2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
منم یه مامان اسفندی تنهام
پسرم سوم اسفند بدنیا اومده
منم در یابید
منم دلم خواست به مامان سوگند دلداری بدم هر چند نمیشناسمتون
امیدوارم این روزای سختت به سرعت برق و باد بگذره و به زندگی معمولی برگردی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=695937

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستهای گلم خوبی
نی نی ها که نه دیگه ایشالا بچه هامون بزرگ شدن باید بگیم آقا پسرت و دختر خانما خوبن؟
خوب شیطنت میکنن
خوب تو خونه راه میبرنتون

خییییییییییییییلی ممنونم بایت همدردیتون و اینکه به فکرم بودید.خداروشکر.فقط خسارت در حد وسایل تزیینی.و.چند تا تیکه از ظروف.چینی.بوده.خونمون ترک خورده.ولی باز خداروشکر.خودمون و اقوام همه ستانیم

ثانیا جون شما هم خوش اومدی عزیزم.مرسی از لطفت

بووووووووووس واسه.همتون و بچه های نازتون
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
سلام . دوستای گلم خوبید؟ گل دخترا و پسراتون چطورن؟
مامان سوگند جون متاسفم توکلت به خدا باشه. خدا رو شکر که تنتون سالمه.من چند روز رفته بودم مسافرت الان دو روزه اومدم کلی خبرا بوده اینجا. پسر من 4 دندونش و درآورد.
همزمان باهاش پدر منم دراومدددددددددددددددد. مریض شد سر این دندون حسابی کارم به دکتر کشید.
مراقب خودتون و نی نی های نازمون باشید.
راستی غذاهای جدید چی میدین. دیگه بچه هامون دارن بزرگ میشن پسر من که به لطف خدا فردا میره تو 10 ماه.
الان سرلاک و پوره و سوپ میدم
سلام.خوبین دوست جوونا؟
میگم یه نگاهی به این غذاها بندازین. شاید به دردتون خورد البته واسه نینی 8 ماهه اما چون من هوز خیلی هاش و تجربه نکردم تازه دارم شروع میکنم.
هشت ماهگی
یک غذای خوشمزه دیگه واسه نی نی های گل از 8 ماهگی به بعد.
کدو پلو
کدو حلوایی یا همون کدو تنبل معروف رو پوستش رو جدا میکنیم بعد ریز ریز میکنیم با پیاز میگذاریم سرخ شه کمی بعد توش کمی شکر میریزیم و میگذاریم خوب نرم شه بعد پلو رو به صورت کته میپزیم و لاش کدو ها رو میریزیم و در آخر کمی کره هم روپلو میندازیم
اگر آب مرغ یل گوشت همداشتین که چه بهتر پلو رو تو آب گوشتو مرغ کته کنین.

سوپ شلغم برای فصل سرما : (8ماهگی)
گوجه فرنگی کوچک 1 عدد - شلغم کوچک 1 عدد - پیاز کوچک 1 عدد - ورمیشل خرد شده 1 قاشق غذاخوری - گشنیز و جعفری خردشده 1 قاشق - هویج متوسط 1 عدد - سیب زمینی کوچک 1عدد
همه مواد رو با 1 لیوان آب میزارین حدود 2ساعت بپزه و بعداز پختن با کمی آبلیموی تازه یا ماست میدین به نی نی گلتون.

سوپ جو : (8ماهگی)
جوی پرک 1 قاشق غذاخوری - هویج متوسط 1عدد - کرفس خردشده 6 قطعه - جعفری گشنیز 1 قاشق غذاخوری - کدوحلوایی 3- سیب زمینی کوچک 1عدد - فیله ران مرغ 1 عدد
همه مواد رو با 1لیوان آب بزارین بپزه و بعد از پخت با آبلیمو، روغن زیتون یا ماست بدین به نی نی گلتون
نکته1: لازم نیست آب زیادی برای پختن سوپ بریزین که بعداز پختن مجبور بشین آبش رو دور بریزین.
نکته2: مواد باید کاملا پخته بشن و حدود 1 تا 2 ساعت برای پختشون وقت لازم هست

