2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25174 بازدید | 717 پست
مرسی عزیزم.به دکترم گفتم سرکلاژشکمی میگه نه.انقدر عصابم داغونه که حدواندازه نداره.شماپیش کدوم دکترسر ...

این دکتر رو بذار کنار و ارتباطت رو باهاش قطع کن

منم از این دکترا داشتم که یک ساعت برام صحبت کردکه

فقط رحم اجاره ای

واسه مامان و همسرم بعد از آخرین زایمان زود رسم گریه

کرد که من جونمو پای سرکلاژ شکمی از دست میدم

ولی وقتی رحم اجاره ای داغونم کرد ارتباطم رو باهاش

قطع کردم

تهران با بهترین پروفسور ایران ، آقای دکتر آصف جاه عمل کردم

یک عمل تر و تمیز و بی نقص

تموم بارداریم با سرویکس ۳۶ بودم

پسرم هفته ۳۷ با وزن ۴/۲۰۰ بدنیا اومد

بدون کوچکترین انقباضی

به خواب شبم هم نمی‌دیدم که همچین نتیجه ای داشته باشه

دکترم وقتی بچه م رو توو یک‌سالگی دید باورش نمیشد

که من با سرکلاژ شکمی بالاخره موفق شده باشم

بمن گفتن سرکلاژ شکمی یااینکه رحم اجاره ای؟چیکارکنم.درمونده ام

عزیزجان وقتی میگی درمونده م ، با تموم قلبم میفهممت

به من اعتماد کن دوستم

درخواست دوستی بده شماره م رو میذارم بیا واتساپم ، هر چی بدونم راهنمایی ت میکنم ، بهت قول میدم نتیجه میگیری

نگران هیچی نباش عزیزم

این روزای سرگردونی رو منم داشتم ، خدا خودش با مهربونیش واسم راهگشا بود

فقط خودش آگاهه که چه کسایی در اوج ناامیدی و 

بعد از سقط هاشون باهاشون بودم تا به شکر خدا

الان فرشته هاشون توو بغل شون هست و 

با عکسهایی که واسم میفرستن ،

منو بیشتر از هر زمان شرمنده مهربونی خداوند میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزجان وقتی میگی درمونده م ، با تموم قلبم میفهممت به من اعتماد کن دوستم درخواست دوستی بده شماره م ...

مرسی که انقد امیدمیدی .دکتربه شوهرم گفت حالایه باردیگه میتونه شانسشوامتحان کنه.هم من جنین بزارم هم رحم اجاره ای.والا منم میترسم اذیتم کنن تااخرم بهم بچه درست وحسابی ندن.

مشکلات سرکلاژشکمی چی هست؟که همش میگن بده؟

این دکتر رو بذار کنار و ارتباطت رو باهاش قطع کن منم از این دکترا داشتم که یک ساعت برام صحبت کردکه ...

رحم اجاره ای که شماسراغش رفتین کی معرفی کرد؟چراانقد اذیتتون کرد.خداازش نگذره.

منشی دکترم به من گفت من سراغ دارم.تامثبت شدن ازمایش ۳۸ملیون میگیره.ماهی ۲تومن نفقه.هرسه ماه ۱۵ تومن.اخرسر هم که بچه رو تحویل بده ۱۲۰ ملیون.

خیلی هزینش زیاده.اگر لااقل مطمعن بودم بچه رو تااخر میرسونه ارزش داشت .اما بعیدمیدونم

عزیزجان وقتی میگی درمونده م ، با تموم قلبم میفهممت به من اعتماد کن دوستم درخواست دوستی بده شماره م ...

نسترن جان .من طبیعی نمیتونم باردارشم ای وی افی هستم.اگه خدایی نکرده به هردلیلی بچه مشکل پیداکرد اونوقت باید شکمم رو پاره کنن تا درش بیارن.من ازین خیلی میترسم.

نسترن جان .من طبیعی نمیتونم باردارشم ای وی افی هستم.اگه خدایی نکرده به هردلیلی بچه مشکل پیداکرد اونو ...

