2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12193 بازدید | 190 پست
جدی؟ تو رو خدا خبرشو بده . منم ماه دیگه بگیرم . از کی میخای شروع کنی ب استفادش ؟؟

چشم حتما هرموقع دستم اومد استفاده کردم خبرت میکنم.این لینکشه انگار حتما باید با دعا باشه

http://attarimasomin.com/product/بخور-حضرت-مریم-3-مرحله-ای/

منم بچم خیلی عقبه .. ی بچه دو ماهه هم فرزتر از بچه منه . 

https://www.instagram.com/reel/CpE7RQNoiq8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

این کلیپ تو اینستا رو برات فرستادم یه موقع فکر نکنی دارم بهت دروغ میگم یا امید الکی میدم.اون جایی که بچه نمیتونه حتی گردن بگیره یک ساله هست!!!!

هیچوقت تحت هیچ شرایطی امیدت ازدست نده که خدا میگه ناامیدی از شرک هم بدتره!!!دیگه هیچوقت هم درمورد بچت اینطوری نگو.یه روزی مثل بچه این خانم حالا زودتر یا دیرتر همه کارهاشو می‌کنه اما حرفات ممکنه تو روحیش تاثیر بذاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌دونم خوب نیستا ولی قدیمی ها بچه رو هوا پرت میکردن از ترس آروم آروم کردن سفت میکردن.امیدت اصلا از ...

نه . دکتر اصن چیزی بهم نداد نه دارویی نه امپولی . فقط خودم خیلی تو نت زدم پیراستام بود ک انگار برا بعضی ها جواب میده برا خیلی ها هم نه . این امپول سیتی کولین ؟؟اینم تو نت ک گضتم دیدم ‌‌. ولی مطمئن نیستم . حالا ی ماه دیگ باز میرم ببینم دارویی میده یا نه .  

نه . دکتر اصن چیزی بهم نداد نه دارویی نه امپولی . فقط خودم خیلی تو نت زدم پیراستام بود ک انگار برا ب ...

به دختر منم پیراستام نساخت.شب دادمش تا صبح سیانوز کرد😞 وحشت کرده بودم.اون آمپول هم ننوشتن براش.ولی میگن امگا سه همون تاثیر داره

مطمئنی؟دکتر بهم گفت آتروفی با سی پی فرق داره البته ممکنه دوتاش باهم باشه مثلاً دختر من آتروفی فرونت ...

عزیزم پسر من کلا عین یه نوزاد گوشه خونه افتاده آتروفی شدید مغزی داره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
انشاالله خدا شفا بده چند ماهه هست؟کاردرمانی رفتین؟

ممنون عزیزم 

دیگه هشت سالشه کم کم

قبلا بردمش ولی فایده چندانی نداشت 

😭بجه شما چشه

کاش ی بچه سالم داشتم . کاش... 

بچم دیگ ده ماهش شده ، دور سرش کمه . دکتر گفته میکروسفال . تکامل نداره . ذهنی عقبه . مث بچه دو ماهس. 

خسته شدم بخدا . هنوز گرذن نگرفته

کاش ی بچه سالم داشتم . کاش...  بچم دیگ ده ماهش شده ، دور سرش کمه . دکتر گفته میکروسفال . تکامل ...

😭

چی بگم آخه 😭