2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
منم همین الان کشتمش انقد کتکش زدم انقد بهم چنگ مینداخت ذدستامو تیکه تیکه کرده بود الان میترسه چنگ بن ...

وواایی. ترو خدا نزن . بچه گناه داره . دختره منم یه بار دستمو چنگ انداخت هیچی نگفتم فقط دستمو نگاه کردم خودش عذاب وجدان گرفت اومد بغلم کرد😂♥️

ولی بچه ها رو نزنید گناه دارن😢

عاشقتونم 👈کارین❤تیام❤عرفان❤

استارتر درکت میکنم بچه نق نقو خیلی بده منم اوایل خیلی زجر کشیدم ارزوی مرگ میکردم به خدا ارزوی یه غذای گرم به دلم مونده بود ولی صبوری کن احتمالا افسردگی هم داری برو دکتر قول میدم بهتر میشه 

به خدا اونایی که بچه آروم دارن قدرشو نمیدونن بچه جاری من که بدنیا اومده بود تازه میفهمیدم بچه ارومم هست یعنی از دیوار صدا  در مییومد از این بچه نه هزار بار میگفتم خوش به حالش 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کردین واسه چی میگن بهشت زیره پای مادراست

کاسه همین زجر کشیدناس

واسه همین بیخابیاس

استارتر از کجا معلوم بزرگتر بشه و دردسراش بیشتر باشه شاید یه بچه اروم باشه وحرف گوش کن

من اصلا اهل نصیحت نیستم ولیتو قران خداگفته ک ادمارو از طریق مال و فرزندانشون مورد امتحان قرار میدیم

.بچه من 3سالشه بخدا دیشب تا صب نخابید و تو خاب هی گریه میکرد

کوچیکم ک بود همین بود تا 8ماه اول خابو خوراک نداشتیم مامانم شهرستان بود نه خاهری ن خاهر شوهری هیچ کسو نداشتم بیاد یه لحظه بچمو بگیره تا من یکم استراحت کنم 

بچمم نباید زیاد گریه میکرد چون لیسه میرفت

چندباری جلو چشمم لیسه رفت و دورازجونش مثه یه تیکه گوشته بیجون می افتاد رو دستم ک مینردم و زنده میشدم

@کلوچه_جان    

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.
دقیقا درست گفتین بچه ای ک الان مادرش باهاش بدرفتاری کنه بخاطر خستگیای خودش،  بزرگ ک شد عصبی میش ...

دقیقا درسته من پسرم 6سالشه و رفتارهای بدی که داره نتیجه اشتباهات خودمه نمیتونم به اون خرده بگیرم چون خودم کردم که لعنت بر خودم باد هرچند الان خیلی بهترباااش رفتار میکنم اما سخته تغییرش از قدیم میگن اگر میخوان رفتاری رو تو بچه تغییر بدین خودتون اول از همه تغییر کنید بچه ها آیینه ی تمام نمای ما هستن

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
فکر کردین واسه چی میگن بهشت زیره پای مادراست کاسه همین زجر کشیدناس واسه همین بیخابیاس استارتر از ...

کی گفته بهشت زیر پای ماماناس؟

حدیثه؟ آیه قرانه؟ نه بابا این الکیه 

اخرشم بهشت زیر پای همون مرداس

والا

اون دنیام میان میگن غیبت کردی دروغ گفتی موهات گذاشتی بیرون و فلان بیسار

حالم ازین دنیا بهم میخوره

میشه واسه خونه دار شدنم یه صلوات بفرستی

تجربه خودمو بگم

بچه دومم از یکماهگی شروع کرد شیر نخوردن و دایم گریه می‌کرد شب ده بار بیدار می‌شد خوابش یه ربع یه ربع بود بردم دکتر گوارش شیرخشک هایپوالرژیک بهش دادن دارو برای رفلاکس دادن بردم متخصص گوش و حلق و بینی باز فایده نداشت گاهی شبا سه ساعت پشت هم گریه می‌کرد تو روز همش نق میزد گرسنه بود ولی نه شیر میخورد نه غذا خوابش میومد ولی نمیخوابید پارک میبردی گریه می‌کرد نمیرفت بازی هیچی کلا خوشحال نمیکرد این بچه رو