عزیزجان قصه رحم اجاره ای من که خیلی مفصله

رابط بهم معرفی کرده بود ، به قول مامانم میگه توو رحم اجاره ای

دلت رو شکستن ، خدا با پسرت واسه ت جبران کرد

تا بینهایت شکرش میکنم

خانومی یکی از دوستان من بعد از سرکلاژ شکمی، آی وی اف

کرد بلافاصله باردار شد و فکر کنم الان هفته ۲۰ هست

من ازت خواهش میکنم سرکلاژ شکمی رو امتحان کن 

یک درصد موفق نبودی که محاله ، بعد به هر چی دوست

داشتی فکر کن

من اونقدر بارداری خوبی داشتم البته قبل بارداری هم

خیلی تقویت کردم و آمادگی خوب پیدا کردم و

هم استراحتم نسبی و خوب بود

که تا برادر هام بهم گفتن

آخه خواهر من چرا این کار رو زودتر نکردی ، چرا اینقدر خودتو

به در و دیوار زدی وقتی با یک عمل اینقدر خوب تونستی 

بچه بیاری

عزیزدلم اول و آخر شما و همسرت باید تصمیم بگیرین

و مسئولیت انتخاب تون رو بپذیرید ولی اگر به من 

اعتماد کنی و به توصیه هام گوش کنی بهت قول میدم

با توکل به خدا و صبوری و آرامش ، به امید خدا

با سرکلاژ شکمی موفق و سربلندی

موضوع سزارین شاید بشه گفت تنها عیب این مسئله هست

ولی وقتی بارداری رو به انتها رسوندی با سزارین یک 

زایمان به مراتب بهتری رو داری

مخصوصا من که اسپاینال شدم و اون صدای گریه اول پسرم

که در هوشیاری کامل بودم شد قشنگترین لحظه زندگیم

با همه قلبم اون لحظه رو واسه ت آرزو میکنم

عزیزجان قصه رحم اجاره ای من که خیلی مفصله رابط بهم معرفی کرده بود ، به قول مامانم میگه توو رحم اجار ...

مرسی عزیزم کا انقدروحیه میدی.پس خیلی برام دعاکن.ازین میترسم که خدایی نکرده وسط بارداریم بچه طوریش بشه چی.یا قلبش نزنه و ۱۰۰ تامشکل دیگه.یادوباره کیسه ابم پاره شه.همه اینا توو سرم میچرخه.

شوهرم میگه خیلی سختی کشیدی رحم اجاره بگیرراحت شو.امامنمیگم اونم مشکلات خودشو داره.میترسم خیلی میترسمو سردرگمم.

عزیزم یه سوال .میگم منکه دهانه رحمم ۲سانتبازشدبعدشد۴سانت مشکل از دهانه رحممه دیگه درسته؟ینی بازم بخوام حامله شم باز میشه؟

عزیزجان قصه رحم اجاره ای من که خیلی مفصله رابط بهم معرفی کرده بود ، به قول مامانم میگه توو رحم اجار ...

پس احتمالا برم همون سرکلاژشکمی.اون دوستتون مشکلش چی بود که سرکلاژشکمی کرد؟باوجود ای وی اف استراحت مطلقه یا نه؟

چون من ازبس درازکش بودم تمام بدنم سر بود و کبودبود.ماهی یه بارحموم میرفتم.خیلی سختی کشیدم.اخرشم بی نتیجه

چندوقت بعدازعمل شما باردارشدین؟ینی من عمل کنم کی میتونم برم واسه انتقال جنین؟

عزیزم پس شمامطمعنی که من نتیجه میگیرم؟

سلام نسترن جون 

من دکتر آل یاسین بهم پیشنهاد شکمی دادن ولی ایشون انقدر سرشون شلوغه اصلا ازمایش های ایمنی انعقادی منو نگاه نکردن ببینن مشکل من از ایمنی انعقادی هستش یا دهانه رحم . دکتر رزاقی بهم گفتن سرم بزنم و هیسترو بشم و سری بعد سرکلاژ واژن بشم بازم . ولی ایشون متاسفانه نیمه کار ول کرد رفت کانادا و ۴ ماه وقت منو سوزوند . چون بهم گفته بود خرداد میاد و یهو گفتن نمیاد . حالا من نمیدونم پیش کدوم دکتر برم که ازمایش های ایمنی متو دقیق بررسی کنه و بفهمه مشکل ایمنی من میتونسته باعث زایمان زودرس من بشه یا نه 

