2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870302 بازدید | 60346 پست
سلام دختر من یاسمین ٢٥ دی به دنیا اومده وزن موقع تولد ٢.٧٤٠ قد ٤٨ دور سر٣٣ وزن یکسالگی ٨.٩٠٠ قد ٧٤ دور سر٤٣ توی نه ماه راه افتاد الان ٧ تا دندون داره بابا ماما دد نی نی جیش جیزه درخت بریم آب نون به به لالا باشه برف میگه صدای پیشی هاپو زنبور ببعی شیر رو در میاره چشم گوش مو دست پا دماغ دندون زانو کف پا رو هم بلده الان که یک سال و سه ماهش تموم شده ٩.٨٠٠ وزنشه
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم عضو واتساب شدم...خرج دستم گذاشتین دیگه...حالا دوس داشتین عضو گروهتون بشم بگین آرامش آبی واقعا تو 3 ماه 1 ک اضافه کرده.!!!!!!خییییلی خوبه....میشه بگی چکارا واسش کردی؟؟؟ آرتین من ک تو 3 ماه فقط 300 گ اضافه کرده و نمودارش افت کرده...
دنیای مجازی اون بیرونه،،
که همه تو قیافن،

دنیای واقعی اینجاست،
همه بی ریا خاکی،
کسی زخماشو نمی پوشونه،
کسی اشکاشو پاک نمی کنه..
کسی بغضش رو قورت نمیدهCafeMom Tickers
بهداشت میگفت وزنش کمه ببر دکتر تغذیه اما من نبردم خودم برنامه غذایی نوشتم اما دخترم بعضی روزا خوب میخوره بعضی روزا نه ٥ پیمونه سرلاک +٩٠سی سی شیر آب پرتقال سوپ رو ساعت ١١ میدم که با آب قلم درست میکنم غذای کیسه ای نیم دونه میریزم توی توری میندازم توی خورشت تا له بشه بعد خواب ظهر سوپ ساعت ٦ حدود ٤ پیمونه سرلاک سیب غذای کیسه ای آخر شب ١٥٠ سی سی شیر+١قاشق مرباخوری عسل بعد غذاها هم اگه بخوره بستنی میدم . با غذا هم ماست خامه ای میدم دخترم کلا ریز نقش هست و معده اش کوچیکه یک کم غذا میخوره سیر میشه
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
سلام دوستان عزیزم امیدوارم خوش و سلامت باشید فاطمه جون خوبی؟ مبین جونم خوبه؟ دلمون برات تنگ شده ، بیا تعریف کن عروسی بهت خوش گذشته ایشالا میترا جون شمارتو برام پیام خصوصی بذار لطفا مریم خانم مامان حسین کوچولوی شیطون ناقلا جیگررررررر، چی شد این نینی دوم؟؟ هدیه بسلامتی جواب آز بارداریش مثبت شده ما منتظر دومیش هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم خخخخ بقیه دوستان براتون آرزوی شادی و خوشبختی دارم لطفا هر وقت سر میزنید یه پست بذارید
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
سلام مامانا خوبین؟ واااااااااااااااااییییییییییییییییی باورم نمیشه هدیه بارداره؟؟؟؟؟!!!!!!! لیلا اگه باهاش درتماسی بگو بیاد یه خبری ازخودش بده چه ماهی نینیش به دنیا میاد؟مهر یا آبان؟ نمیدونید چقدر ذوق کردممممممممممممم بهش بگو دلمون واسه درسا هم خیلیییییییی تنگ شده.
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
سپیدجونم خوبی؟ دیدم همتون میرید جای دیگه ،فکر کردم فقط من ومریم جونی هستیم که اینجاییم.هروقت هم که میام هیچ کس نیست جز خودم.صفحه ای هم که جلو نمیره.دیگه ناامید شدم الانم همینطوری سر زدم اونم ازرو دلتنگی وعادت که یهو دیدم هدیه بارداره!!!! خیلی ذوق مرگ شدم
آن کس که بدم گفت، بدی سیرت اوست وان کس که مرا گفت نکو خود نیکوست حال متکلم از کلامش پیداست از کوزه همان برون تراود که در اوست
سلام ایگل جان خوبی؟ برنج نیم دونه میریزم توی کیسه توری درش رو میبندم میذارم با آب خورشت بپزه هم مزه خورشت میگیره هم سابی نرم میشه راستی فرهنگسرای ارسباران نزدیک خونتون نیست ؟ یه روز ازش رد میشدم کلی برنامه داشت
سلام ندا جون خوبی؟من که همش یر میزنم عزیزم یه خبر بده هر وقت اومدی هدیه جون تازه یه ماهه ست و احتمالآ نینیش هم ماهه درسا جون میشه ایشالله هلیا جونم چطوره؟چیکارا میکنه؟چیا بلده؟یکم ازش بگو
واسه برگشت آرامش به زندگیم دعا کنید...
ندا جونم خوبی؟ هلیا دیگه خانومی شده واسه خودش حتما از طرف من ببوسش آره هدیه ایشالا دی ماه نینی دومش بدنیا میاد بسلامتی پیغامتو بهش میرسونم حتما
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
لیلا جونم شماره ام رو واست خصوصی دادم ببین رسیده هدیه بارداره!!!!! ای ول...مبارکه آرامش جان یعنی تو یوعده 5 پیمانه سرلاک میخوره؟خیلی خوبه...مشکل من اینه ک نمیخوره...نمیدونم چرا بخوردن چیزای مقوی علاقه نداره ولی اگه ولش کنی نصف هندونه رو پیخوره....البته نمیزارپش
دنیای مجازی اون بیرونه،،
که همه تو قیافن،

دنیای واقعی اینجاست،
همه بی ریا خاکی،
کسی زخماشو نمی پوشونه،
کسی اشکاشو پاک نمی کنه..
کسی بغضش رو قورت نمیدهCafeMom Tickers