2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام دوستای گلم منم فردا باید واکسن کیان رو بزنم البته استرسم از دفعه پیش کمتره ولی خدا کنه بچه ام زیاد اذیت نشه براش دعا کنید
شری بانو جان امیدوارم حسابی بهتون خوش بگذره مسافرتتون سه نفره است یا بازم همسفری دارید؟
به هرحال جای مارو هم خالی کن
الی جون دخترای گلت رو ببوس یه عکسم از هردوشون بزار ببینیم کدومشون خوشجلترند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الهام جونم اسمت خیلی قشنگه .خدارو شکر که اذیت نشدی من که واسه فردا دلم داره میلرزه البته دوماهگیش اذیت نشدم میگن 6 ماهگی اذیت میکنه وقتی واکسن دوماهگی کارن روزدم داشت گریم میگرفت دلم براش سوخت وقتی نگاش کردم .من از اینترنت خونه استفاده میکنم کلر هم دقیقا روبرومه دیگه نمیشه کارن روهم باخودم بیارم
سلام مارین جونم مرسی عزیزم ازلطفت فردا باید برم واکسنش روبزنم .عزیزم منم میخواستم برم از کارن عکس بگیرم گفتم بزارم واسه بعد یکم بزرگتر بشه بتونه بشینه میبرم عکس میکیرم ولی بازم خوب کاری کردی واسش خاطره میشه.کیاشا جونو یه بووووووس خوشکل بکن
الی
1392/5/4 2:15 ب.ظ

راستى پریروز واکسن 4 ماهگى هانا رو زدم. خوشبختانه اصلا اذیت نشد. و تا الان هم خدا رو شکر مشکلى نداشته. تازه چون استامىنوفن هر 4 ساعت مى دادم مثل اىنکه رو دل درد هاش هم اثر داشت کلا آ رومتر شده بود ولى از امروز صبح دىگه ندادم.
..............

خدا رو شکر عزیزم.....منم از الان استرس شونزدهم رو دارم که باید واکسنش رو بزنم...

مامان سه گل پسر👱👦👶
mami kiyan
1392/5/4 5:36 ب.ظ

سلام دوستای گلم منم فردا باید واکسن کیان رو بزنم البته استرسم از دفعه پیش کمتره ولی خدا کنه بچه ام زیاد اذیت نشه براش دعا کنید

.............
نگران نباش عزیزم....گل پسر ما قوی تر از این حرفاست...
مامان سه گل پسر👱👦👶
با اجازه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=501123&PageNumber=2
خدا جونم کمکم کن از امروز محکم و استوار باشم.خداوندا بهم صبر عطا کن تا عدالتت را نظاره گر باشم و نیرویی عطا کن که همیشه در راه حق قدم بر دارم . امین
سلام دوستا ى خوبم. مرسى از ابراز لطف و احوال پرسى تون.
امىدوارم واکسن کارن و کىان هم به خىر بگذره.

دوستون دارم. مواظب خودتون و نى نى ها باشید. من عجله دارم باىد زود برم تا هلى و هانا روزگار مامانمو سیاه نکردن!

فعلا باى
سلام روژین جان ما صبح ساعت 9 واکسن کیان رو زدیم تا یک خوب بود نوبت استامینفونش که شد پا دردشم شروع شد جوری که از گریه کبود شد بچه ام بعد که بهش قطره دادم نیم ساعتی ناله میکرد تا خوابش برد الانم خوابه فکر کنم دیگه درد پاش اروم تر شده چون کمی تکونش میده ولی خدارو هزار مرتبه شکر تا الان که تب نکرده کاش از حالا به بعدشم نکنه
ماشالله به کارن گلی و تپلی عزیزم ببوسش