سلام نسترن جون  من دکتر آل یاسین بهم پیشنهاد شکمی دادن ولی ایشون انقدر سرشون شلوغه اصلا ازمایش ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم

خانومی اگر حتی یک دکتر تشخیص داده که شما باید سرکلاژ شکمی کنی حالا به هر دلیلی که مجبور شدی و این یعنی که شما نباید واسه این کار ذره ای مردد بشی و پرونده این موضوع بسته ست

و در قدم اول شما باید به دنبال این باشی که با بهترین دکتر حتما حتما حتما عمل کنی دکتر آصف جاه و دکتر عسکری دکترهای خیلی خوبی هستن و آمار موفقیت هاتون هم بالاست

در قدم دوم یه دکتر پریناتولوژیست خوب دیگه پیدا کن

که آزمایشاتت رو ببینن ، دکتر آصف جاه به من خانوم دکتر 

ژاله ذوالقدر رو پیشنهاد کردن

این قدم دوم هم واسه اینه که تکلیفت واسه بارداری بعدی

روشن باشه با آمپولهای آنوکسا یا بدون اونا

بعدم میمونه بحث عفونت قبل و حین بارداری که خیلی مهمه

موضوع دیابت در حین بارداری

و موضوع خیلی خیلی مهمی که باید جدی بگیریش

تقویت لازم و کافی خودت و همسرت، قبل از بارداری

توکل به خدا کن خواهرم و کارای لازم رو با امید به خودش

انجام بده و نگران هیچی نباش

سلام به روی ماهت عزیزدلم خانومی اگر حتی یک دکتر تشخیص داده که شما باید سرکلاژ شکمی کنی حالا به هر د ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم از اینکه وقت میزاری و جواب میدی

دیروز با دکتر معینی از طریق واتس اپ ویزیت شدم .. ایشون ازمایشات منو بررسی کردن و ایشون هم گفتن بارداری بعدی سرکلاژ از طریق واژن فقط یک ریسک هست که خودم باید این ریسک قبول کنم . ایشون هم گفتن شکمی رو فکر کنم و نامه دادن واسه اصف جاه 

اما حقیقتا هزینه دکتر اصف جاه خیلی سنگین هستش .. من برای یه دکتر بعد از اصف جاه میخواستم تحقیق کنم که شما عسگری را پیشنهاد دادید . ممنونم ازتون عزیزم 

ببخشید نسترجان گروه تلگرام یا واتس اپی ندارید که دوستان سرکلاژ شکمی اونجا باشن و من عضو بشم ؟

سلام به روی ماهت عزیزدلم خانومی اگر حتی یک دکتر تشخیص داده که شما باید سرکلاژ شکمی کنی حالا به هر د ...

عزیز من سابقه ۳ بار جراحی رحم رو دارم که دهانه رحمم هم به خاطر همین موضوع دستکاری شده . حالا دو قلو باردارم ۱۴ هفته به نظرت بهتره سرکلاژ بشم ؟ 

خیلی خیلی ممنون عزیزم از اینکه وقت میزاری و جواب میدی دیروز با دکتر معینی از طریق واتس اپ ویزیت شدم ...

خواهش میکنم گلم ، آره عزیزم توو تلگرام سرچ کن سرکلاژ شکمی بلافاصله پیدا میشه

اونجا دوستان اکثرا با خانوم دکتر عسکری عمل کردن

چند نفر ی هم به شکر خدا بچه هاشون بدنیا اومدن

ولی مبادا ریسک کنی عزیزم، موفق باشی عزیزدلم