتما.واسه من که بیهوش بودم یک ثانیه هیچی نفهمیدم.بعدش که به هوش اومدم به مدت ی ...

دوس دارم بیهوش،بشم هیچی نفهمم ولی از این میترسم دیگه شوهرم نزاره بفهمم چه خبر بوده 😩 الان زنگ بزنم میگه قیمت هاش چجوریاست ؟

بیا حالا خوب شد یکی دیگه هم انداختم تو شک دختر تو بعدش باردار،شدی هیچ مشکلی نداشتی ک بارداری شدی&nbs ...

من الان به شدت درگیر رحمم هستم.خداروشکر بهترم.با استراحت داره لکه بینیم کمتر میشه.رگه که پاره شده ممکنه چند ماه طول بکشه تا خوب بشه.ولی تحمل میکنم .خدا کنه با خون و رگ داخل رحمم دیگه لااقل لوله هه طوریش نشه

من الان به شدت درگیر رحمم هستم.خداروشکر بهترم.با استراحت داره لکه بینیم کمتر میشه.رگه که پاره شده مم ...

خدا رو شکر،ک بهتری و عمل نکردی واقعا شکر 

زهرا جان چند سال پیش یادمه که خانمها میرفتن عمل و لوله هاشون قطع میکردن گروهی میرفتن یه خانمی هم رفت لوله هاش قطع کرد چند وقت بعد فهمید بارداره نگو قبل عمل باردار بود دکترها متوجه نسدند صحیح وسالم هم دنیا اومد 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دوس دارم بیهوش،بشم هیچی نفهمم ولی از این میترسم دیگه شوهرم نزاره بفهمم چه خبر بوده 😩 الان زنگ بزنم ...

اره برو تل بزن.به خدا پول تو جیبی هاتم جمع کنی ارزشش داره که درد نکشی.البته اگه مث من درد سستی

اره ولی اگه باشه چی ؟ چکار کنم 😭 حجم خونریزی هام خیلی خیلی کم شده بعد این عمل لعنتی از اون طرف هم ش ...

اینکه حجم خون ریزی ات کم است، مهم نیست، خیلی ها میگن که بین ۳تا 5 روز باشه، خوبه، اون هم نه زیاد که مجبور به عوض کردن پد هر ساعت باشید.

زهرا از الان به خودت انرژی منفی نده، مثبت فکر کن 🙏🙏

دوس دارم بیهوش،بشم هیچی نفهمم ولی از این میترسم دیگه شوهرم نزاره بفهمم چه خبر بوده 😩 الان زنگ بزنم ...

ازسام جانم فک کمم الهام خاست عکس رنگی بگیره  تو تاپیکش خوندم  ازش بپرس 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من الان به شدت درگیر رحمم هستم.خداروشکر بهترم.با استراحت داره لکه بینیم کمتر میشه.رگه که پاره شده مم ...

پیش دکتر کاشف نرفتی ؟ خیلی تعریف میکنن و ازش راضین بتازگی هم باز،برگشته از،امریکا و خیلی مطب شلوغی داشت 

پیش دکتر کاشف نرفتی ؟ خیلی تعریف میکنن و ازش راضین بتازگی هم باز،برگشته از،امریکا و خیلی مطب شلوغی د ...

اسمش رو شنیدم دکتر خوبیه. ولی بعضی دکترا الکی ادمو میرسوننن.

نه چند روز پیش پهلوی رستمی رفتم و دکتر کسرایی هم پرونده هامو دیده و نظرشو گفته.این دوهم خیلی خوبن.مطب رستمی که وقتی وارد شدم وحشت کردم از شلوغی