2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25174 بازدید | 717 پست
سلام نسرین جون تمامی پیام ها تو خوندم و خوشحال شدم که نتیجه گرفتی من همین عمل را انجام دادم و خوشحال ...

سلام به روی ماهت مهربونم 

خواهش میکنم عزیزم 

در خدمتت هستم فدات شم

درخواست رو قبول میکنم

ولی خوشگلم تا جایی که واسه ت ممکنه همین جا بپرس

که اگر روزی روزگاری سوال عزیزه دیگه ای هم بود

اینطوری زودتر به جواب برسه

من توو پی وی خیلی سوالا جواب دادم که همه تکراری 

بودن که اگر توو تاپیک پرسیده میشد شاید نیاز به پی وی هم نبود

سلام از منه عزيز مهربونم،  تولد گل پسر ماهت مبااارك باشه🎊🎊 قلب قشنگشو ببوسم من الهي سايه خو ...

سلام به روی ماهت مهربون ترینِ من

من  قلب قشنگت رو ببوسم که رنگ و بوی خدایی داره

عزیزدلم واسه رسیدن به اون روزی که خبرش رو بهم بدی

منتظرترین و مشتاق ترینم

آقا محمد مهدی به حضور همچین خاله عشقی توو زندگیش

تمام قد به خودش افتخار میکنه ❤️😊😉🌺🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام نسترن جان .از اول تاپیک تا اخرش خوندم دلگرمی دادین .فقط من مهر ماه امسال تو هفته بیست و چهار دخترم رو به خاطر زایمان زودرس از دست دادم وتو آزمایشاتم کم خونی من خیلی بیشتر بود اختمال زایمانم به نظرتون از این میتونه باشه .دکتر  گفت این دفعه باید سرکلاژ بشی و من چون سنم 35هست میترسم سرکلاژ وازینال انجام بدم و شاید باز دچار زایمان زودرس شوم .آزمایش انعقاد خون هم دادم مشکلی نداشتم وتو گروه سرکلاژ شکمی میخوندم که سرکلاژ شکمی فقط برای اونایی هست که بیشتر از یکبار زایمان  زودرس داشتن دکترا انجام میدن.درسته؟.میشه راهنماییم کنید ممنون

سلام نسترن جان .از اول تاپیک تا اخرش خوندم دلگرمی دادین .فقط من مهر ماه امسال تو هفته بیست و چهار دخ ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم 

خوبی خانومی. واقعا متاسفم واسه مشکلی که واسه ت

پیش اومده. ای وای که این درد تمومی نداره

من این روزای تلخ رو رد کردم، ولی هربار که متوجه

میشم دوستی به مشکل خورده، به خدا که روحِ منم

درد میکشه

ولی درست میشه دوست خوبم نگران نباش

خدا کنارته و هواتو داره

عزیزم همینی که اینجا هستی، یعنی بیشتر راه رو رفتی

روی ما خیلی آزمون و خطا شد تا به اینجا رسیدیم

ولی یقینا تجربیات این مسیر واسه شما هم قطعا کارسازه

عزیزم شما خدا رو صد هزار مرتبه شکر از بابت انعقادی مشکلی نداشتی

دوستانی که مثه من توو سه ماهه دوم، فرشته هاشون

بهشتی شده، به احتمال 90 درصد بیشتر مشکل نارسایی دهانه رحم داشتن

عزیزم شما اگر پیش خانوم دکتری مثه خانوم دکتر منصوری توو مشهد معاینه بشی و ایشون تشخیص نارسایی دهانه رحم بدن، حتی اگر تا به حال سرکلاژ واژینال هم نشده باشی به شما خواهد گفت سرکلاژ شکمی کن

چون برای این مشکل شک نداشته باش که سرکلاژ واژینال جوابگو نخواهد بود

و حتی اگر به اصرار دکتر دیگری سرکلاژ واژینال بشی

مطمئن باش حداقل دو سوم بارداری رو باید استراحت مطلق بشی و با اطمینان بهت میگم که بچه به هفته های آخر نخواهد رسید و در بهترین حالت هفته های اول 

سه ماهه سوم، نارس بدنیا خواهد اومد

منو ببخش اصلا قصد ندارم بترسونمت

فقط میخوام متوجه اهمیت موضوع باشی

اکثر دکترا نه وقت ما، نه هزینه های ماواسه شون مهمه، 

و نه مهمتر از همه جون و انرژی ما واسه شون مهمه

عزیزم به نظر من چون نگران سن ت هم هستی ریسک

نکن سرکلاژ شکمی رو انجام بده و با آرامش خاطر بعدش باردار شو

البته با یک دکتر خیلی خوب توو این زمینه حتما مشورت کن و بعد با توکل به خدا تصمیم بگیر و اقدام کن

راستی دوستم اهل کدوم شهر هستی؟ 

سلام نسترن جان .از اول تاپیک تا اخرش خوندم دلگرمی دادین .فقط من مهر ماه امسال تو هفته بیست و چهار دخ ...

