2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
اره ☹

نکن این کارو خوشگل خانم کتابهایی هست ک رفتارای بچه ها رو تو سن های مختلف توضیح میده بخون کمکت میکنه اون طفل معصوم داره نسبت ب بدن خودش شناخت پیدا میکنه تازه اگر دخترم باشه تو فامیل بدن همدیگرو هم نگاه میکنن ک کاملا طبیعیه البته نباید بذاری نگاه کنن ولی ن با کتک چون طبیعیه 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
عزیزم پسرمنم قشنگ تا یکسال ونیمگی همینجوربود ارزوم بود ده دقیقه بخوابم منم زیادبخداغرزدم وشوهرمم روا ...

شوهر منم همینجوریه.متاسفانه.بچه من نوزادی فوق العاده اروم بود .از وقتی از شیر گرفتمش عین سگ شده .همش بهانه گریه جیغ و داد ...باهاش قشنگ حرف میرنی بهت فحش میده.خوابوندنش ک شده مکافات.۶ماهه از شیر گرفتمش ی شب نزاشته راحت بخوابم...دیگه خستم کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عصاره پای مرغ و قلم بهش میدم. آفتاب رو هم امتحان میکنم حتما.

شما بودی گفتی بچت ۱۳ماهه س راه نمیره؟

دوستم بچه هاش دو سالگی راه افتادن.خودمم نشنیده بودم چنین‌چیزی.خوب شاید دیر  راه میفته غصه نخور.پسر منم همسن ۱۳-۱۴ماهگی راه افتاد

استارتر بچه بعد شش ماهگی آروم میشه 

من تجربه ی خودمو میگم 

سه تا بچه دارم 

شاید بچه ات جاییش درد میکنه 

چون عجیبه بچه بعد شش ماهگی همش اذیت کنه

دختر من از شش ماهگی به این طرف بازی میکنه نگاه میکنه ،صدا در میاره .و...گریه هم میکنه ها وای نه مثل اوایل 

،الان هفت ماهشه 

شاید بچه ات جاییش درد میکنه 

شاید پوشکشو سفت می بندی 

چه نی دونم یه بررسی اساسی بکن

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

عزیزم شاید وابسته و بغلیه من حتی وقتی اشپزی هم میکنم بیشتر وقتا تو بغلمه چون گریه میکنه باید ببینی به چ روشی میتونی ارومش کنی همون روش رو بکار بگیری نباید توقع داشته باشی مث بقیه بچه ها باشه و بزاریش کنار اروم باشه و بازی کنه هر بچه ای یه قلقی داره 

اولا ببرش متخصص اطفال درست وحسابی بررسی کن ببین دل دردش مال رفلاکس هست باسونو معلوم میشه ودارو بهش بده نخواستی بارهنگ دم کن ازعطاری بگیربده بهش یه چیزای سفیدی داخل مدفوعش خارج میشه ازبدنش ودل دردش خوب میشه این تحربه ی عروسمونه دوماه دائم گریه میکرد دخترش واخرش بابارهنگ خوب شد همه مدل دارویی دادبهش

دوما تازمانیکه استرس داری وبااسترس شیرش میدی اونم استرس وگریه داره

سوما پاهاش روبااب بشور اصلا بادستمال پاک نکن ببین ادرارسوخته نشده باشه

چهارما شاید عطش داره بعدشیردادن اب جوشیده ی سرد شده بهش بده هواگرمه تشنه میشه

پنجما امادگی نداشتی بچه نمی اوردی الان که اوردی خوب بزرگش کن باارامش

ششماحریره بادوم وسوپ میتونی بهش بدی وکم کم بالای یک سال غذای سفره شاید شیرت سیرش نمیکنه

من پسرم ۴ سالشه .امروز جوری زدمش، الان که خوابه میبینمش جیگرم داره اتیش میگیره😔😔😔😔😔

منم دختر ۸ سالم رو زدم😢😢 همون لحظه قهر کرد رفت توی اتاق جگرم آتیش گرفت ،خدا به همه مون صبر و طاقت بچه داری بده الهی همه بچه ها هم سلامت و شاد باشن همیشه

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

بچم پانزده ماهشه همینه بخدا بعضی وقتا میگم خدایا من چه گناهی کردم که بچم اینحوری اذیتم میکنه گاهی حتی نمیرسم غذا درست کنم . خیلی خستم خیلی اونقد که فکر نکنم هیچوقت این خستگی از تنم بره از دو روز قبل از اینکه زایمان کنم تا الان خواب راحت نداشتم همش نق میزنه به شدت بهونه گیر شده . به شدت بهونه باباشو میگیره. شوهرم وقتی از سرکار میاد نمیزاره بره دستاشو بشوره مجبورم بغلش کنم برم جلو سرویس وگرنه انقد گریه میکنه که نفسش بالا نمیاد . بخدا من  فکر نمیکردم بچه اینجوری باشه بچه جاریمو دیدم چجوری بود حتی یه بار ندیدم یه غذا براش درست کنه از شش ماهگی همون غذای خودشونو به بچه داد اما من همش پای گازم اخرشم میریزم سطل اشغال 

سلام مامان گل

نمیگم درک. میکنم، چون شرایط شما رو نداشتم

اما بچه های دوستم اینطوری بودن تا هفت ماه

دوست گلم

تجربه من در این شش سال مادر بودنم و دوتا بچه پشت سرهم اینو بهم میگه که باید ریشه یابی کنین

مقدار زیادیش برمیگرده به استرس های بارداری خودتون

مقداریشم به محیط خونه

عزیزم، محیط خونه رو پراز ارامش کنین.شاید یه عده الان بیان منو زیر بار حرفاشون بگیرن و شایدم توهین و ....، اما حقیقتیه که نمیشه پنهانش کرد

توی خونه تون نماز اول بخونین، قران زیااااااد پخش کنین.از اهنگ ها و موسیقی ها وچیزایی که باعث جذب شیاطین میشه دوری کنین. موقع اذان، صدای تلویزیون رو بلند کنین . بذارین معنویت در تمام سلولهای خونه و خودتون جاری بشه. موقعی که بهش شیر میدین وضو بگیرین و در حین شیر دادنش قران بخونین . روی لباستون گلاب اسپری کنین . حتی محیط خونه تون رو گلاب بپاشین.

ارامبخش های گیاهی بخورین مثل عرق بهارنارنج

بچه رو خوب و کامل غذا بدین تا سیر باشه. از نظر رفلاکس وو ..... بررسی کنین

مطمئن باشین میگذره و شما بابت این روزا حسرت میخورین

دعا میکنم خدا بهتون آرامش بده

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
اولا ببرش متخصص اطفال درست وحسابی بررسی کن ببین دل دردش مال رفلاکس هست باسونو معلوم میشه ودارو بهش ب ...

مهم ترین علت گرسنگی و درد داشتنه

پسر من سه سال و پنج ماهشه. گرسنه باشه دائم نق میزنه و ارامش برام نمیذاره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)