2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مامان های گل از راهنمایی هاتون من به یاسمین شیر خشک نان میدم (به خاطر تحریم و اینا گفتم نان بگیرم که اگر عادت کرد راحت پیدا بشه) ولی اصلا نمی خوره . شما چی پیشنهاد می کنید که خوشمزه باشه و بچه ها دوست داشته باشن!
خوش به حالتون بابا شماها که همه مایکن هستید من قدم 170 هست و وزنم قبل زایمان 80 بوده و حالا 90 شده و بعد زایمان هیچی کم نکردم با اینکه بعد از ظهر ها میرم پیاده روی!!!!!!!!!!!
مارین جون مهندس کامپیوتر هستم و توی یک شرکت برنامه نویسی می کنم و اگر طرح 9 ماهه شدن مرخصی زایمان اجرایی نشه از 15 مهر باید برم سرکار.
الی جون مرسی از راهنمایی ها تون. رژیم سی بی تا چیه دیگه تو دوران شیر دهی هم میشه ازش استفاده کرد؟
مامان کارن یاسمین هم گاهی اگر روبروی باد مستقیم کولر بخوابه بیدار شه سرفه میکنه.
راستی مامانای گل امروز یاسمین رو بردم آتلیه ازش عکس گرفتم امیدوارم عکساش قشنگ بشه البته وسطش خوابش برد و زیاد نتونستم ازش عکس بگیریم . برعکس دیگه تو خونه به مکافات میخوابه ولی تو اتلیه یه کمی بهش شیر دادم تا آروم بشه خوابش برد.
این نیز بگذرد..............
سلام مامانااااا... به به چقدر پیش رفته مامانی فعال. من ٦٧ کیلو بودم قبل بارداری ولی الان ٧٨ کیلو ام. تو بارداری خیلی اضافه وزن داشتم. امید دارم که بتونم کم کنم وزنمو:)
یاس بهاری جان منم هفته پیش کیاشارو بردم آتلیه. هنوز عکسارو نگرفتم.
منم اگه نه ماه تصویب نشه باید از ٢٠ مهر برم سر کار.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام شب به خىر همگى.

مىنا جون خوش اومدى. من دقیقا ىادم نىست هانا از کى نىم غلت .زد ولى تقریبا ىک هفته اس که مقتدرانه غلت مى زنه و سرشو بالا مى گىره و دستشو در مى اره و مثلا چند روزه که هر روز خنده صدا دار داره ىا حدود 2 هفته است که اشىا رو که جلوش نگه دارم مى گىره (هانا 2 فروردین هست).نگران نباش تا 4 ماهگى اىن کارارو مى کنه.البته غلت زدن رو تا 6 ماهگى وقت داره

ىاس جون سىبىتا رو تو اىنترنت سرچ کن پىداش مى کنى. جلسه اول ىه مشاور تغذىه ىه متخصص داخلى و ىه روانشناس وىزىت مى کنن و حتما براى شىردهى هم رژیم خودشونو دارن. به نظرم بد نىست.
راستى هلىا هم شىر خشک نان مى خورد. هانا هم اولش نانو خوب مى خورد تا اىنکه مجبور شدم قطعش کنم به خاطر حساسىت ولى نان جز شىرهاى خوشمزه محسوب مىشه. باىد کمى در برابر گرىه هاش مقاومت کنى. خىلى سخته ولى بالاخره شدنى هست.
سلام. مثل اىنکه من از همه اتون بىکارترم!! البته من با گوشى مى ام و معمولا موقع شىردادن در وضعیت درازکش تایپ مى کنم!
اسم من الهامه روژىن جون
راستى پریروز واکسن 4 ماهگى هانا رو زدم. خوشبختانه اصلا اذیت نشد. و تا الان هم خدا رو شکر مشکلى نداشته. تازه چون استامىنوفن هر 4 ساعت مى دادم مثل اىنکه رو دل درد هاش هم اثر داشت کلا آ رومتر شده بود ولى از امروز صبح دىگه ندادم.
فعلا باى
سلام و بعدازظهر جمعه تون بخیر. خوبین؟
کیاشا از اول مرداد غلت زد.البته فعلا فقط از حالت دمر میتون طاق باز شه ولی برعکسش و نمیتونه. ولی من تو بچه های دوستام دیدم بعضیهاشون تا پنج ماهگی هم غلت نمیزدن.
روژین جونم مرسی عزیزم از لطفت.بنظرم برای عکس آتلیه ای کمی دیر بود.از نوزادا عکسای بهتری میشه گرفت.
الهام جون خداروشکر که هانای گل سر واکسنش اذیت نشد. منم امیدوار شدم.
منم با موبایل میام ولی وقتایی که کیاشا خوابه موبایم و رو flight mode میذارم بالا سرش براش white noise پخش کنه وقتی هم که بیداره معمولا منم باهاش مشغولم نمیرسم بیام :)))