2777
2789
عزیزم انقدر خودتو ناراحت نکن به چیزای منفی فکر نکن دخیره تخمدانم مال چهل سال به بالایه دکتر فقط یه ا ...

بخدا منفی فکر نمیکنم ولی وقتی میگه بخاطر خونریزی داخلی اون لوله هم درگیر هست و اینکه بعد این هنه بارداری دوباره خدای نکرده بیفتم تو راهی ک صد سال شوهر راضی بشه  بگو چکار کنم 😔

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا منفی فکر نمیکنم ولی وقتی میگه بخاطر خونریزی داخلی اون لوله هم درگیر هست و اینکه بعد این هنه بار ...

دکتر فقط احتمال داده اون داخل رو که ندیده 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
زهرا جان، به گذشته فکر نکن و اینقدر خودت رو اذیت نکن. گذشته هر چقدر هم غم انگیز، مال گذشته است و نم ...

باران جان دعام کن من بعد این همه سال و این همه بارداری باز نرم تو این راه بتونم طبیعی خودم باردارشم 😔 برا سوالت هم عزیزم درد از یه سینم میزد دقیقا به پشت و درد میکرد و یهو گرفتگی های شکم و درد فقط یه تخمدان ک به کشاله ران میزد باز اینا قابل تحمل بود و دقیقا از وقتی ک یه دل درد شدید ک با هیجی خوب نمیشد ک به معقد میزد دیگه رفتم بیمارستان و متوجه شدم ، ببین منم الان این درد هنوزم دارم یا گرفتگی عضلاته یا از اعصاب و ناراحتی 

شمام مثل من توهم زدی باران جون موقعی زهرا درد کتف داشت منم خیلی درد داشتم گاهی فک میکردم وای حتما من ...

الهی به همه توهم دادم عزیزم من هنوزم درد داره ولی دیگه الان میدونم ک از اعصابمه 

دکترت و عوض کن ! چسبندگی با نگاه و احتمال تشخیص نمیدن اینجورم با قطعیت نمیگن احتمالا دکترت داره از ...

مرجان جان پیش این دکتر من تازه اولین بار رفتم و وقتی مدارک پزشکیم دید گفت تو بزرگترین ضربه رو زمانی خوردی ک بچت با درد طولانی و دوز زیاد امپول فشار و بزور بدنیا اوردی 😔 اخه من چه میدونستم به این روز میفتم موقع زایمان پسرم خدا کنه هیچی نباشه چون من اون راه نمیتونم برم 

دکتر فقط احتمال داده اون داخل رو که ندیده 

اره ولی اگه باشه چی ؟ چکار کنم 😭 حجم خونریزی هام خیلی خیلی کم شده بعد این عمل لعنتی از اون طرف هم شک میره

اره ولی اگه باشه چی ؟ چکار کنم 😭 حجم خونریزی هام خیلی خیلی کم شده بعد این عمل لعنتی از اون طرف هم ش ...

80 درصد چیزهایی که نگرانشون هستیم هیچ وقت اتفاق نمیافتن بسپار بخدا ان شاءالله که چیزی نیست

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
80 درصد چیزهایی که نگرانشون هستیم هیچ وقت اتفاق نمیافتن بسپار بخدا ان شاءالله که چیزی نیست

وای خدا کنه 😔 متنفرم از این وضع و زندگیم بخدا توانم تموم شده یه درصد شادی نداره 

خوبی عزیزم کی موعدته   منتطر شما و سعیده جونم😁  😍😍😍 با بی بی مثبت بیان😍😍😍😍

ممنون عزیزم فعلا بزور خودمو نگه داشتم بی بی نزنم سه چهار روز دیگه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مرجان جان پیش این دکتر من تازه اولین بار رفتم و وقتی مدارک پزشکیم دید گفت تو بزرگترین ضربه رو زمانی ...

الان از استرس چیزی عایدت نمیشه کدوم شهری؟

پیش دکتر خوب برو و با حرف یه دکتر تصمیم نگیر هیچ وقت 

در صورت چسبندگی خود عکس تا یه حدی باز میکنه

امیدت به خدا باشه همیشه حرف دکترها درست نیست چون دکترها خدا نیستن ! بهتریییییین دکتر ها هم باشن بازم خدا نیستن 

الان از استرس چیزی عایدت نمیشه کدوم شهری؟ پیش دکتر خوب برو و با حرف یه دکتر تصمیم نگیر هیچ وقت  ...

شیرازم عزیز‌م 

نمیدونم از خدا میخام دیگه من امتحان نکنه یکم شادی بهم بده بسه دیگه وای دلم میخاد بزارم برم اصلا یادم نیاد ک من کی بودم کی ازدواج کردم کی پسرم رفت کی بارداری بعدیم دلم میخاد فقط برم 

وای خدا کنه 😔 متنفرم از این وضع و زندگیم بخدا توانم تموم شده یه درصد شادی نداره 

زهرا جان منم زایمانم وحشتناک باور کن دوتا از ماماها بزور کیسه را پاره کردند چقدر امپول فشار ریختن برام 

اگه بخاطر بارداری اولت بود که بار دوم باردار نمیشی  میگفتی مقصر همکارای شما که زود دستور سقط دادن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
شیرازم عزیز‌م  نمیدونم از خدا میخام دیگه من امتحان نکنه یکم شادی بهم بده بسه دیگه وای دلم میخا ...

الان یه فامیل ما مادرزادی دوتا لوله هاش بسته بود و دکترا جوابش کرده بودن باردار شد اونم دوقلو !!!!  فکر کن چند ساله کلی دکتر رفتن همه گفتن نمیشه 

خانم تشریف برده پیاده روی اربعین و اونجا بچه هاش سقط شدن 

ببین چقدر ادم میسوزه!

تو که تا حالا طبیعی باردار شدی پس بازم میشی هیچ وقت از خدا نا امید نباش 

ببین چقدر زجر کشیدیم تو این زندگی و چند سال همش بیمارستان و کوفت و ... ک دیروز ک پیش دکتر بودم و همسرم بود اونز ک همیشه تو این سال ها من دلداری میداد و اروم میکرد انقدر ناراحته انقدر ناراحته ک دیگه یکی میخاد اون اروم کنه بگه بیخیال ما ک انقدر مشکل پشت سر گذاشتیم ما ک انقدر .... اینم روش شوهرم میگه ما اصلا بچه نمیخایم نمیخاد اصلا بری دنبالش ول کن