2777
2789
سلام بله عزیزم

منم اصفهانم پیش کی دکتر میری ؟

من ماه قبل رفتم پیش پروفسورطاهریان

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@هدانا   سلام عزیزم خوبی؟؟ویارات شروع شده یا نه؟؟چکاب رفتی یا نه؟

ممنون عزیزم شما خوبین حالت چطوره  من سر گیجه دارم چکاپ هنوز نرفتم وای سختمه صبح زود بیدار بشم بخاطر سرگیجه هی امروز فردا میکنم 

دکتر نرفتی  مگه رفتی خونه مادر شوهر

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
منم اصفهانم پیش کی دکتر میری ؟ من ماه قبل رفتم پیش پروفسورطاهریان

عزیزم من بعد اون اتفاق پیش حسینی و روح الله نژاد رفتم دکتر خودم هم زمانی بود ولی فقط رفتم واسه علت این اتفاقکه بی نتیجه بود و جواب نگرفتم گفتن علت نداشته.. پیش اومده.. زیاد باهاشون اکی نبودم و دیگه نرفتم الان به خودم استراحت دادم فعلا .. ولی این ماه تصمیم دارم برم پیش خانم زارعان یا آیتی زاده.. طاهریان کجاست کارش چطوره؟

ممنون عزیزم شما خوبین حالت چطوره  من سر گیجه دارم چکاپ هنوز نرفتم وای سختمه صبح زود بیدار بشم ب ...

تنبلی نکن عشقم برو چکاب.. هر چی هم دلت میخواد بخواب😂😂😂من که چند روزه تعطیلی یهمون خورده عروسی گرفتم از خوشحالی واسه خوابیدن تا لنگ ظهر🤣🤣🤣 

عزیزم کسی که بخواد اذیتت کنه نیاز نیست پیشت باشه که از دور هم زهرش رو میریزه.. بخدا دارم دیونه میشم از دستشون.. چند شب پیش خواهر شوهرم که فقط ۱۸ سالشه با ی شماره ناشناس بهم زنگ زده بعد از ۳ ماه از رفتنه بچم نمیدونی با چه لحنی باهام صحبت کرده انگار ی چیزی هم بهشون بدهکارم صدا رو گذاشته رو پخش مامانش هم هی میگفت اینو بگو اونو بگو.. البته من که چیدم روش ..قطع کرد... بعد زنگ زدن به شوهرم و دست پیش گرفتن.. که ما دلمون تنگ شده بوده  و آدینه اینجور حرف زده... منم صداش رو گوشیم‌پر شده بود گذاشتم واسه شوهرم گفتم اینا دلشون واسه من تنگ شده یا ارث پدرشون رو ازمن میخوان؟؟؟بیچاره خجالت کشید گفت حق داری... ولی ول کن نیستن.. دیگه خسته شدم😢😢😢به کربلایی گفتم بخدا من اینجوری حامله نمیشم سر پسرم چقدر حرصم دادن بعد رفتنش هم ادامه دادن نزاشتن حالم خوب بشه..‌ باز حامله بشم این قصه ها رو میخوام داشته باشم؟؟از این همه وقاحت و سیاست و دورویی خسته شدم ... من دلم شکسته توان جنگیدن با این چیزا رو ندارم... زندگیم سخته آخه چی میخوان از جونم آقا اونا خوب من بدم نمیخوام رابطه داشته باشم نمیخوام صداشونو بشنوم 😭😭😭😭😭

بچه ها من ماه قبل دوره ام 40 روزه بود نوبت دکتر رو از دوماه پیش گرفته بودم شد روز 17 سیکلم 19 ابان ...

اگر به مصلحت خدا و خیر برای خودت باردار باشی، که خوبه.

یه بیبی چک بزن ببین چی میشه.

خیلی ها با یه بار باردار شدند.

دوستان، امشب جزء ۲۹ قرآن رو خوندم، به نیت ختم قرآن گروهی خودمون. اسم تک تک تون رو اوردم. ان شااله که همگی به حاجت های خودتون برسید و به شرط عافیت به زودی صاحب فرزندانی سالم و صالح بشید و کسانی که باردارند،  این نه ماه رو به سلامتی پشت سر بگذارند و فرزندانشان رو به آغوش بگیرند.

بعدش به نیت دلهای پاک همگی شمعی روشن کردم، ان شااله که حاجت روا بشیم همگی با هم🙏🙏🙏

ارسام جون و هدانا جون با مهرا تو واتساپ صحبت کردم گفتن حالشون خوبه چون ناراحته حالش خوش نیست شوهرش ف ...

مرسی سعیده عزیزم خدا رو شکر ک حالشون خوبه مهرا جان هر جا ک هستی دلت خوش باشه عزیزم و بسلامت این دوران طی کنی و نی نی نازت بغل بگیری هر وقت تونستی بیا عزیزم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام عزیز دلم... خوبی؟؟چه خبر؟؟والله کربلایی هم خوبه اگه بعضی ها بزارن😒😒😒من نتم مشکل داره.. یبار ...

سلام فداتشم مرسی شکر میگذره دلم تنگ شده بود برات بیخیال دهن مردم هبچ زمان نمیشه بست بزار اینقدر بگن ک خسته شن نمیدونم والا از جونمون چی میخان کم خودمون درد داریم بعضیا هم میشن نور علا نور

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
نمیدونم اگه باز بگم توکل به خدا ..خدا نمیگه این چقدر بی عار و پوست کلفته😭😭😭

نه عزیزم، دختر مقاومی هستی و خدا خودش صبر و پاداشش رو بهت میده.🌹

به خدا، ما مصلحت خدا رو نمی دونیم. درسته که اگر دلیل اتفاقات بد زندگیمان رو میدونستم اینقدر زجر نمیکشیدیم. اما اونوقت زندگیمان خیلی عادی میشد، همش یکسان بود، چون میدونستم دلیل اتفاقهای زندگیمان رو.

امیدت رو از دست نده، انسانها با امید زنده اند.🌹

من که با اینکه یبار اقدام داشتم اونم دور از تخمکگزاری ولی همچنان منتطرم در سریع ترین زمان بیبی بزارم ...

🤣🤣 ماه قبل بدون اقدام بیبی چک گذاشتی!!! خیلی باحالی!!!

چون من هم اینکار رو کردم و فکر میکردم خیلی خل ام😅😅

سلام فداتشم مرسی شکر میگذره دلم تنگ شده بود برات بیخیال دهن مردم هبچ زمان نمیشه بست بزار اینقدر بگن ...

قربونت برم... میدونم بخدا من کاری بهشون ندارم ولم نمیکنن.. مگه چقدر تحمل دارم ..من هر شب دارم گریه میکنم واسه پسرم بعد مامانش با کمال پرووویی بر میگرده میگه ۳ ماه گذشته دیگه کی میخواد حالش خوب بشه؟شوهرم هم بهش گفته از نظر تو ۳ ماهه از نظر آدینه شاید ۳ روز گذشته باشه چرا قضاوتش میکنی؟چه فایده عزیزم اینم مزد ۱۰ سال نجابت و خوبی من بود  که اینجور جوابمو دادن اون هم تو بدترین شرایط روحیم😔😔😔