بچه اولمم دو ساله بود طفلک اصلا نمیشد بهش برسم هممون افسردهو عصبی  شده بودیم

همیشه هم بینیش کیپ بود نمیتونست نفس بکشه

تا پونزده ماهگیش وضع ما همین بود 

پونزده ماهش که بود یه روز دیگه کم آوردم گفتم اصلا دیگه بهش شیر نمیدم هر چی دوست داره بخوره فقط میوه رو خوب میخورد دو روز گذشت دیدم خیلی کمتر برقراری میکنه 😳 رفتم پیش دکترش گفتم اینطوریه یه آزمایش کلی برای آلرژی نوشت فهمیدیم به شیر گاو به تخم مرغ و به خیلی چیزای دیگه آلرژی داشته بچه و همون شیرخشکی که میخورده حتی اذیتش میکرده و باید شیرخشک سبک تری میخورده

منم فکر میکردم بچم دیوونست اخلاقش اینه همش گریه میکنه ولی اینطور نبود 

یه اخلاق گندی دارم ک نگووو

بچت خیلی سن بدیه نه راه میره نه بازی میفهمه لثه هاشم که دایم میخاره بنظر من بچه راه میافته درسته کار آدم بیشتر میشه ولی لااقل کمتر نق میزنن بازی میفهمن 

استارتر خجالت بكش مادري  تمام كارهايي كه الان انجام بدي عوارضش تو بزرگسالي بچه هست بيماري هاي رواني مثل اسكيزوفرني با  رفتار پدر ومادر نسبت مستقيم داره الان اينطور رفتار كني فردا دامنت را مي گيره. بايد لم بچه را بدست مياري 

بيخود مي كني با بچه ٦ ماهه اين طور رفتار مي كنى وافتخار هم مي كني كه پشيمون نيستم

وبراي راحتي وجدانن ميگي خودم بميرم

محكم باش ومادر باش حتي اگر مادر وشوهرتم چيزي بگن تو بايد طرفدار كودكت باشي

مادر هايي كه بچه هاي زير شش سال را تنبيه بدني. يا آزار مي دهند متوجه باشند ١٨ سالگي اينكار را نمي توانند انجام دهند و با موجودي سرشار از عقده بيمار رواني  و ناسازگار بايد سر وكله بزنند رفتارتان را درست كنيد

خانومایی که بچه هاتون ناآرومن یه سوال دارم  این که آیا شماها تو بارداری استرس شدید داشتید یا نه ...

من داشتم تمام دوران بارداری خانواده شوهرم هرثانیه بهم استرس و دعوا هنجار نا آرامی یعنی دیونه ام کردن خدا ازشون نگذره

منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

ببین پسر منم دیرراه افتاد همه هم هی سرزنش میکردن مال شما ۱۵ ماهه مال من اوایل ۱۷ بود راه افتاد. ولی خیلی دعاکرمد

من دخترم 2 سال و 7 ماهشه هنوز م که هنوزه روزگارم همینه ربطی به گرسنگی هم نداره عزیزم این بچه ها نمیدونم چرا اینطورین به خدا عین دیوونه ها هستم نه گردشی نه تفریحی نه خریدی نه حتی خونه هیچ کسی نمیرم هیچ جا نمیرم هیچ کاری نمیتونم بکنم تو حمام و دستشویی هم راحت نیستم خواب ندارم خوراک ندارم خونم همیشه به هم ریخته ست چون نه میخوابه که بتونم مرتب کنم نه میزاره از کنارش جم بخورم کلا به نظرم زندگیم تعطیله

سلام 

خستگی درسته ولی دوست گرامی خودت میگی بچه اونم شش ماه توقع داری مثل ادم بزرگا رفتار کنه؟ پرورش بچه علمیه نه داد زدن بجای داد زدن از نت کمک بگیر خیلی صفحات علمی و روانشناسی هست میتونه کمکت کنه . 

بچه تا دوسالگی دنبال امنیت هست و فقط این امنیت رو در اغوش والدینش باید کسب کنه . اگر از شما امنیت نخواد پس کی باید بهش این حس رو بده . با کمی مطالعه از بزرگ شدن فرزند گلت و زندیگتون که تغیر کرده لذت ببرید . داد نزنید .چون براش عادی میشه