2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12193 بازدید | 190 پست
اهان  من دخترم دیگ رو‌۳۸.۵ مونده

سلام خواهری خوبی؟دختر گلت چطور شد؟تونست بهتر شیر بخوره؟دختر من تمام مدت شروع کرده گریه کردن و شیر نمیخوره خیلی لاغر شده نمیدونم چیکار کنم.غذای تکمیلی هم که بهش میدم مثل حریره بادوم یا سوپ هم با اینکه از همه چیز بخصوص برنج یه ذره میریزم و همه چی پوره میکنم بازم دل‌درد داره😞

دیگه نمیدونم چیکار کنم براش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهری خوبی؟دختر گلت چطور شد؟تونست بهتر شیر بخوره؟دختر من تمام مدت شروع کرده گریه کردن و شیر نم ...

سلام عزیزم . شیر میخوره ولی خب کمتر میخوره .‌‌‌‌در کنارش غذا میدمش . اونم میکس شده . 

احتمال میدم دخترت داره دندون درمیاره ک اینجوره . لثه هاشو نگاه کن

سلام عزیزم. خیلی خیلی عقبه . هنوز کامل گردن نگرفته و تکامل نداره

سلام خواهری خوب هستین؟ببخشید قند عسلتون چطور شد؟ دخترم تاخیر تکاملی نشون داده الان ده ماهش هست دستش بگیرم تاتی تاتی می‌کنه ولی رو شکم نمیره نمیشینه خودش هم نمی ایسته.شیر هم در حد خودکشی نمیخوره یعنی اگه به زور دادمش که هیچ اگه ندادمش هیچی حاضر نیست بخوره

نمیدونم چیکار کنم.به دکتر هم میگم میگه شکمش باید سرواخ کنی تغذیش کنی منم نمی‌خوام همچین دردی به بچم بدم

سلام خواهری خوب هستین؟ببخشید قند عسلتون چطور شد؟ دخترم تاخیر تکاملی نشون داده الان ده ماهش هست دستش ...

سلام گلم.. دختر منم هنوز عقبه کاردرمانی میبرم. فعلا چردنش هم کامل نگرفته . نمیشینه . حتی پا نمیگیره . 

میتونی کاردرمانی ببری ماشالله میتونه زود جلو بیفته 

ولی برا اون سوراخ کردن شکمش اصلا قبول نکن. ب منم گفتن من قبول نکردم . من بچم مشکل بلع داره سرفه میکنه موقع شیر خوردن یا غذا خوردن . غذا هم فقط باید میکس باشه، دارم گفتار درمانی هم میبرم ک بلعش قوی شه . 

سلام گلم.. دختر منم هنوز عقبه کاردرمانی میبرم. فعلا چردنش هم کامل نگرفته . نمیشینه . حتی پا نمیگیره ...

سلام خوب هستین؟نه والا قبول نکردم هنوز اذیت می‌کنه ولی خودش میخوره.اصلا مشکل بلع نداره ولی نمیدونم چرا نمیخوره!

دور سرش هم رشد نکرده ولی تکاملش با اینکه کنده داره پیش می‌ره تازه یاد گرفته بپره تو هوا.هنوز دور سرش ۳۶ مونده

سلام گلم چطوری دخترت چطوره ؟

سلام عزیزم بچه شما چطوره؟؟؟ منم دو روزه پسر نه ماههه م رو بردم ام ار ای گفتن متاسفانه لاغری مغز داره اتروفی یکی. از نیم کره ها😔گردن تا حدودی گرقته ولی غلت نمیزنه اصلا بذنش شله وقتی سرپا میگیرمش پاهاشو جمع میکنه و بلعش ایتجوریه که شیر رو خوب میخوره ولی غذا رو. اصلا نمیتونه قورت بده عوق میزنه تا بالا بیاره نمیدونم ببرمش کاردرمانی فایده داره یا نه؟؟ شناختش خوبه خنده هاش خوبه وقتی بهش میگم سرسری کن میکنه ولی خب صدا سازی نداره حرکت نداره

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
سلام عزیزم بچه شما چطوره؟؟؟ منم دو روزه پسر نه ماههه م رو بردم ام ار ای گفتن متاسفانه لاغری مغز داره ...

سلام شما خوب هستین؟

انشاالله خدا شفا بده.پسر شما حتما کاردرمانی لازم داره اما برای بلعش کاردرمانی کاری نمیکنه فقط باید ببریدش گفتار درمان. دختر منم برای نخوردن غذای جامد بردمش کاردرمانی گفتن فقط گفتار درمان می‌تونه کمکش کنه.بردمش گفتار درمان گفتن که بیش حسی چشایی داره.کارهایی که گفت انجام دادم بهتر شده اما بازم اذیت می‌کنه دخترم.هنوزم دندون نداره ۱۴ماهه شده. سعی کن غذا متنوع بدی دختر من با سیب زمینی و زرده تخم مرغ عشق میزنه.اما سوپ مرغ با گریه هم شده بهش میدم 😅

خیلی محل گریه هاش نذار بذار عادت کنه به غذایی غیر شیر تا جون بگیره.

سلام عزیزم بچه شما چطوره؟؟؟ منم دو روزه پسر نه ماههه م رو بردم ام ار ای گفتن متاسفانه لاغری مغز داره ...

والا دختر منم داغونم کرده با این دل درداش و رفلکس نمیدونم کی تموم میشه.راه می‌ره ولی به صورت قیچی همش میفته نشستنش هم بد نیست.فقط ببخشید میپرسم دور سر پسر شما چند هست؟ مال دختر منم همون ۳۷مونده.شناخت دختر منم عالی بوده اما چیزی دنبال نمی‌کرد که شکرخدا مدتیه داره دنبال می‌کنه.دلم برای دخترم میسوزه اینقدر دوست داره راه بره سختشه.توی کاردرمانی مثل بچه شما زیاد دیدم نگران نباشین فقط مدام ببرینش کاردرمان خودتون هم تو خونه کار کنین باهاش