آخه بچه شیش ماهه داد زدن سرش داره؟ چی میفهمه... حتما ی مشکلی داره ببرش دکتر ی شربت هست فکرکنم دکترا ب بچه های بی قرار میدن اگه واقعا بی قراره و مشکلی نداره
من خودم دخترم یازده ماهشه درک میکنم ک بعضی وقتا واقعا خسته و کوفته میشیم ولی بخدا این طفل معصوما مظلوم تر و ضعیف تر ازین هستن ک ما خستگیمونو سرشون خالی کنیم اونا رو خودمون ب این دنیا آوردیم چرا بخوایم آیندشونو بخاطر خستگی خودمون خراب کنیم میدونستین تا چهارده ماهگی بچه هر نیازی ک داره باید سریع برطرف بشه ب گریه هاش توجه بشه تموم شخصیت و اخلاق و رفتارشون تو آینده بستگی ب رفتاری داره ک ماها الان باهاشون داریم
اینم بگم ک هیچوقت نزار گشنه بمونی خانم استارتر واقعا تجربه کردم وقتایی ک گشنمه با زمین و زمان دعوا دارم حتما برای خودت غذا درست کن بزار کنارت تنقلات و خوراکی بزار دم دستت ک اگه بچتم نق زد و گریه کرد تو گشنه نمونی وقتایی ک خوابه اول غذا بخور بعد کاراتو بکن
اصلنم اینجوری نیست ک بزرگتر بشه بدتر میشه بستگی ب خودت داره نزار لجباز بشه ب خواسته هاش اهمیت بده
توروخدا بچه میارین حواستون ب اینم باشه ک فقط نباید بزرگ بشن باید با خوشی بزرگ بشن باید از تک تک لحظه هاشون لذت ببرن چون اونا هیچ درکی از سختی و مشکلات زندگی ندارن تاوان خستگی و مشکلات روحی و جسمی و مالی و.... مارو نباید اونا بدن😢😔