نسرین جان من از توابع تبریز هستم .مثل اینکه خانم دکتر لیدا حیدری عمل سرکلاژ شکمی انجام میدن تو تبریز فقط نمی دونم قبول میکنه  .

ای جانممممم چقدر عالی که هنوزم توکل ت رو به خدا داری و دوباره دل به خودش سپردی. آفرین دوست خوبم به ...

سلام روزتون بخیر 

دوست عزیز

من هم ۲ تا سقط داشتم در ماه های ۱۶ و ۲۰ و با سرکلاژ و الان فقط سرکلاژ شکمی راه چاره ام هست و تنها امیدم.

انشالله که دامن همه خانم ها که نی نی می خوان سبز بشه.

همین جا دیدم که گروهی هست که دوستان میان تجربیاتشون مینویسن امکانش هست منم داخل گروه عضو بشم؟

عزیزم بیا گروه سرکلاژ شکمی تو تلگرام اونجا بچه ها هم میتونن راهنماییت کنن

سلام خسته نباشید ببخشید من هم تازه سرکلاژ شکمی‌شدم میشه منم تو گروه مادرهای سرکلاژ شکمی عضو کنید من همین ۱۱بهمن سرکلاژ کردم ممنونم میشم

سلام نسترن خانم خوب هستین میشه منم راهنمایی کنید منم بعداز ۹ سال با ای وی اف دو قلو باردار شدم هفته ۱۵ برای طول سرویکس رفتم ۲۶ بود که دکتر گفت سرکلاژ کن سرکلاژ کردم بعداز ده روز یه نخ حالت بافت ماننذی ازم افتاد که فک میکنم سرکلاژ باز شده چون برای انومالی هفته ۱۸ رفتم سونو گفت سرکلاژ دیده نمیشع و طول سرویکس از ۲۶ اومده بود روی ۹ رفتم دکتر گفتم پساری برام بزار یک سانت و نیم هم دهانه داخلی رحم باز شده بود و دو هفته بعد کیسه آب اومده بود توی واژنم و ختم بارداری دادن الان قلبم داره میترکه فک نمیکردم بچه هامو از دست بدم همش گریه میکنم حالا میخوام دوباره بیام تهران برای ای وی اف دوباره بنظرت دوباره سرکلاژ رو امتحان کنم اگه باردار شدم یا سرکلاژ شکمی انجام بدم چون این دفعه دکتر لعنتی سرکلاژمو درست انجام نداد که بعداز ده روز افتاد و اینکه من تا هفته ۱۴ نزدیکی داشتم و تحریک میشدم خودم همش میگم بخاطر همین بود که سرویکسم از اول اومد پایین تجربه ای نداشتم کسی بهم نگفت نزدیکی نکنم حالا میخوام مطمین بشم که من نارسایی دهانه رحم آیا دارم یا نه باید چیکار کنم من خودم مرکز مام میرم اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم 

سلام نسترن خانم خوب هستین میشه منم راهنمایی کنید منم بعداز ۹ سال با ای وی اف دو قلو باردار شدم هفته ...

سلام به روی ماهت قربونت برم

با همه قلبم باهات همدردی میکنم عزیزدلم

دوست خوبم متأسفانه شما هم همچون خیلی از ماها 

نارسایی دهانه رحم داری 

طول سرویکس ۲۶ برای هفته ۱۵ خیلی پایینه

عزیزم یه نظر من شما هم باید قطعا و یقینا سرکلاژ شکمی کنی

سلام نسترن خانم خوب هستین میشه منم راهنمایی کنید منم بعداز ۹ سال با ای وی اف دو قلو باردار شدم هفته ...

مهربانو جان به نظر من حتما سرکلاژ شکمی رو انجام بده

کلیه آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو هم انجام بده

و بعدش برای آی وی اف کن

و برای سرکلاژ شکمی دکتر آصف جاه دکتر خوبی هست

هر چند هزینه هاشون بالا رفته