2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست
سلام به دوستای گلم آخییییییییی الهیییی ساینا ونوژان چقدر اذیت شدن. نداجون گفتم که بهشون بگو به دستش بزنن.هلیا اصلا اذیت نشد فقط دوروز تب خفیف داشت.تو پا بزنن بچه ها اذیت میشن.الان حال دخمل طلاها چطوره؟ بچه ها از طاهره وآترینا قرتی چه خبر؟ زری جون آدرس وبلاگ دخمل نازتو ندارم.هروقت اومدی آدرسشو بزار. تو نینی سایت جدید آدرس وبلاگاتون نیست.همش باید دنبالشون بگردم.اون موقعها تا اسمتون رو میدیدم مستقیم میرفتم سراغ وب نی نیها ولی الان .......
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نداجون سلام گفتم بزن به دستاش گفت واکسنی که به پامیزنیم عضلانی وعمیقه به دست نمیشه زدچون عضله های دست ضعیفن ونمیشه به دست زد الان شکرخداحالش خوبه شب اول تب داشت منم بااب وسرکه پاشویه کردم
سلام زری خوبی رسیدن به خیران شالله همیشه به گردش وتفریح ماکه بااین عزاداریاخسته شدیم دیگه ازقیافه خودم حالم بدمیشه تقریبادوماه ارایشگاه نرفتم به خاطرفوت پدربزرگ وپسرخالم دوهفته قبل ازاینکه نوژان بره بیمارستان رفتم ارایشگاه ان شالله به زودی میرم
سلام خوبین دیگه کم اوردم ازدست شیطنتای نوژان اصلااعصاب ندارم گاهی میزنمش مثل امروزمیخواستم بشورمش همش اب روداغ میکردمنم زدم روپاش یاگاهی که گازم میگیره یامیزنه توصورتم ناخوداگاه منم میزنمش بعدخودم گریه میکنم احتیاج به دکتردارم خیلی خستم چرانمیاین همش میخوادباهاش بازی کنم منم کاردارم خونه زندگی چیکارکنم شماچیکارمیکنین
سلام دوست جونا چطورید؟ چرا از نی نیاتون نمی عکسید؟خب عکس بزارین دلمون تنگ شده براشون و براتون سری بعد اومدن دیدم گذاشتین منم میزارم خخخخ نازنین جون لطفا ادرس وب سوشیانسو بهم بده هر چی سعی میکنم نمیره
شاخه های گل رز همه تصویر تواند و تو ای عشق اهورایی من، روز میلاد تو آغاز نفس های من است.
به بهههههههه مریم جونی.پارسال دوست امسال آشنا چه عجب ازینورا
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
2810