2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست
واکسن هلیارو هفته پیش زدم.هردوتارو به دستش زد.دوروز تب مختصری کرد ولی اصلا درد نداشت خداروشکر.بگو به پاش نزنه.اذیت میشه موقع راه رفتن.منم با نظرت موافقم ولی میترسم از شیر بگیرمش.خیلییییییی وابسته است.میترسم مریض شه.هروقت تونست جیششو زودتر بگه اون موقع از پوشک میگیرمش.منم خیلییییییییییییییی وسواسم.
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پسر منم هجده ماهشه می خواستم بدونم که شما چه کارهای آموزشی با بچه ها انجام می دید آیا کسی کارگاه های مادر و کودک میره؟چقدر توانایی حرف زدن دارن ؟لطف می کنید اگه جوابمو بدید
مهتاب جان دخترهاوپسرهاباهم فرق میکنن دخرمن باپسرداییم 18ماهه هستن 6روزپسره کوچیکتره هرکاری که دخترم میکنه اون دقیقایک ماه بعدانجام میده این تاپیک دیگه تقریبانیمه تعطیله وبچه هاکم سرمیزنن یکی ازبچه هادخترش رومیبردکارگاه امادیگه اینجاخیلی خخیلی کم سرمیزنه شایدم سرنزنه چون فرصت نداره دخترمن رنگهارومیشناسه وتاحدودی حرف میزنه البته نه درست من حلقه هوش خونه سازی اب بازی
دیروزواکسن نوژان روزدم خیلی درداشت بچم اصلانمیتونست راه بره همش میگفت دست که دستش روبگیریم راه بره امانمی تونست دلم کباب میشدشب هم تب داشت البته نذاشت تبش روبگیرم منم باسرکه واب پاشویه کردم بهترشد امروزکمی بهترراه میره
سلام خوبین خوشین زری تو وایبر میاد ندا.حالشم خوبه البته اونجا هم خلوت شد شیرین کارگاه مادر و کودک میبرد فکر کنم که دیگه نمیاد شماها چطورین؟ ساینا هم واسه واکسن اذیت شد خیلی الانم تب ویروسی داره دو روزه
واسه برگشت آرامش به زندگیم دعا کنید...
2810