💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
زهرا جان منم زایمانم وحشتناک باور کن دوتا از ماماها بزور کیسه را پاره کردند چقدر امپول فشار ریختن بر ...
هدانا سر پسرم خیلی راحت باردار،شدم و بدون هیچ مشکلی تا هفته ۳۳ ک اون اتفاق ها افتاد شد شروع بارداری مشکلات بعدی دیگه چقدر،برم دکتر و بیمارستان حاملگی ازمایش دست خالی هزار جور معاینه بخدا خسته شدم دیگه اصلا این قدر غم نمیتونم بکشم چقدر بخاطر سهل انگاری هاشون مشکلات سرم اومد خدا از هیچکدومش نگذره اگه اون زمان ک رفتم پیش اون دکتر از خدا بیخبر گفتم بچم خیلی لگد میزنه نمیگفت جکارش داری بچت رزمی کاره 😔 من سزارین میشدم و بچم سالم بود ولی ولی الان برا هر بارداریم شد کاش کاش کاش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عکس رنگی و ازمایش هورمونی نوشته ولی گفت چون خونریزی داخلی کردی خیلی زیاد اون لوله هم درگیر شده و اگه ...
ارسام من الان پیاماتو دیدم .ناامید نباش عزیزم
من برعکس توهس شرایطم .من اول دوبار خارج رحم شدم .بعد فرشتم رو حامله شدم و اسمونی شد.این گل پسرو بایه لوله طبیعی باردار شدم .خدامعجزشو نشونم داد و ازم گرفت.
ارسام من الان پیاماتو دیدم .ناامید نباش عزیزم من برعکس توهس شرایطم .من اول دوبار خارج رحم شدم .بعد ...
نازی جان بعد عمل خارج رحم اون لولت مشکلی پیدا نکرد من خونریزی داخلی داشتم وای چه شرایط مزخرفی هست باید بشینم برا تک تک لوله و تخمدان و ..ـ غصه بخورم دکترم مریم کاشف
از خدا نا امید نشو من حسم میگه تو بازم طبیعی باردار میشی من چی که بدنم بچه رو عامل مریضی میب ...
چی بگم بخدا نمیدونم چرا انقدر مشکلات زیاد شده عزیزم باید مشکلات ایمنی انعقادی کنترل کنی و باردار بشی و بعد تو بارداری بهت دارو میدن خیلیا اینجورین نگران نباش
جاهایی که عکس رادیولوژی میگیرن انجام میدن ولی فراپرتو رو میدونم تیم بیهوشی داره.اره وقتی پاک شدی باید بری.روز اول یا دومی که پریود شدی هرجا دوست داشتی وقت بگیر و نوبت بزن.توکل به خدا کن.بازم به خدا اعتماد کن
من خارج رحم که شدم لوله راستم رو همراه جنین برداشتن با لاپراسکوپی. لوله چپ فقط دارم .الان هم نمیدونم ...
نه نازی جان کار به زابمان نداشت گفت از بارداری سوم ک خارج رحم بوده و خونریزی داخلی داشتی احتمال خیلی،زیاد اون لوله هم چسبندگی میگیره بسته میشه گفت اگه لولت باز،باشه یه راه دیگه باید بری ولی اگه بسته باشه یه راه دیگه