2777
2789
عنوان

افسردگی ندارم اما

32 بازدید | 2 پست

تا قبل از دانشگاهم یه زندگی آروم داشتیم ولی یواش یواش پدرم علایم دوقطبی بودنش تشدید شد ..دوران های مختلف بیماری رو تا حالا پشت سر گذاشته فقط و فقط چون مادرم هواش رو داشت و مراقبش بود..ولی متاسفانه وقتی بیماریش عود میکنه به شدت مادرم به مادرم گیر میده و غر غر و....

من ازدواج کردم و شاغل و دو بچه و یه همسر خوب...

ولی درگیری فکریم برای خانواده م نمیزاره از آرامش نسبی زندگی خودم لذت ببرم.‌.همش دلم برای مادرم کبابه..همش میترسم مادرم قلبش دیگه طاقت نیاره..بیمار اعصاب داشتن خیلی سخت تر از بیمار جسمی داشتنه ..چون روح و روانت هر روز آسیب میبینه ...حق مادرم تو زندگی این نبود 

دلم میخاد یه جا باشم هیچ کس نباشه غیر از خودم و همسر و بچه ها..حتی به مهاجرت هم دارم فکر میکنم 

ولی با غصه مامانم چه کنم...

خیلی رو خودم کار میکنم که غصه هاشون رو زندگی من تاثیر  نزاره ولی پدر و مادرن دیگه ..‌

برای دل مادرم دعا می‌کنید.. دعا کنید خدا بهش صبر بده..دعا کنید حتی یه روز نباشه که تو خونه ما پدر باشه و مادر نباشه چون واقعا هیچ کدوم نمیتونیم از پس بیماری بابا بربیایم

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

شرایط سختیه حق دارین اما اگر پدرتون دارو مصرف کنن تا حد زیادی قابل کنترله مگر اینکه نخوان دارو مصرف کنن که واقعا سخته شرایط مادرتون 

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
شرایط سختیه حق دارین اما اگر پدرتون دارو مصرف کنن تا حد زیادی قابل کنترله مگر اینکه نخوان دارو مصرف ...

بله دارو استفاده میکنن ولی پیش میاد هر چند وقتی دارو رو دیگه نمیخوره به هیچ وجه..و خوب کافیه دو سه هفته یا یک ماه نخوره که دوباره علائم برمیگرده..دکترش هم میگه فقط مدارا کنید باهاش چون موقع برگشت علائم منطق ندارن که حالیشون کنیم فکر یا سوئ ظن شون اشتباهه

این وسط مادرم داغون شد ما بچه ها که سر خونه و زندگی خودمون هستیم 

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.