2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

شما خودت نا ارومی رو بچه تاثیر میزاره عزیزم

ببین من دخترم یهوواز خداب با جیغ بیدار میشد یک ساعت گریه میکرد ی کتاب معروف از آقای نخودکی داشتم نوشته بود حزف ث رو ۵۰۰ بار بنویسید تو بالش بجه بزارید خوب میشه من انجام دادم دخترم خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حالت  شما و کودک شش ماهتون طبیعی نیست

یا شما افسردگی بعد زایمانت هنوز خوب نشده 

یا کودکت بیماره

مادرت که پیشته تو غذا پختن کمکت کنه

خودت فقط به بچه برس.

شش ماه دیگه  نق نقو نیس

درضمن شما احتمالا تو بارداری خیلی  عصبی  و استرسی بودی که بچت ناآرومه

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
شما خودت نا ارومی رو بچه تاثیر میزاره عزیزم ببین من دخترم یهوواز خداب با جیغ بیدار میشد یک ساعت گری ...

دقیقا خودش چون عصبیه بچشم عصبی میشه

من تو نت خوندم وقتی مادر و پدر دعوا میکنن داد میزنن گریه پیش میاد نوزاد  به دو دلیل گریه میکنه 

اول اینکه انرژی منفی میگیره  ممکنه بهش استرس وارد بشه و دچار دل درد بشه

دوم اینکه با گریه سعی میکنه  جلب توجه کنه تا شما رو آروم کنه میخواد شما رو از اون حالت دربیاره . با اینکار.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

عزیزم دخترم پنج ماهشه تاسه ماه اصلاخواب نداشت بعدازاونم کلابچه غرغرویی مرتب بهش رسیدگی میکنم  وباهاش بازی میکنم براش شعرمیخونم تمام وقت ادادرمیارم یابغلمه میچرخونمش دوست داره پیشش بشینم ازش دورمیشم گریه میکنه،بچه اولمم هست ده روزبعدتولدش تاالان خودم ازش مراقبت کردم شوهرمم کمکی بهم نکرده درحدی گاهی اوقات میادیکم باهاش بازی کنه ،یعنی تمام سختیای بچم باخودم ،ولی خدامیدونه عاشقانه دخترموبزرگ میکنم دلم نمیادیه توبهش بگم مامانم چهارتابچه بزرگ کرده میگه یکساعت نباشی نمیشه بچتونگه داشت خواهرم بچه داره میگه هیچ بچه ای انقدراذیت نداره ،شوهرمم گریه بچم شروع میشه بدقلقی میکنه اصلانمیتونه تحملش کنه خداشاهده جوری دخترمونگه میدارم نمیزارم باعث اذیت هیچکس بشه همجوره مراقبشم منم خسته میشم کلافه میشم ولی به روی خودم نمیارم چون دخترمن به خواسته من به این دنیااومده پس وظیفمه مراقبش باشم وباروحیه بزرگش کنم بچت گناه داره سرش دادنزن حواست وجمع کن گرسنش وجاش خیسه دلش یاگوشش درنکنه یبوست نداشته باشه وقت خوابش نباشه همه جوره حواست باشه تادستت بیادالان مشکلش چیه بعدبچه هام خسته میشن یه گوشه باشن ببراتاقش بچرخونش توتختش بزارموزیکالشو بزار  تلوزیون وروشن کن کارتون بزار تصویرای رنگی داشته باشه صداشویک بیشترکن جاشوبزارجلوتلوزیون بزارنگاکنه سرگرم بشه پیش بشین باهاش حرف بزن بلندبلندقربون صدقش برو براش شعربخون بازی کن بخوندنش روحیش بهترمیشه بچه محبت وکاملااحساس میکنه اون بچه به اغوشت نیازداره بغلش کن نازشوبکش  بچتوباروحیه بزرگ کن وقتی نیازاشوبراورده بشه کمترغرغرمیکنه  

من یادمه تا 3 سالگی پسرم نمیخوابید یعنی میگفتن نوزاد اینقدر میخوابه ها نه حتی همون زمان بیمارستان که به دنیا امد همه تعجب کرده بودن البته بعدا تو سه سالگی فهمیدم کودک من متفاوته(اوتیستیک) ولی خب الانم که 8 سالشه اذیت داره یعنی دقیقا اندازه 3 تا بچه از من انرژی میره ولی خب بازم گاهی که مریض میشه یا سرما میخوره دلم برای کارهاش تنگ میشه .........خدا بهت قوت بده گلم مادر شدن راه بی بازگشته ....من که همین یک دونه را بزرگ کنم واقعا هنر کردم هر چند که واقعا شرایط من خاصه و باید به همین یکی بسنده کنم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من بچه های دوقلوم 2/8ماهشون یه پسر یه دخترپسرپ خیلی شیطون ولی خدای یه نصیحت بکنم که واسه من خیلی کارسازبوده بچه هارو سال به بالا اگه فقط بزاریدکنجکاویشون برطرف بشه شلوغیشون وخسته کردنشون نصف نصف میشه امتحان کنید ضرر نداره

من انقدر پسرم اذیت می کرد یک شب خواب دیدم برادرم اومد بردش گفت این بچه من بود می برمش. انقدر تو خواب خوشحال شدم که از ذوقم از خواب پریدم. وقتی فهمیدم خواب بود یک ساعت نشستم گریه کردم. ببین چقدر اذیت می کرد. 

