2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
سلام دوستای گلم
پسر من داشت خوب وزن میگرفت که شروع کرد به دندون درآوردن
دیگه وزنش متوقف شد و شیر خشکشو نصف کرد
به قول مامانم دهنش قفل شد
ده روز به هیچ عنوان غذا نخورد
الان در حد چند قاشق می خوره
ولی وقتی میخوام بهش شیر خشک بدم دهنشو قفل میکنه تا با یه ترفندی دهنشو باز نکنم لب به شیر نمیزنه
از هر چیزی که شیرینه وشبیه شیر متنفره مثل انواع سرلاک
این منو محدود میکنه
مامانا راهنمایی کنید منو
تا یه قاشق غذا بهش بودم خودم یه کیلو وزن کم میکنم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=695937

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

taniya جون پسر منم تازه یک هفته است که خوب شده اونم نه خیلی

سعی کن غذاهاشو کم حجم و پر کالری درست کنی،من چون خوب غذا نمی خورد گوشت غذاشو بیشتر کردم برنجشو کم

ویکم کره غذاشو بیشتر کردم ،من چند تا برنامه از تلوزیون گرفتم فقط با همینا غذا میخوره شما هم ببین اگه کارتون دوست

داره براش بزار
"
سلام.خوبین رفقا؟
ابوالفضل من سوپ میخوره. سرلاک . سیب رو هم براش رنده می کنم. بیسکوییت مادر رو هم با شیر خودم له میکنم بهش میدم. زرده تخم مرغ. فرنی رو هم یه وقتا توش خرما میندازم یه وقتا سیب رنده می کنم توش بدش نمیاد. فعلا با همینا سر میکنیم.
بخاطر دندون کم غذا شده. هرچیزی رو یه کم میخوره منم اذیتش نمیکنم. ولی همش میخواد سینه تو دهنش باشه ظاهرا برای خارش لثش همین باعث میشه شیرم و زیاد میخوره دکترش گفته اذیتش نکن.
سلام مامانا خوبید
دختر گل من هم 2اسفند به دنیا اومده
اونم از وقتی دندون درمیاره و مریض شد خیلی بد غذاشده
مامانا واسه تولد گلهاتون چه برنامه ای دارید؟ بگید تا منم ایده بگیرم از شما!!!
با یاد خدا دل ها آرامش میابند
سلام ماماناخوبید؟ پسر منم 4 دندون درآورده شبااذیت میکنه. همش با غر بیدار میشه.
بیدار که چه عرض کنم با چشم بسته غر میزنه بلند میشه گریه میکنه باید یکسره رو پا باشه یا شیر بخوره همش.
بنظرتون واسه دندوناشون نیسسسسسسسسسسسسسسسسسس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2810