سوپ رشته فرنگی (8ماهگی)
ران مرغ یک تکه - پیاز یک عددکوچک - سیب زمینی یک عدد متوسط - هویج یک عدد - برنج اقاشق غذاخوری گوجه فرنگی - رشته فرنگی یک قاشق - سبزی سوپ(گشنیز وجعفری )
ابتدامرغ وپیازرایگذاریم بپزد بعدازاینکه تقریبا پخت هویج وبرنج وسیب زمینی رااضافه می کنیم.
بعدازاینکه سیب زمینی وهویج پختند سبزی وگوجه رنده شده رااضافه می کنیم تاکاملا بپزد . بعدرشته فرنگی رااضافه می کنیم.وقتی کاملا پختند .باهروسیله ای که داریم ان راله میکنیم وکره واب لیموی تازه را اضافه کرده وبه نی نی می دیم بخوره. برای اینکه سوپ خوش عطرشودمیتوان به ان سبزی معطرازقبیل شوید ونعناخشک اضافه کرد. میتوان به سوپ اقاشق مرباخوری پودرجوانه اضافه کرد چون سرشارازویتامین

سوپ سرماخوردگی: (8ماهگی)
ران مرغ 1 تکه - پیاز 1 عدد - شلغم 1عدد - ورمیشل 1 قاشق غذاخوری - کرفس خردشده 1 قاشق مرباخوری -
آلو خورشتی 3 عدد - بادم پوست کنده رنده شده 1-2 عدد - جعفری و گشنیز کمی
همه ی مواد رو با 1 لیوان آب بزارین بپزه و بعد از پخت با هروسیله ای که دارین لهش کنین و با کمی آبلیموی تازه بدین نی نی

سوپ تقویت شده ی نی نی: (8ماهگی)
ماهیچه 1 عدد - پیاز کوچک 1 عدد - شلغم متوسط 1 عدد - تره فرنگی خردشده 1 قاشق غذاخوری - بادوم خردشده 1قاشق
هویج متوسط 1 عدد - گندم پرک 1قاشق غذاخوری - آب 2 لیوان
همه ی مواد بالا رو بریزین توی ظرف و برای مدت 2ساعت بزارین کاملا بپزه و بعدش با هروسیله ای داشتین لهش کنین . موقع سرو هم کمی کره گیاهی یا روغن زیتون بدون بو و کمی هم آبلیموی تازه بهش اضافه کنین و به نی نی خوشگلتون بدین. ایشالا بخوره و قوی بشه

حلوای نی نی : (8 ماهگی)
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری - خرما 1 عدد - آب 1 فنجون - پودر بادوم 1 قاشق چایخوری - کره 1 قاشق چایخوری
آرد را میزاریم روی حرارت تا آروم آروم تفت داده بشه و بوی خامی اش گرفته بشه . بعد کره رو اضافه می کنیم و آروم هم میزنیم. یه کم که سرخ شد خرما رو پوست می کنیم و له می کنیمش و میریزیم توش. بعدشم پودر بادوم رو اضافه می کنیم و هم میزنیم. آخرسر هم آب رو کم کم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و مثل حلوا دربیاد. البته یه کم شل تر از حلوا باشه بهتره که نی نی خوشگلامون راحت بتونن بخورنش نکته 1: بهتره از آرد سنگگ که از نانوایی تهیه شده استفاده کنین که سبوس هم داشته باشه
نکته2: موقع ریختن آب مراقب بخار آبی که از ظرف بلند میشه باشین
نکته3:آرد را به میزانی تفت بدین که رنگش تغییر کنه و عطر خامیش گرفته بشه ولی نسوزه
نکته4: بعلت خوردن ماست و غذاهای دیگه ممکنه نی نی خوشگلا سردیشون کنه که این حلوا میتونه به رفع اون کمک کنه

میان وعده مقوی (پایان 8 ماهگی)
بسکوییت مادر 3 عدد یا ساقه طلایی 2 عدد،سیب 2 برش کوچک، موز 2 برش کوچک ، خامه 1 ق مربا خوری،پودر مغز بادام 1 ق چایخوری
بسکوییت ها را خورد کرده،سیب را رنده کرده وموز را له کنید حال همه مواد را با هم مخلوط کنید وخامه وسپس پودر مغز بادام را اضافه ومخلوط کنید. نوش جان نی نی ه

املت نی نی : (8ماهگی)
زرده تخم مرغ 1 عدد - کره نصف قاشق مرباخوری - گوجه فرنگی متوسط 1عدد
کره رو میریزن تا گرم بشه و بعدش زرده تخم مرغ رو میریزن و هم میریزن و هم میزنین تا یه کم سفت بشه و خودشو بگیره. بعدش گوجه فرنگی رو پوست کنده و رنده میکنین یا خورد میکنین و توش میریزین وهم میزنین تا کاملا بپزن. بعدش میدین نی نی خوشگلتون بخوره
نکته1: تخم مرغ باید کاملا پخته بشه و حالت عسلی نداشته باشه.
نکته2: نیازی به اضافه کردن نمک نیست و میتونین یه کم آبلیموی تازه بعداز پختن روش بریزین.

