2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12193 بازدید | 190 پست
وای خدا ... تصورشم برام سخت بود .. چی ها کشیدی ... قربون صبروطاقتت ‌.. خداروشکر ک بهتر شده . انشالله ...

قربونت خواهری ❤️❤️❤️ انشاالله قندعسل شما شفای کاملی پیدا کنه

عارف ڪامل مرحوم آیت الله العظمی بهجت برای شفا از بیماری، توصیه های زیر را ارائه فرمودند:

مقدار ڪمی از خاڪ پاڪ مدفن سیدالشهدا(ع) را در آب زمزم مخلوط ڪرده و 70 مرتبہ سوره حمد برآن بخوانید و در نوبت های متعدد هر روز به بیمار بخورانید تا شفاء یابد.

به فقیران متعدد، صدقه بدهید، گرچہ صدقہ ای ڪه به هر ڪدام می دهید ڪم باشد.

روزی هفت مرتبه سوره حمد را به نیت شفای او بخوانید.

هر ڪس نزد بیمار می رود برای شفایش سوره حمد بخواند.

در حضور بیمار، مرثیه بخوانید بہ طوری ڪه او منقلب و متأثر شود.

حدیث ڪساء را (مڪرراً) برای شفای او بخوانید.

گوسفند نذرفقیران ڪنید.

چه خوب . منم از امشب شروع میکنم مرسی ک گفتی

بنا به روایت جابربن عبدالله انصاری از رسول اکرم (ص): این سوره بهترین سوره های قرآن است. و به نقل ابن عباس؛ سوره حمد اساس قرآن است. در حدیث نیز آمده است: اگر هفتاد مرتبه این سوره را بر مرده خواندید و زنده شد، تعجب نکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم .‌‌‌‌‌‌‌حاجت روا شیم انشالله

سلام خواهری 

انشاالله که دلت شاد باشه کلی خبر خوب داشته باشی. یه سوال داشتم ملاج سر قند عسل شما باز هست؟

ملاج سر بچم بسته بود گفتن اشکال نداره مغزش رشد نمیکنه فشار روش نمیاد الان مغزش رشد کرده،سرش کج میشه😞 خیلی بیتابی می‌کنه و نمیخوابه.ازبس نخوابیده زیر چشماش گود افتاده

شنبه می‌خوام ببرمش دکتر مسعودی جراح مغز اعصاب هست برام دعا کنین🙏

فقط می‌خوام بدونمممم دکترا مدرکشون از کجا میگیرن منو سکته دادن که سر بچه رشد نمیکنه الان مطمئنم فشار روشه.هم خودم عذاب میکشم هم بچم

موارد درمانی جهت درمان کوچک شدن مغز در طب اسلامی آیت الله تبریزیان به شرح زیر است:

با مصرف موارد فوق از  آتروفی مغزی جلوگیری و آن را درمان کنید.

نمیدونم چقدرش درسته می‌خوام برای دخترم انجام بدم

سلام خواهری  انشاالله که دلت شاد باشه کلی خبر خوب داشته باشی. یه سوال داشتم ملاج سر قند عسل شم ...

انشالله خوش خبر باشی عزیزم 

من امروز دکتر بودم طبق جمع بندی هاش گفت مشکل بچم میکروسفال ژنتیکیه😞😞

دور سر بچم رشدش کمه . الان ده ماهشه شده ۳۸

تکاملش هم ک نگم .... خیلی عقبه ‌‌. 

موارد درمانی جهت درمان کوچک شدن مغز در طب اسلامی آیت الله تبریزیان به شرح زیر است: خوردن کرفس ...

منم اینو تو نت خوندم . نمیدونم راسته یا نه . ولی شاید باورت نشه کلی امیدوار شدم بهش . از طرفی هم میترسم اصلا جواب نده .. نمیدونم چی کنم 

انشالله خوش خبر باشی عزیزم  من امروز دکتر بودم طبق جمع بندی هاش گفت مشکل بچم میکروسفال ژنتیکیه ...

