2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12193 بازدید | 190 پست
سلام خواهری فعلا که خوبه یه کمی دل درد داره اما کلا خوب هست.صحبت های نامفهومش خیلی بهتر شده.از وقتی ...

خب خداروشکر ک بهتر شده . خیلی نو فکرش بودم. 

سونو مغز ؟نشنیدم . 

من سی تی و ام ار ای دادم . ک گفتن کوچیکه مغزش . 

انشالله دخترت سلامتیشو ب دست میاره . خبرشو بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهری یه سوال دختر گلتون هم همون اوایل همه کارهای تکاملی سنش انجام میداد؟منظورم کمر و گردن گرفته ب ...

نه گلم . من دخترم دیگ داره یازده ماهش میشه ولی گردنش در حدود ۶۰درصد گرفته . کمرش هم شله

دکتر گفت بخاطر واکسن اینطوری اذیت شده بوده و بهش استرس وارد شده.به درمانگاه های سلولی مولکولی زنگ زد ...

من رفتم بهزیستی نامردا رد کردن . ب چند نفر گفتم حتی کاردرمان و یه نفر ک خودش قبلا بهزیستی کار میکرد ، تعجب کردن . گفتن دخترت خیلی حالا حالاها کار داره نباید رد میکردن . کثافتا گفتن برو شش ماهه دیگه بیا اگه خوب نشد پرونده تشکیل میدیم . انگار الان بهزیستی میخاد پول دولت رو بریزه تو جیب منو دخترم ک اینقد زورشون میومد پرونده تشکیل بدن . منم برا کاردرمانی و ازمایش ژنتیک ایناس ک میخام کمکم کنن.

من رفتم بهزیستی نامردا رد کردن . ب چند نفر گفتم حتی کاردرمان و یه نفر ک خودش قبلا بهزیستی کار میکرد ...

جدی؟!!!من میخواستم فردا برم سراغشون ببینم چی میگن.والا به هرکسی میگم 60%مغز بچم داغون شده حرفمو باور نمیکنن.حتی سرش هم خداروشکر بزرگتر شده!!!!احساساتش بهتر داره نشون میده با هرصدای بلندی فکر می‌کنه دعواش کردیم لب پایینیش تکون میده

کاردرمانی بردمش گفت عضلاتش خیلی بهتر شده البته من هرروز و هرساعت خدا نرمشش میدم.

نه گلم . من دخترم دیگ داره یازده ماهش میشه ولی گردنش در حدود ۶۰درصد گرفته . کمرش هم شله

درسته.انشاالله درست میشه. خیلی میترسم یهو اینکارایی که می‌کنه دیگه انجام نده یا عقب بیفته.درسته نباید با سه بچه سالم مقایسه کنم ولی خیلی میترسم خیلییی دیگه عقب بیفته

اره سونوگرافی مغز بیخطرتر همشونه.جالب می‌دونی چیه؟!اینکه مغز دخترم تو سونو صحیح و سالم نشون میده

جدی؟!!!من میخواستم فردا برم سراغشون ببینم چی میگن.والا به هرکسی میگم 60%مغز بچم داغون شده حرفمو باور ...

عزیزم همه شهرا مث هم نیستن تو برو ببین چی بهت میگن . الان بچه ها تو شهرا دیگه خیلی راضین از بهزیستی . 

ماشالله . خیلی خوشحال شدم . انشالله روز ب روز بهتر شه . 

دور سرش الان چنده

درسته.انشاالله درست میشه. خیلی میترسم یهو اینکارایی که می‌کنه دیگه انجام نده یا عقب بیفته.درسته نبای ...

چه جالب ..! دوباره بنظرم ام ار ای بگیر . شاید از اول اشتباه بوده . امکانش هس مغز ترمیم بشه ؟!!!!

حالا دکترا در این باره چی میگن ؟

ببین گلم توکل کن بخدا . منفی فک نکن بد ب دلت هم راه نده ‌‌

با پیشرفتای دخترت عشق کن ‌‌. الکی این روزای خوبو با ناراحتی به فکر کردن ب اینده هدر نده

درسته.انشاالله درست میشه. خیلی میترسم یهو اینکارایی که می‌کنه دیگه انجام نده یا عقب بیفته.درسته نبای ...

ب دخترت دارو چی میدی ؟تغذیه چطور ؟؟؟

راستی اون داروها طب اسلامی سفارش ندادی ؟؟

عزیزم همه شهرا مث هم نیستن تو برو ببین چی بهت میگن . الان بچه ها تو شهرا دیگه خیلی راضین از بهزیستی ...

زنده باشی خواهری تازه رسیده 36

ولی چون جمجمه پیشونی بسته شده بود گفتن احتمالا روی 38 یا 39هست.یعنی یه جورایی داره خربزه ای رشد میکنه

چه جالب ..! دوباره بنظرم ام ار ای بگیر . شاید از اول اشتباه بوده . امکانش هس مغز ترمیم بشه ؟!!!! حا ...

والا گفتن تا دوسالگی امکان ترمیم وجود داره ولی زیاد نباید امیدوار باشیم.امکان اشتباه وجود ندارد چون سی تی و ام آر آی یه چیزی نشون میده. حتی توی گزارش ام آر آی اومده تشخیص انسفالوپاتی ایسکمیک هیپوکسیک
HIE

یعنی چیزی گفته بودن امکان نداشت دخترم زنده باشه

ب دخترت دارو چی میدی ؟تغذیه چطور ؟؟؟ راستی اون داروها طب اسلامی سفارش ندادی ؟؟

یه مولتی ویتامین به اسم باریویتال از شرکت باریج اسانس با امگا سه یورویتال.برای معده دردش امپرازول و کارامیت.البته تازگی براش حریره بادوم شروع کردم.سفارش دادم حقیقتا گفتش سرکه سداب بریز تو بینیش.منم عادت دارم قبل هرچیزی که برای دخترم استفاده کنم خودم استفادش کنم.سرکه سداب ریختم تو بینیم چشمات روز بد نبینه،من که تحملم بالاست خواستم داد بزنم. از بینیم خون اومد دیگه کل داروها تو چشمام سیاه شد.هنوز استفاده نکردم