2777
2789
1- پندار (پگاه و همسر)

2- امیر (سحر و همسر )

3- ستایش (نازی با 3 نفر همراه)

4- علی (سمی جون و همسر)

5-نیروانا (سارامین و همسر)

6- سهیل (آزاده و همسر)

7- ارمیا (الهه و همسر)

8- آنیتا (سیمین و همسر)

9- ملودی (منتظر و همسر)

10- پارمیدا (پونه و همسر)

11- فربد (پانته آ و همسر)

12- بردیا (نسترن و همسر)

13- آریا برزین (شرار و همسر)

14- سارینا (آزاده و همسر)

15- کیمیا (شیدا و همسر)

16- علی (باران بهاری و همسر)
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
آزاده جون من اصلیتم اهوازیه ولی ساکن اراکم
پگاه جون من از خدامه که بیام.به شوهرم گفتم برای این برنامه گفت بذار ببینم چیکار میتونم بکنم.
شاید بتونم بیام ولی قول نمیدم.
منم خیلیییییی دلم میخواد ببینمتون
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پگاه جون چطوری ....جمعه رفتم هپی هاوس ولی در حال بازسازی بودن و خیلی خاک بود و چون مسئول ها نبودن نتونستم توی محیط رو ببینم ... تا جمعه دیگه بازسازی تموم بشه .... البته تلفنی با یه آقایی صحبت کردم و گفت توی شهریور وقت داریم و نگران نبودن جا نباشید ...و همینطور گفت با تولدهای نینی سایتی خیلی مشکل داشته و حسابی اذیت شده چون به طور معمول با یه پدر و مادر طرفه ولی اینطوری این همه آدم هستن و هر کس یه ایراد و اشکالی میگیره و خواهش کرده یه نماینده واقعی داشته باشیم که درگیری ها کمتر باشه ....اگر فرصت بشه این روزها میرم پلی هاوس فرشته رو هم میبینم ... راهش هم نزدیکتره جمعه که خلوت بود از سعادت آباد تا اقدسیه 20 و 5 دقیه شد ... تلفنتو برام بزار که اگه کاری داشتم بتونم پیدات کنم ... پندار جون رو ببوس
مامان مریمی جون سلام. امیدوارم بتونیم تو تولد ببینیمتون. تا موقعی که جامون فیکس نشده و پول واریز نکردیم مهلت دارین. فکر کنم تا اواسط تیر طول بکشه.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
2810