من لپه وجدا میپزم ابشو کفیکه کرده میریزم بیرون میشورمشون بعد قاطی گوشتام میکنم اگر اینکارو نکنم جس ابگوشت بهم دست میده
لیموعمانی هم خوشم نمیاد لیمو تازه ابشو میگیرم میریزم توش
ربشم جدا با ادویه و با پیاز تفت میدم بعد قاطی قیمه ام میکنم
اب قیمه هم درحدی میریزم که فقط روی گوشتامو بگیره دوست ندارم ابکی بشه یک فنجون زعفرون دم کرده هم تو همون ابش میریزم
ادویه اچار هم حتما با همون رب تفت میدم اضافه میکنم
آچار یک ادویه زابلی زاهدانیه من سفارش میدم برام میارن نمیدونم مغازه ها دارن یا نه
راستی اون ربشو اخر اضافه میکنم تقریبا یک نیم ساعتی قبل
گوشتمم باید بپزه نرم بشه ولی نه که خیلی له بشه