2777
2789
عنوان

خاطرات جنی تونو بگید بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 110 پست

بچه ها من ی شوهرخاله دارم ک توجوونیاش کبوترداشته وبرای اینگه گربه نخوره سیم لخت میزاره سرراه گربه میاد برق میگیرش میسوزه ازونموقع یه گربه ی خیلی بزرگ وحشتناک میاد ب خوابش و میکه تو بچه منوکشتی من تورو باید بکشم و اینا بعداز ی مدت میشه یه مرد قد بلند و خالم میگفت هرشبی که قراره بیاد سراغش شوهرم غروب حالیش میشه و میگه بوی حلوامیاد...میگه همون شب ک اینومیگه اون جنه با یه سینی حلوا میاد ب خواب شوهرش و میگه این حلوای توئه وچند بارهم توی واقعیت نصفه شب پاشده دیده ک انگشتای پاش داره خون میاد گازش میگیره اذیتش میکنه.خالم میگفت هروقت میاد ماحالیمون میشه و انگار صدای پاشومیشنویم حتی توبیداریهم میاد میشینه توخونه و یه حرفایی ب شوهرش میزنه میگه اگه چیزی بگی لالت میکنم اونایی هم که تعریف کرده اجازه میده وگرنه جرات نداره همه چیو بگه

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااا چه چیزایی ادم میشنوه ها😐😐😐

شما چرا انقد مغزتونو درگیر کردین که انقد تو خواب و واقعیت درگیرین

جن تا کاریش نداشته باشی کاریت نداره

منم نه تا حالا دیدم نه برام اتفاق افتاده

و مطمئنم شما ۶م که براتون اتفاق افتاده یا خودتون احضار کردین و اذیتشون کردین یا یجور توهم و مشکلات عصبی یا فشار روحیه

💏"You & me 💕make a wonderful "We
چطور بود  

رو کاغذ حروف مینوشتیم سکه میذاشتیم

دوستم اینکارو کرد و سکه حرکت کرد فک کردم دروغ میگه یبار که اینکارو با دوستم انجام دادم انقدددد دستم سنگین شد و ناخودآگاه حرکت کرد فهمیدم درسته و واقعیته

دوستم زنداییش ،داییشو کشته بود و ما روحشو احصار کردیم ..مادرشم نمیدونست..فرداشبش اومد خواب مادر دوستم،خواهرش، گفت به مهسا بگو اذیتم نکنه😓😓

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

میشه به منم بگین قضیه چیه اخه منم حس ششم قوی دارم خیلی اوقات صحنه های تکراری میبینم یا هر چی حسم میگه میبینم درست بوده مادر بزرگ و پسر عموم که فوت کردن من دقیقا شب قبل فوتشون خواب مرگشونو دیدم و ...

حرفی نزن چیزی نگو باید برایم گریه کرد/باید برای مردن افسانه هایم گریه کرد/ عکسم درون آینه دارد چه زجری میکشد/ بعد از شکستم آینه در زیر پایم گریه کرد/ ثابت نشد من مجرمم یا چشمهای وحشی ات /قاضی برای دادن حکم خطایم گریه کرد/دکتر نشسته پشت میز و نسخه را خط میزند/ او هم که عاشق بوده از بهر شفایم گریه کرد/ مادر که میداند دلم عمری خرابت میشود/ دیشب به جای خواندن قرآن به جایم گریه کرد/ گفتم فراموشش کنم اما پدر ناباور و ..../ وقتی که میگفتم به تو بی اعتنایم گریه کرد/ حرفی برای آسمان گفتم که طوفانی نشد اما برای مدتی از ناسزایم گریه کرد/گفتم به خود حرفی نزن باید تماشایش کنم / عکسش به آغوشم کشید و پا به پایم گریه کرد❤ دوستام میشه واسه عاقبت بخیر شدنم و شادی دل مامان و بابام یه صلوات بفرستین❤
واقعا نمیدونم..من تو خواب چیزی ک باهاش برخورد میکنم صورت های مختلفی داره..و گاها توی خواب اصلا نمیبی ...

منم بصورت انرژی یه چیزایی حس میکنم نمیدونم چیه

حرفی نزن چیزی نگو باید برایم گریه کرد/باید برای مردن افسانه هایم گریه کرد/ عکسم درون آینه دارد چه زجری میکشد/ بعد از شکستم آینه در زیر پایم گریه کرد/ ثابت نشد من مجرمم یا چشمهای وحشی ات /قاضی برای دادن حکم خطایم گریه کرد/دکتر نشسته پشت میز و نسخه را خط میزند/ او هم که عاشق بوده از بهر شفایم گریه کرد/ مادر که میداند دلم عمری خرابت میشود/ دیشب به جای خواندن قرآن به جایم گریه کرد/ گفتم فراموشش کنم اما پدر ناباور و ..../ وقتی که میگفتم به تو بی اعتنایم گریه کرد/ حرفی برای آسمان گفتم که طوفانی نشد اما برای مدتی از ناسزایم گریه کرد/گفتم به خود حرفی نزن باید تماشایش کنم / عکسش به آغوشم کشید و پا به پایم گریه کرد❤ دوستام میشه واسه عاقبت بخیر شدنم و شادی دل مامان و بابام یه صلوات بفرستین❤
بهم یاد بده میخوام انجام بدم الان

عزیزم این کارا تخصص میخواد و احضار روح گناه داره چون ی روحو احضارکنی نتونی برگردونی گرفتارمیشه و تاهمیشه اذارت خواهد داد هرگز اینکارونکن

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
بهم یاد بده میخوام انجام بدم الان

یادم نیست ولی یه برگه دورش حروف الفبا رو بنویس

وسطشم بله خیر زن و مرد خوب بد کافر مومن جن روح بنویس..بایدم دو یا چن نفر باشین..حتمن قران و یه چیز تیز باید باشه..دو نفری دست بذارین رو سکه و سوال کنین اگه کسی هست سکه تکون بخوره..باید صبور باشی و تمرکز کنی

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
2810