املت سبزیجات: (8ماهگی)
زرده تخم مرغ 1 عدد - کره یا روغن زیتون - کدو سبز کوچک 1 عدد - نخودفرنگی پخته 4-5 عدد - گوجه فرنگی 1 عدد
کرده یا روغن زیتون رو میریزیم توی ظرف و میزلریم یه کم گرم بشه. بعدش زرده تخم مرغ رو میریزیم وهم میزنیم تا یه کم سفت بشه. بعدش سبزیجات رو میریزیم و هم میزنیم تا کاملا پخته بشه و تخم مرغ هم سفت بشه. بعد از پختن با هرچی داشتین لهش کنین و با ماست یا آبلیموی تازه بدین به نی نی خوشگلا که نوش جون کنن

لوبیاپلوی نی نی: (8ماهگی)
لوبیاسبز خردشده 1قاشق غذاخوری - برنج 1-2 قاشق غذاخوری - گوشت چرخکرده 1 قاشق غذاخوری -گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
همه ی مواد بالا رو با یک لیوان آب بریزین توی ظرف و بزارین با حرارت ملایم آروم آروم بپزه و حسابی له بشه. بعد با گوشت کوب یا هر وسیله ی دیگه ای که دارین یه کم لهش کنین و چند قطره آبلیموی تازه بریزین توش و بدین نی نی خوشگلتون بخوره
نکته1:گوجه فرنگی رو پوست بکنین و خرد کنین و بریزین توی غذا که راحت تر پخته بشه
نکته2: میتونین این غذار و با ماست کم چرب به نی نی خوشگلتون بدین که دیگه کامل کامل بشه

شویدپلو برای کوچولوها(8ماهگی)
برنج حدود30گرم - شویدخشک یا تازه - سیب زمینی یک عدد
برنج راهمراه مقداری آب (اگر آب گوشت یا مرغ باشدبهتراست ) وکره روی اجاق قرارمیدهیم سیب زمینی خردشده وشویدرابه ان اضافه میکنیم باید آب به قدری باشد که برنج نرم شود (.به صورت کته میگذاریم ) وقتی کاملا پخت به کته مقداری ماست زده وبه نی نی میدیم

ته چین مرغ : (8 ماهگی)
برنچ 4 قاشق غذاخوری - گوشت مرغ بدون استخوان به اندازه یک تخم مرغ - زرده تخم مرغ یک عدد - کره یا روغن یک قاشق غذا خوری - ماست دو قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ را بزنید و همراه با کمی زعفران حل شده در آب در ماست بریزید و مخلوط کنید در یک قابلمه برنج را با آب و قسمتی از کره به صورت کته در آورید ولی نگذارید که همه آب آن تمام شود تقریبا دو سوم این کته را با ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید
در قابلمه دیگری بقیه کره یا روغن را ریخته داغ که شد این مخلوط را در آن بریزید و تکه های پخته شده گوشت مرغ را نیز روی آن بچینید بقیه برنج را روی مخلوط تهیه شده بریزید و بگذارید دم بکشد

بشقاب سبزیجات نی نی: (8ماهگی)
لوبیا سبز درسته 5 عدد - هویج 1 عدد - ساقه کرفس خرد نشده 1 تکه - ذرت پخته 1 قاشق -سیب زمینی پخته 1 عدد
نخود فرنگی پخته 1 قاشق - کره گیاهی 1 قاشق چایخوری
لوبیا سبز درسته رو بشورین و فقط سر و تهش رو بگیرین . هویج رو پوست بکنین و از طول به دو قسمت تقسیم کنین. ساقه کرفس رو با ندازه 10 سانت ببرین و این مواد رو بزارین با مقداری آب کاملاً بپزه.
ذرت و سیب زمینی و نخود فرنگی پخته رو با کره و یه کمی آب بصورت پوره دربیارین. حالا با استفاده از قیف این پوره رو به اشکال مختلف و دلخواه در بشقاب بریزین. بعد سبزیجات پخته رو هم به فرم های متنوع بزارین توی ظرف. مثلا میتونین به شکل یه صورت اونها رو تزئین کنین

میان وعده ی مقوی زمستونی: (8ماهگی)
نون سنگک خردشده 2 قاشق غذاخوری - پودر بادوم 1 قاشق چایخوری - خرما 1 عدد - کره نصف قاشق چایخوری
همه ی مواد رو با مقداری آب بریزین توط ظرف و با قاشق مخلوطش کنین تا نون ها نرم بشه . بعدش بدین نی نی گلتون نوش جون کنه. واقعاً خوشمزه و مقویه

