2777
2789
باشه اگه همه با سرزمین عجایب موافقن منم حرفی ندارم ولــــــــــــــــــــــــــــی اصلا شلوغی و همهمه و سروصدای اونجارو دووست ندارم بخصوص بخــــــــــــــــــصوص تو روزهای تعطیل که جای پارک هم اصلا نیست (هرچنداونجا 10 دقیقه با خونم فاصله بیشتر نداره )
پس من و ملودی و اقای پدر رو هم اضافه کن پگاه جون
این لینــــــــــــــــــــــــــکی هم که این بغله هپی هاوس کودک این چطوره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همینی که تو نی نی سایت تبلیغ کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این جور جاهایی که همه نمی شناسن دنج تره ...

یه موضوع دیگه فرصت کمی گذاشتی پگاه جون هنوز خیلی ها خبر ندارن مثل گلی , مامان اریابرزین ,مرمر, من جون مامان نرگس ,مریم دکی و....

فرصت بده اونها هم بیان و نظر بدن تا همه تو این جشن دور هم باشیم

من تو هفته های آتی اسباب کشی دارمو درگیرم تلفن من رو که داری خبرم کن تا زحمت پول رو بهت بدم

هیچ وقت فکرشو هم نمیکردم که ویروس کوچیک کرونا بشه کابوس شب وروز من...😕😕😕😕الهی نیست ونابود بشی ذلیل مرده😤😤😤😤😤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به پگاه جون و بقیه مامانهای عزیز
سرزمین عجایب خوبه
به نظر من هفدهم یا هجدهم شهریور خوبه
برای من منوی یک یا دو فرقی نداره
فقط بهتره بعدازظهر باشه تا اینکه برنامه واسه ناهارباشه، آخه خیلی از کوچولوها صبح ها دیر بیدار می شن بعد اگه زود بیدارشون کنیم کسل می شن از جمله دختر من.
اگه روز تعطیل باشه بهتره چون باباها هم اگه خواستن بتونن بیان

این نظرات من بود

ان شاء ا... در نهایت تصمیمات طوری باشم که بتونم شما دوستای گل رو ببینم
لطفا پارمیدا ( پونه و بابا و چهار تا همراه) را هم به لیست اضافه کن
سلام به همگی

منتظر جون فکر میکنی اگه بگیم موزیک نزارن بازم خیلی شلوغ باشه؟؟؟

پلی هوسی که گفتی رو هم پرسیدم که الان برات مینوسیم.

در مورد زمان هم چشم شما اطلاع رسانی کنید منم فرصتو بیشتر میکنم. میخوام اون روز مورد نظرمون رو از دست ندیم.

خونه جدید هم مبارک. شمارتو اگه میشه برام دوباره میل کن. ببوس دخملیت رو.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
مامان پونه جون ممنون از شما. مرسی از نظرت گلم سعی میکنیم یه جوری برنامه ریزی کنیم که همه راحت باشن.

پارمیدای عزیز رو هم اضافه میکنم.
پلی هوس قیطریه:

نفری 35000 تومان که برای یک کودک و دونفر بزرگسال
3 ساعت برنامه که از ساعت 4 تا 7 و یا 5 تا 8 میباشد.
موزیک زنده
مجری کودک
یک عکس یادگاری
میان وعده (چیپس، پاپ کورن و آبمیوه)
شام کودکان (ناگت یا ساندویچ یا پیتزا) اگر هم جوجه کباب بخوایم 1000 تومن اضافه میشه.
کاپ کیک برای هر کودک
کیک تولد 3 کیلویی
برای بزرگترها چای و نسکافه و پاپکورن و چیپس و یک پیتزای دونفره
بازی رایگان در پلی هوس

هزینه های دلخواه:
در صورت تایید روز تعطیل 60 هزار تومن اضافه میشه که روی تعداد نفرات سرشکن میشه.
هر کیلو کیک اضافه 9000 تومن
هر عدد عکس اضافه 3000 تومن
فیلمبرداری و ادیت 80 هزار تومن و کپی هر سی دی 4000 تومن
هر نفر کودک اضافه با شام 9000 تومن
هر نفر بزرگسال اضافه با شام 6000 تومن
پگاه جون سلام ... لطفا من ( شرار ) و آریا برزین و باباش رو هم اضافه کن به لیست تولد .... تلفنم رو برات میل میکنم عزیزم ممنون

پلی هاوس به نظر جالب تر میاد من تولد توی سرزمین عجایب رفتم خیلی قاطی پاتی بود بعلاوه اینکه کاندیشنر های خوبی نداره و هواش خفه است ... اون هم توی این گرما ... این روزها یه سر میرم پلی هاوس قیطریه که محیط رو از نزدیک ببینم اگه آدرس دقیق داری برام بزار ... و در هر صورت هر جا که برنامه شد ما رو هم تو لیست بزار منظور با هم بودنه دیگه ... خسته نباشی .
مامان آرای برزین جان سلام،

خیلی خیلی خوشحال میشم اگه زحمت بازدید از پلی هوس قیطریه رو بکشی. آدرسش رو از همین لینک کنار که تبلیغشو کرده میتونی برداری. هر موقع رفتی بیا و برامون تعریف کن. چشم اسم شما رو هم اضافه کردم.

مامان بردیا جون وظیفه بود عزیزم . ببوس پسر گلتو.

من عزیز منم تا حدودی باهات موافقم ولی خوب به خاطر نبودن گزینه های دیگه مثل باغ و ... برنامه ریزیهامون با سال پیش متفاوت تر خواهد بود. به هر حال دوست دارم که یه جوری باشه هم همه راحت باشن و بهشون خوش بگذره و هم بچه هامون تو آرامش باشن. راستی نظرت رو راجع به پلی هوس قیطریه هم که تو صفحه قبل هست هم بگو. ممنون.
سلام به همه دوستان
پگاه جون ممنون که زحمت می کشی ... می دونم هماهنگی این برنامه واسه اینکه اکثریت راضی باشن چه قدر سخته.
برای من هزینه ، عکس، فیلم ، خوراکی ها و... اصلا مهم نیست ...فقط جای برگزاری جشن مهمه .
پسر من به قول معروف (شیر خونه س و روباه بیرون) توی جمع وشلوغی به من و پدرش می چسبه و یه کوچولو خجالتیه
من آخرین لحظه تصمیم می گیرم که بیام یا نه...اگر هم بیام برای دل خودمه و اینکه شماها و نی نی های ناز رو ببینم.
چون اگر تو سرزمین عجایب باشین و جا هم کوچیک باشه به احتمال زیاد رادین رو یا باید بغل کنیم یا بریم بیرون نگهش داریم.
من بیشتر با هپی یا پلی هوسها موافقم البته پدر های مهربون هم باید حضور داشته باشن.
17 و 18 شهریور فرق نداره هر دو روز من و همسرم آزادیم.
بازم ممنون پگاه جون... پندار رو ببوس
2810