2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
عزیزم شاید وابسته و بغلیه من حتی وقتی اشپزی هم میکنم بیشتر وقتا تو بغلمه چون گریه میکنه باید ببینی ب ...

من اینقدر بچه بغل غذا درست کردم

همش استرس داشتم روغن یا ابجوش نریزه رو بچه ام

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
عصاره پای مرغ و قلم بهش میدم. آفتاب رو هم امتحان میکنم حتما.

حتما پای مرغ بگیر بزار بپزه بعد پورش کن غضروفاشو بکن تو غذاش بده بخوره 

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من تا یکسالگی به شدت اذیتم کرد با بدبختی میخوابوندم همه چی دست میزد گریه میکرد شیر نمیخورد همه جوره اذیتم میکرد الان ک دوسالش شده همه میگن خیلی ساکت و اروم شده درصورتی ک بچه خواهرشوهرم ارومه اروم بود الان یه اذیت کنی شده ک نگو هم سنن

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...

ای خواهر درست مثل منی دوساله دارم روزارو میشمارم که این بجه بزرگ شه من یه نفسی بکشم ولی چی بگم که روزبه روز بدتر شده بخدا من میفهمم چی میگی پدرمو دراورده بعضی وقتا از حرصم خودمو میزنم

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

عزیزم بچه خواهر شوهر منم تا ۱۸ ماهگی راه نمیرفت اینقدر آزمایش و... کرد گفتن خوبه بعد دکتر بهش گفت بخاطر اینکه زایمانت طبیعی بوده یه لحظه اکسیژن نرسیده به مغز بچه. نگران نباش یکم کند شده راه رفتنش بعد یکی دوماه بنظرم راه رفت...

بعضی بچه ها هم ذاتا کند هستن

یکم پاهاشو چرب کن که استخوناش تقویت شه

بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

راست میگن، افسردگی بعدزایمانه

منم بعد زایمان اولم کم طاقت بودم و صبرم خیلی کم شده بود

اما نمیدونستم علتش چیه

وقتی فهمیدم طبیعیه و گذراست، خودمو تقویت کردم ،بهتر شدم

شما هم بجای فرار از حقیقت، اون رو بپذیرین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
بقران غلط بکنم

عزیزم منم درکت میکنم ی مادر خسته که هیچی له شده ام اما بین شاید بچه ات ی مشکلی داره که گریه و نق نق داره مثلا پسر منو بهش میگفتن پیرمرد اخمو دائم گریه نق و غر غر و اخم.طفلک رفلاکس و الرژی داشت به خاطر همین اذیت بود .سه سال شاید به تعداد نگشت های دست شب ها 5 ساعت کامل خوابیدم .الانم که 4 سالشه هنوزم مشکل داره و از اون بد تر اینکه یک ساله دارم از پوشک میگیرمش هنوز تو شلوارش پی پی میکنه 

به خاطر بچه ی کار خیلی خوب استخدام رسمی از دست دادم دانشگاهم انصراف دادم وگرنه الان ارشد داشتم   چون فقط شیر خودم بهش میساخت من که سر کار بودم و رژیم الرژی داشتم نمیتونستم براش شیر بزارم گرسنه میموند

الان همه گیر دادن بچه دوم .یعنی همه میدونن اگر یکی اسم بچه بیاره درجا فحش بارونش میکنما  .واقعا سختمه دیگه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

مامانای عزیز من دخترم سه سال و نیمشه هر وقت دسشویی کوچیک  داره میگه ولی وقتی پی پی داره میره یه پشتی جایی یا میره تو اتاق در و میبنده و ایستاده زور میزنه و تو همون لباسش کارش میکنه یعنی اگه همون لحظه هم متوجه بشم باید در اتاق و هل بدم با جیغ و گریه بریم سمت توالت ....

تشویق تنبیه تهدید همه رو هم اجرا کردم بی فایده است 

کسی تجربه داره لطف کنه منو راهنمایی کنه چه ترفندی بزنم یه عمر دعاش میکنم.

داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

شاید رفلاکسش برگشته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم کی گفته بزرگتر بشه بدتره.

دختر منم تا یکسال دیوانم کرده بود. هیچ جا نمیتونستم برم از دست گریه و جیغش. تا شیش ماهگی که همش تو بغلم بود و در حال دویدن بودم که شاید یه کم ساکت بشه

ولی کم کم انقد خانوم و خوب شد که باورش برام سخته اون روزا رو فراموش کردم. الان 9 سالشه  

البته بگم دختر من بدون اینکه بدونیم مشکل داشت

تقریبا یک سالش بود که فهمیدیم کریستال تو ادرارشه و اوناس که از کوچیکی اذیتش میکرده موقع خروج ادرار

عزیزم کی گفته بزرگتر بشه بدتره. دختر منم تا یکسال دیوانم کرده بود. هیچ جا نمیتونستم برم از دست گریه ...

من یه دستشویی راحت رفتن برام کابوس شده بود. فقط وقتی کسی خونمون بود یا شوهرم میومد خونه میرفتم حمام غیر از اون امکان نداشت بتونم برم.به معنای واقعی دهنم سرویس شد. بدون اینکه بفهمم تو سه ماه راحت 15 کیلو کم کردم از شدت فعالیت و استرس و اعصاب داغون

به نظر من بچه داری خیلی شیرینه درسته سخته ولی باید شیرینی اش رو در کنارش در نظر بگیری 

بزرگ هم بشه اذیت نمیکنه همش بستگی به تربیت داره 

عزیزم ما خودمون مگ به همین اسونی بزرگ شدیم

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

استاتر عزیز سوای احتمال مریضی و مشکل نی نی نازتون تا خودتون به آرامش نرسین بچتون همینه مخصوصا تو این سن شما امتحانی صبح که بچتون بیدار شد پوشکشو عوض کن سیرش کن و نیم ساعت بشین باهاش بازی کن جملات مثبت و خنده ببین تو اون نیم ساعت که واسش وقت میزاری آیا نق نق میکنه یا میخنده و خوشحال میشه

پس تا بچتون هم مث خودتون عصبی نشده و به این وضعیت جیغ و داد عادت نکرده لطفا رویه ی زندگیتون رو تغییر بدین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم