2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

عزیزم میفهمم چی میگی پسر منم اوایل خیلی گریه میکرد منم کاری از دستم بند نمیومد اگر امکانش رو داردید بزارید پیش بستگانتون یکی دوساعت در روز استراحت کنید یا اگر نه بزارید مهد کودک هیچ ایرادی هم نداره نیاد بگید گناه داره و چی دیگه مهمتر از سلامتی و ارامش مادرش که نیست 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

استارتر من همه صفحه ها هارو نخوندم

نمیدونم اینو کسی گفتع یا ن

بچه داداش منم خیلی نااروم بود و بد میخوابید و گریه میکرد و .‌‌..

دو ماه و نیمه اش ک بود رفتیم تفریح بیرون شهر شبم تو باغ خوابیدیم(تو جادر تو هوای ازاد)

از بعد اون انقد اروم شد و شبا اروم راحت میخوابه

تدریس خصوصی دروس راهنمایی و ابتدایی در شیراز.ساخت انواع پاورپوینت در رشته های مختلف تایپ فرمول،رسم شکل و نمودار با بهترین قیمت.دانشجوی مهندسی دانشگاه دولتی شیراز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کم طاقتم مامانم چشه شوهرم چشه

عزیزم درکت میکنم من.اینایی که میگن کم طاقتی و فلان و بیسار بچه این مدلی ندیدن.بچه یکی از اقوام اینجوری بود اصلا نمیخوابید  فقططط گریه.شب تا صبح 10 بار بلند میشد گریه میکرد.صبح تا شب گریه میکرد.خوابشم خیلییی سَبُک بود وقتی خواب بود پشه از بالا سرش رد میشد این از خواب میپرید گریه میکرد.خواباش خیلی میخواست طولانی بشه نیم ساعت نهاااااایت 40 دیقه .بزرگ تر شد غذا هم نمیخورد درست حسابی.مشکل غذا نخوردنش هم اضافه شد.هییچیییی نمیخورد لب به هیچی نمیزد.بچه دیگه 1 سال ونیمش شده بود شب تا صبححح از خواب چند بار بیدار میشد جیییغ میزد.هررر کاااری میکردن آروم نمیشد فققط جیغ میزد .دکتر هم میبردن میگفت هیچیش نیست.

روانی میکرد ادمو

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

پسرم وقتی بچه بود حدودا تا یکسال و نیم کارش فقط گریه بود ۴ ماه اولش کولیک داشت بعدش عادت کرده بود به گریه

اما الان ۴و نیم سالش آقا شده آقا

پسره بازم شیطنت داره اما آروم 

اینم بگم ما تو اون سالهایی که پسرم بدنیا اومد خیلی مشاجره داشتیم تو خونه و اینم میتونست دلیل بیقراری پسرم باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
من پسرم ۴ سالشه .امروز جوری زدمش، الان که خوابه میبینمش جیگرم داره اتیش میگیره😔😔😔😔😔

تورو خدا بچه هارو نزنید😩😩😩 گناه داره

پسر منم یک و نیم ساله است شلوغ میکنه بعضی وقتا کفری میشم از دستش ولی زدن بچه واقعا کار درستی نیست 😥😥😥

داشت ررمان کردم نمیدونم جه مرگشه خدا کنه بیاد سر قبرم اینجوری گزیه کنه الهی بی مادر بزرگ شه

اینجور نگو دختر ، زبون بسته است شاید واقعا مشکلی داره چه جوری بگه آخه ؟ غیر گریه راهی نداره

خودتو بذار جای اوناییکه دوتا بچه دارن و خداتو شکر کن من پسرم 18ماهست و دخترم 17 روزه خودمم امروز مریض شدم هیچ کمکیم ندارم وقتی باهم گریه میکنن خیلی میترسم همش میترسم اشتباه کنم وباعث درد ومریضیشون بشم امروز ب همه زنگ زدم بیان کمکم هر کس ی کاری داشت خیلی دلم شکست شوهرم ک از سرکار اونم رفته بود زیر سرم زود تعطیل کرد ک بیاد خونه این چند وقت کارشو از دست میده انقد سر ظهر ول کرده اومده اینارو نگفتم ک کسی برای بچه دار شدنم سرزنش کنه گفتم ک ب شیطنتای ی بچه 6 ماهه کم نیاری

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم

منم همین الان کشتمش انقد کتکش زدم انقد بهم چنگ مینداخت ذدستامو تیکه تیکه کرده بود الان میترسه چنگ بندازه

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی
من پسرم ۴ سالشه .امروز جوری زدمش، الان که خوابه میبینمش جیگرم داره اتیش میگیره😔😔😔😔😔

ووااییی .هرچقدر هم که عصبانی میشی ولی نزن . زدن کار خیییلی اشتباهیه بچه گناه داره . اونم پسر ۴ ساله که خیلی کوچیکه چجوری دلت اومد بزنیش😢

عاشقتونم 👈کارین❤تیام❤عرفان❤