هویج پلو (8 ماهگی)
برنج چهار قاشق غذاخوری - هویج دو عدد متوسط - کره یک قاشق غذاخوری - گوشت چرخ کرده‌ یک قاشق پر-شکر یک قاشق مرباخوری
هویج را که رنده کرده و یا به قطعات بسیار کوچک ریز نموده اید با کمی کره تفت بدهید برنج را که دم می کنید هویج و بقیه کره را به آن اضافه نمائید موقع غذا دادن به کودک می توانید یک زرده تخم مرغ سفت شده هم روی غذا رنده کنید

خوراک مرغ (8 ماهگی)
کمی ران یا سینه مرغ(ران بهتر است چون مقدار آهن در گوشت ران بیشتره) - سیب زمینی - هویچ - لوبیا(لوبیا استانبولی) - پیاز
مرغ رو کف قابلمه میچینم تیکه هاش رو کوچیک میکنم تا خود نی نی با دست بر داره به عنوان یک لقمه بخوره روش پیاز رو ریز میکنم و نمک و کمی زرد چوبه هم میریزم بعد سیب زمینی رو روش میچینم بعد هویج و بعد لوبیا رو لوبیا رو ریز نکنین بچدارین دراز باشه تا واسه با دست برداشتنش بچه ها راحت باشن و بچه ها از تنوع رنگ و اندازش لذت ببرند کمی آب میریزم با حرارت کم میگذاریم بپزه و تو ظرف میچینیم و میدیم نی نی ها میل کنن بگذارین خودشون با دست بر دارن البته پسر من اول هویچ هاشو میخوره بعد لوبیاهاش و وقتی تموم شد از سر ناچاری بقیه اش رو .

سوپ نخود فرنگی(از پایان 8 ماهگی)
ترکیبات برای حدود 6 فنجان
نخود فرنگی تازه450 گرم،پیاز خورد شده 1 عدد،کاهوی کوچک خرد شده 1 عدد،چهار پنجم فنجان آب گوشت، دو سوم فنجان ماست،
نخود فرنگی،پیازو کاهو را حدود30-20 دقیقه در آب گوشت بجوشانید تا نخود فرنگی کاملاً نرم شود.
مواد پخته را از آب سوپ جدا کرده و کاملاً له کنید.مقداری ماست به آب سوپ اضافه کنید ومواد پخته شده را نیز مجدد اضافه کرده ورویه اجاق بگذارید اما نگذارید سوپ بجوشد چون ممکن است لخته شود، در حد گرم شدن کافیست.

یک میان وعده مقوی(پایان 8 ماهگی)
بسکوییت مادر 3 عدد یا ساقه طلایی 2 عدد،سیب 2 برش کوچک، موز 2 برش کوچک ، خامه 1 ق مربا خوری،پودر مغز بادام 1 ق چایخوری
بسکوییت ها را خورد کرده،سیب را رنده کرده وموز را له کنید حال همه مواد را با هم مخلوط کنید وخامه وسپس پودر مغز بادام را اضافه ومخلوط کنید. نوش جان نی نی ها
سلام ، مامان های گل، خوبید؟ مامان سوگند خداروشکر که سالمید و خرابی جدی نبوده. راستش من امروز پسرم از رو مبل با سر افتاد رو فرش دارم دیونه میشم ، خیلی دلم شور میزنه الآن خوبه استفراغ هم نکرد . میترسم بعدا تو حرف زدنش یا روی هوشش تاثیری بذاره.
سپهر من 15 اسفند91 توی یه روز بارونی قدم به زندگیمون گذاشت و معنای جدیدی به روزهامون داد.
سلام به همگی و مامی سوگی.خوبین؟خدارو شکر مشکل خاصی نبوده.همتون رو دوس دارم.نی نی هاتون رو ببوسین.وقت کنم میام پست هاد رو میخونم.حالتون رو میپرسم.ایشالا همگی سالم و دلخوش باشین
پاک ترین عشق عشق به مادر است.
سلام دوست جونیا
اخیییی عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا که چیزی نیست
نگران نباش

ایلیاذجون من که خیلی چیزارو میدم بجز اونجایی که واسه معده ضرر داره و ایجاد حساسیت میکنه
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
سلام دوستان

شو لباس بچه نیو برن تا هفت سال مارکدار از انگلیس و دبی

زمان شنبه ۲۳ اذر تا جمعه ۲۹ اذر

مکان کافه خلاقیت ماهور سعادت اباد بین کاج و سرو خیابان بخشایش خیابان پانزدهم غربی پلاک 13

از بازی بچه ها در محیطی شاد و امن و خرید خود لذت ببرید:))

با تشکر فیلچه و نی نی مال
2810