باید صبر داشته باشی که بگذره دورانش. داروهای رفلاکسش را بدی که درد نداشته باشه طفلک. بچه های رفلاکسی با شروع غذا چون بهشون نمیسازه رفلاکسشون بدتر میشه. درد میکشن. 

من یادمه تا 3 سالگی پسرم نمیخوابید یعنی میگفتن نوزاد اینقدر میخوابه ها نه حتی همون زمان بیمارستان که ...

من پسرم اوتیسم خیلیییی خفیف داره. خدا را شکر با آموزش ۸۰ درصد مشکل حل شده. اما هنوز روابط اجتماعیش کامل نیست. کلاس چهارمه. 

مطمئنی کم خونی نداره بچه دختر عموم اینطور بود انقد گریه میکرد مامانش هم مینشست زار میزد آخرش با چشمای گریون بردش دکتر نوشت آزمایش خون فهمیدن کم خونی داره و شربت آهن دادن خوب شد الان انقد آرومه عاشقشن

من اصلا دلم نمیسوزه مگه من گناه کردم مادر شدم اخه

کلوچه جان ارامشتو حفظ کن من دیدم اطرافیان اینجوری بوده بچه هاشون رفلاکس یکی از علتهاش هست. منم خودم پسرم گریه میکرد خیلی بعدا متوجه شدیم سنگ کلیه داشته شماها بالاخره بزرگترید بهش عصبانی نشید که اونم بترسه گریه کنه کم خوابی خودت دلیلل عصبانیت وکم اوردنت هست تورو خدا ارام باش گل گاو زبون بخور

منو چی میگین سه تا دارم  هر روز جیغ و داد  و کلی   اعصابم خورده دیگه واقها ادامه زندگی برام غیر ممکن شده اصلا از دستشون نمیتونم جایی برم دیوونه شدم کارای خونه روی هم تلنبار میشه کوچیکه یک سالشه 24 ساعت در حال گریه  و همیشه بی اشتها  از بغلم پایین نمیات اینقد گرسنگی میکشم شدم پوست و استخون  واقعا بچه نیستن  آدم زندگی کوفتش میشه 

بقران غلط بکنم

بچه داری سخت ترین و طاقت فرساترین کار دنباست

من بعد ۵سال هنوز میگم زندگی فقط همون روزای قبل بچه بود...

بچه یعنی استرسسسس

مسئولیت

خستگی

و....

خیلیا میگن شیرینه و....دارن خودشونو گول میزنن میدونن شیرینیاش یه لحظه س استرساش و بدبختیاش همیشگییییی

ولی وقتی اومد دیگه جونت بهش بسته و خدای نکرده چیزیش بشه نابودی

بهترین کار اینه نیاری 

فقط درصورتی بیاری که تحملت بالاسسسس خیلی بالاااااا

وووببین آسی من یه دخترچهارونیم ساله دارم ویه پسره نه ماه دخترم اوایل که پسرم به دنیااومده بود هیچی نمیگفت ومیریخت توخودش فقط وفقط لاغرمیشد فقط بعضی وقتا که مهمون میومد قاط میزد ...العان که به این سن رسیدن اسباب بازی به پسرم نمیده همش بهش میگه بیشعور کثافت😐 این مال خودمه بهت نمیدم.پسرمم جیغ جیغ میکنه تایه چیزی ازدستش بگیری جیغش میره هوا منم دادکه نکن دختر کوگوش شنوا.

شبا برای دخترم حدودا 50تاصفحه باید قصه بگم تاشاید بخوابه اینقد چشام خسته میشه که میخوام خفش کنم... همزمان پسرم رو هم بگیرم که به وسایلاش دست نزنه وروپام بذارمش تابخوابه...اونم هی فرارکنه بره منم دنبالش...خلاصه یه ساعت بعضی وقتام بیشتر تواطاق بچه هام ...

دخترم همش بهش میگه برو نکن اخم وتخم میکنه براش..پسرم طفلی یاتوی روروئک هست یاتاب سقفی بازم غرمیزنه.وقتایی هم که میرم اشپزی کنم یاظرف بشورم ازپام میره بالا میخواد به دیوارومبلها وایسه هرچی رومیخواد بهش بدیم .میخواد بیاد توسفره هرچیزیم که برمیداره دخترم ازش میگیره اونم گریه😢😢

اوووف کلافه میشم خل میشم چل میشم بعضی وقتا دخترم رومیزنم ودعواش میکنم ولی انگار نه انگار...براش عادی شده😐😐حنام پیشش رنگ نداره.ازعمد میدونه کفرت درمیاد بیشترلجت میکنه.

اوففف من یه مادرم بازم😆😆😐😐

بانومیثر بودم😍😍به لطف گزارشات بانومیثرم شدم😞😆