2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12194 بازدید | 190 پست
انشالله ک بچت چیزیش نیس سالمه ‌‌.  گر نگهدار من ان است ک من میدانم  شیشه را در بغل سنگ ن ...

ای کاش یه چیز دیگه مثل قلب بود خداشاهده اصلا یه لحظه هم برای دادنش فکر نمی‌کردم اما چه کنم مغزشه هیچ راهی ندارم

دیگه فقط کفر میگم منی که به همه امید میدادم دیگه خودم از همه چی بریدم.فقط دخترم می‌خوام از زندگی دیگه هیچی نمی‌خوام😭😞

ای کاش یه چیز دیگه مثل قلب بود خداشاهده اصلا یه لحظه هم برای دادنش فکر نمی‌کردم اما چه کنم مغزشه هیچ ...

وای خواهر حالتو درک میکنم ... هیچ چیزی ندارم بگمت ارومت کنه ‌. نمیدونم چرا خواست خدا برا ما اینجوره .. 

خودمم بدتر از توام .. داغونم بخدا 

از روزی ک از بیمارستان اومدیم ادرارش در طول روز ی بار شده . شیر هم کم میخوره . حالا نمیدونم چی کنم میترسم باز بخان بستریش کنن. هنوز جا سوزنا رو دست و پاش خوب نشده . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا باید ب دادمون برسه ک نمیرسه😞😞😞😞

واقعا همینه انگار نیستش

ای کاش ما هم بچه هامون سالم بودن و از بزرگ کردنش لذت میبردیم

می‌دونم خواهری ببخشید که اعصاب تو هم خراب کردم

وای خواهر حالتو درک میکنم ... هیچ چیزی ندارم بگمت ارومت کنه ‌. نمیدونم چرا خواست خدا برا ما اینجوره ...

خواهری ببخشید همیشه همینطور بوده؟دخترم تازگیا شب که می‌خوابه تا صبح که بیدار میشه جیش خیلی کم می‌کنه.البته تو طول روز پوشک پر ادرار می‌کنه ولی برام عجیبه چرا شب جیش نمیکنه.

واقعا همینه انگار نیستش ای کاش ما هم بچه هامون سالم بودن و از بزرگ کردنش لذت میبردیم می‌دونم خواهر ...

هی خواهر من کلا خودم اعصابم همیشه خرابه . تف تو این زندگی . بخدا خستم . چقد نگاه دخترم کنم گریه کنم .  دیگه به این نتیجه رسیدم خدا و پیر و پیغمبر هم کاری نمیکنن..

خواهری ببخشید همیشه همینطور بوده؟دخترم تازگیا شب که می‌خوابه تا صبح که بیدار میشه جیش خیلی کم می‌کنه ...

نه گلم همیشه اینجور نبوده . از روزی ک از بیمارستان اومدیم اینجور شده . الانشم همینجوره .

بچت شیر شب میخوره ؟؟

خواهری ببخشید همیشه همینطور بوده؟دخترم تازگیا شب که می‌خوابه تا صبح که بیدار میشه جیش خیلی کم می‌کنه ...

میگم من زنگ زدم ب اون شماره ، مشاورش اصلا خوب نبود ب حرفام گوش نداد ‌‌.. تا گفتم بیماری میکروسفاله ، لیست دارو داد گفت تو ایتا سفارش بده . گفتم درمان داره گفت اره . قشنگ حس کردم حتی تو این طب هم درمان نداره...

وقتی مغز دخترم کوچیکه دور سرش کوچیک مونده  چجور با این چیزا میخاد خوب شه 😭😭😭بمیرم برا دخترم...

نه گلم همیشه اینجور نبوده . از روزی ک از بیمارستان اومدیم اینجور شده . الانشم همینجوره . بچت شیر شب ...

عجب شاید دارو اشتباهی استفاده کردن

نه شب خوب می‌خوابه البته یه دفعه یا دو دفعه برای شیر بیدار میشه ولی تا خود صبح جیش نمیکنه.قبلا اینطوری نبود

یعنی با کوچکترین تغییری میترسم حالم بد میشه 

میگم من زنگ زدم ب اون شماره ، مشاورش اصلا خوب نبود ب حرفام گوش نداد ‌‌.. تا گفتم بیماری میکروسفاله ، ...

نمیدونم والا به منم گفت

به قول معروف دارم کف دریا میگیرم برای نجات بچم راهی ندارم😞

عجب شاید دارو اشتباهی استفاده کردن نه شب خوب می‌خوابه البته یه دفعه یا دو دفعه برای شیر بیدار میشه ...

حالا من ببینم میتونم تو این هفته ببرم دکتر . از دکتر بپرسم ببینم چی میگه

سلام دخترت چطوره؟؟

سلام خواهری

فعلا که خوبه یه کمی دل درد داره اما کلا خوب هست.صحبت های نامفهومش خیلی بهتر شده.از وقتی که کاردرمانی گفته ماساژ بدم کمرش شل میگیره اما کمرش سفت بگیرم راحت میشینه 

فردا می‌خوام برمش سونو مغز انجام بده.وقتی تو بیمارستان تازه دنیا آمده بود ازش سونو گرفتن گفتن بچه صحیح و سالمه.میخواستم شکایت کنم گفتم مطمئن باشم الکی گفتن.

کلا تو چشم نگاه کردنش هم بهتر شده.میخوام برم بهزیستی تا بتونم ازشون کمک بگیرم برای آزمایش ژنتیک.بعم گفتن 20میلیون واقعا نمیتونم.

سلام دخترت چطوره؟؟

دکتر گفت بخاطر واکسن اینطوری اذیت شده بوده و بهش استرس وارد شده.به درمانگاه های سلولی مولکولی زنگ زدم بعید می‌دونم برای دخترم انجام بدن.گفتن حتما باید آزمایش ژنتیک باشه ولی بچه ای با مشکل 60%تا حالا نداشتیم

یه جوری ردم کردن خیلی بهش امیدوار شدم