2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

پسر منم همینطور بود انقد جیغ میزد ک پرده گوش مادر شوهرم و خودم آسیب دید صداش خیلی بلند بود واقعا ب اون روزا فکر میکنم از بچه بیزار میشم 

امسال میره پیش دبستانی باورت نمیشه هر کی میبیندش کیف میکنه میگن تو معجزه کردی چطور تربیتش کردی .خیلی آروم و مودبه الان 

ولی اون کوچیکه نی نی بود صداش در نمیومد از ترس اینکه قندش بیوفته شب تا صبح بالا سرش بیدار می‌نشستم اونم تخت میخوابید فوق العاده آروم بود الان ی آتتتیییشششش پاره ای شده بیا و ببین

دوستای باباش میگن کوچیکه رو نیار پیش ما برامون زشته بچه انقدری دست بندازدمون خخخخخ همه رو سر انگشتش میچرخونه 

شما هم ناراحت نباش خودش راه بیوفته راحت میشی

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

استارتر میدونم اذیتی و حق داری ولی واقعا سر بچه شش ماهه داد میزنیی؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

حق داری واقعا ولی خب اون طفلی کی جز تورو داره ؟شاید سیر نمیشه با شیرت که انقد گریه میکنه یا دلدرد داره یا همین که شما عصبی شدی رو اونم تاثیر گذاشته 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
تازگیا به اونجاش دست میزنه قایمکی.!  چیکارش کنم☹

وا خب توی این سن طبیعی داره شناخت جنسی پیدا میکنه برای همین زدیش؟! 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
منم چن بار خوندم داشتم افسردگی میگرفتم دیگه نخوندم وحشتناکه خدا برا هیچ کس نیاره منم خسته شدم از شی ...

منم انفالو کردمش من کم حساسم ابن پیچ رو خوندم دبگه داشتم دیونه میشدم واقعا خداصبر بده بهشون 

دقیقا مثل من ک همش میگفتم چ اشتباهی کردم بچه دار شدم و از خدا طلب مرگ میکردم دخترم ۸ ماهه بود ک رفتم متخصص اعصاب و روان تشخیص افسردگی بعد از زایمان داد و دارو مصرف میکنم الام دخترم ۱۹ ماهشه و خیلی بهتر شدم 😍

تازگیا به اونجاش دست میزنه قایمکی.!  چیکارش کنم☹

اول اینکه کاملا و تماما اتفاق طبیعیه ! تو مرحله ی رشد جن/سیه و داره شناخت پیدا میکنه حتی اگه به حالت خودارضایی هم برسه مشکلی نداره اصلا ( مگه اینکه شدت زیاد و افراطی پیدا کنه ) مسئله ی دوم اینکه به هیچ عنوان بچه رو بخاطر این موضوع نباید بزنید یا سرش داد بزنید و واکنش منفی تهاجمی نشون بدین چون هم قضیه رو بدتر و شدیدتر میکنه و بچه رو درواقع روی این موضوع حساس میکنید و بیشتر به سمتش میره و هم باعث شکل گیری احساس حقارت در بچه میشه ، بهترین کار اینه که هیچ توجهی نشون ندین چون یه مرحله ی طبیعی و گذراس ، اینکه بهش واکنش تهاجمی نشون بدین بعدا میتونه تاثیرات بعدی روش داشته باشه و باعث تثبیت شدن بچه توی این مرحله بشن ( ممکنه تو بزرگسالی اعتیاد پیدا کنه به خودارضایی ) اجازه بدین که این مرحله روند طبیعی خودش رو طی کنه و با دخالت کردن یاعث ایجاد مشکل برای فرزندتون نشین .

من اصلا دلم نمیسوزه مگه من گناه کردم مادر شدم اخه

بچه شش ماه هم گناه نکرده بدنبا اومده که

مشکل داره شاید یه دکتر ببر

خودم برو مشاور روت کار بشه

یا بزار مهد کمتر ببینیش شاید بهتر شد

‏جواب کوتاه یعنی ادامه نده حوصله تو ندارم💆😌

استارتر عزیز میدونم بیشتر دوست داری درددل کنی و آروم بشی ولی عزیزدلم اونطوری بیشتر حالت بد میشه و بچه ها بسیاااار باهوش هستن ما که حرص میخوریم اینا قشنگ میفهمن و بدتر میکنن. من خودم یه دختر ۲۶ ماهه خیلی خیلی شیطون دارم یعنی به خدا اگه بگم چه کارایی میکنه دهنتون باز میمونه ولی واقعاااا اقتضای سنشونه. ما این طفل معصوما رو به دنیا دعوت نکردیم که حالا حوصله شونم نداشته باشیم. حق هر بچه ایه که از عشق پدر و مادرش سیراب بشه،تو آغوش گرفته بشه و حرفای محبت آمیز بشنوه. منم دقیقا مامانم هاج و واج مونده که چرا بچه های الان اینقدر سخت شدن. دختر من حتی اگه یه لحظه از عصبانیت لبمو به هم فشار بدم صاف تو چشمم نگاه میکنه و همون کارو هی انجام میده ببینه میتونه جیغ منو در بیاره یانه. ولی عزیزم همه این روزا میگذره با همه شیرینی و سختیش.ما تنها پناه و مسئول این جوجه های شیطون و بلا و شیرین هستیم. ببخشید طولانی شد. انشالا خدا به دلت آرامش بده

دور گلوی ما از بس پراز نیشه  جای نوازش هم خون مردگی میشه