سلام خواهری خوبی؟

والا دکترا میگن اینقدر مغزش خرابه که میگیم نباید زنده میمونه

بعدش جراحش گفت ملاجش بازه مغزش رشد نکرده!!!بعد معرفیم کرد یه دکتر مغز اعصاب دیگه رفتم پیشش گفت نه بستس ولی مغزش رشد نمیکنه بهش گفتم رشد تکاملی بچم سرجاشه همه کاری میکنه سرش رشد می‌کنه می‌گفت اصلا نباید تکون بخوره.دیگه گفتم هیچ مغز اعصابی نمیبرمش فقط نوار عصب بگیرم مطمئن باشم تشنج نمیکنه و اینکه جراح پیدا کنم.یکیش از شیراز رفته بود یه جراح دیگه گفت سی تومن میگیره

انشالله خوش خبر باشی عزیزم  من امروز دکتر بودم طبق جمع بندی هاش گفت مشکل بچم میکروسفال ژنتیکیه ...

شما گفتین البته اگه اشتباه نکنم بچتون میشینه تنهایی خب درست داره پیش می‌ره که.بچه تو نه ماهگی تازه می‌تونه تنهایی بشینه.بچم هیچیش عقب نیست فقط تازه شروع کرده یه چیزی رو دنبال کنه.برنامه گهواره وصل کن تکاملش رو دنبال کن

اصلا هم نترس دختره موهاش رشد می‌کنه اصلا پیدا نیست. تو شیراز یکی شبیه بچم پیدا کردم سرش کوچولو مونده بود یعنی فکر کنم نهایتش دور سرش ۴۵بود خودش مامانش گفت چهارسالشه مثل فرفره فضولی میکرد و می‌خندید😅مامانش هم می‌گفت برای منم همین حرفا زدن دکترا الان بچم عادیه 

منم اینو تو نت خوندم . نمیدونم راسته یا نه . ولی شاید باورت نشه کلی امیدوار شدم بهش . از طرفی هم میت ...

والا من برام مهم نیست هرچی باشه براش میجنگم حتی اگه جواب نده و خورد بشم.قوی باش خواهری 💪🏻

بچه هامون مامان ضعیف نمی‌خوان

راستی اون مامانه هم گفت بچم تو راه رفتن تاخیر داشت بردمش کار درمان درست شد.الانم دریا چندتا کلمه میگه با اینکه یه هفته دیگه میخواد تا شش ماه  با و ما چندتا کلمه نامهفوم میگه و سعی می‌کنه حرف بزنه سعی میکنه خودش تنهایی بشینه و به اسمش واکنش نشون میده.فقط رو شکم غلت نمیزنه فقط می‌تونه از شکم رو کمر بپره

من الان سفارش دادم استفاده کردم خبرت میکنم خواهری 

یادت باشه بچم ۶۰٪مغزش داغون شده اینکارا می‌کنه ها ناامید نشو.سعی کن همه چی بهش یاد بدی.یه لالایی برای بچم میخونم الان اون لالایی گاهی اوقات ملودیش تقلید می‌کنه

می‌دونم به حرفه راحت نیست ولی امکانش هست ناامید نشو 

شما گفتین البته اگه اشتباه نکنم بچتون میشینه تنهایی خب درست داره پیش می‌ره که.بچه تو نه ماهگی تازه م ...

نه عزیزم بچه من هنوز گردنم نگرفته . دارم کاردرمانی میبرم ‌‌.  

والا من برام مهم نیست هرچی باشه براش میجنگم حتی اگه جواب نده و خورد بشم.قوی باش خواهری 💪🏻 بچه هام ...

جدی؟ تو رو خدا خبرشو بده . منم ماه دیگه بگیرم . از کی میخای شروع کنی ب استفادش ؟؟

منم بچم خیلی عقبه .. ی بچه دو ماهه هم فرزتر از بچه منه . 

می‌دونم خوب نیستا ولی قدیمی ها بچه رو هوا پرت میکردن از ترس آروم آروم کردن سفت میکردن.امیدت اصلا از دست نده.کار درمان هم خیلی خوبه

از این آمپول ها که دور سر رشد کنه برای دخترتون ننوشتن؟

مغز بچه من ازبس خرابه براش تجویز نمیکنن😢