2777
2789

من لپه و‌جدا میپزم ابشو کفی‌که کرده میریزم بیرون میشورمشون  بعد قاطی گوشتام میکنم اگر اینکارو نکنم جس ابگوشت بهم دست میده

لیمو‌عمانی هم خوشم نمیاد لیمو تازه ابشو میگیرم میریزم توش 

ربشم جدا با ادویه و با پیاز تفت میدم بعد قاطی قیمه ام میکنم

اب قیمه هم در‌حدی میریزم که فقط روی گوشتامو بگیره دوست ندارم ابکی بشه یک‌ فنجون زعفرون دم کرده هم تو همون ابش میریزم

ادویه اچار هم حتما  با همون رب تفت میدم اضافه میکنم 

آچار یک ادویه زابلی زاهدانیه من سفارش میدم برام میارن نمیدونم مغازه ها دارن یا نه

راستی اون ربشو اخر اضافه میکنم تقریبا یک نیم ساعتی قبل 

گوشتمم باید بپزه نرم بشه ولی نه که خیلی له بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب كم بريز، پياز داغ خيلي زياد درست كن، هم توش خيلي پياز داغ بريز هم آخر سر كه ميخواي بكشي باز پيازداغ بريز توش، دست و دلبازي كن توي ريختن زعفرون، ليمو عماني ها رو سوراخ كن توي آب جوش بذار بمونه كه تلخ نشه، آخر سر به اندازه ي يه قاشق مربا خوري گلاب بزن توش 

اگه رو پنج دقیقه جدا بپز تب و کفش رو بریز دور بعد به خورشت اضافه کن خوشرنگ تر میشه آخرای پخت یه دونه ...

 😲

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خب ذائقه ها متفاوته

قیمه مجلسی  داخلش بجز مواد همیشگی،چوب دارچین و آخدای پخت گلاب و زعفرون هم میریزن.

ولی من شوهرم اون شیرینی و عطر دارچین و گلاب رو نمبپسنده،من حتی زعفرونم خیلی کم میریزم.

اگر شوهرت ترجیح میده ب شیرینی نزنه،اینارو رعایت کن..


ما تو عدس ملو کشمش دوست نداریم، حلیم با نمک می خوریم، و فسنجونم شیرین دوست نداریم.

باز ببین شوهرت چه ذائقه ای داره 


قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
برا عصره چون شوهرم ظهر نمیاد 😃😃🤨

همین دیشب منم قیمه داشتم،کنارش بادنجون سرخ کردم،ولی بادمجون رو داخلش نربختم اصلا کنتر خورشت تو ظرف حداآوردم،باور کن سر اون بادمجون دعوا می کنیم..


من پیاز بزرگ خورد کردم، گوشت ی کوچولو در یک دقه تفت دادم،لپه رو که پاک کردم و شستم،اضافه کردم و کمی تفت دادم در حد دو دقه،بعد رب و زرچوبه و فلفل قرمز و سیاه اضافه کردم و تعت دادم ی دو دقه ای،

بعد آب رو اضافه کردم آبش جوشید روش کف میاد،اونو برداشتم، 

بعد یک ساعت لیموعمانی انداختم و گذاشتم دو ساعت ب خوردن نمک هم ربختم،

کنارش سیب زمینی و بادنجون سرخ شده بکد با سبزی خوردن و سالاد شیرازی،

با ذائقه ما عالی بود،

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
وای چه همه اشکال تایپی!!!! گوشیم خودش اصلاح میکنه لپه رو جدا بپز آب و کف روش رو بریز بیرون

😅😅 کیبورد گوشیت رو از حالت دیفالت خارج کن خودبخود اونیکه دلش میخواد و تایپ میکنه😄 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

پیاز زیاد و رنده درشت.همزمان با پیاز دو تا تیکه کوچولو چوب دارچین بشور و بنداز توش.ی دونه هل رو چاک بده دونه هاشو درار بکوب بریز تو پیاز در حال سرخت ی در ظرف کوچولو گلاب اونم تو پیاز در حال سرخت(بیشتریا آخرش میریزن ولی من خ بوش زیاد میشه دوست ندارم ی بوی محوی ازش توش باشه دوست دارم)

بعدش زردچوبه و گوشت آب کم بریز تا بپزه.لپه رو جدا بپزون دو قاشق زیاد تر پیمانه کن ب آب در حال پختش هم ی پیاز کوچولو بزن.لپه ک پخت اون دو قاشق اضافه رو بکوب بریز  توش بقیه لپه ها رو هم بریز.

بعدش گوجه دو سه تا رنده کن با رب تفت بده بریز توش من از این عصاره های گوشت یا مرغ هم میریزم...

دیگه آخرشم ک سیب زمینی یا بادمجان بریز دیگه...

2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

✨🫧🌑

گوربا۸۲ | 11 ثانیه پیش

شب بخیر 🌚

لیلی_غم | 1 دقیقه پیش
2791
2779
2792