2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام.
ماشالله به آقا کارن. براش اسفند دود کن رژىن جون. هانا 7 کىلو بود با قد 66 .البته بهتره هر بچه اى با خودش مقایسه بشه. اگر قد و وزنش صعودى باشه و زىرمنحنى 3 نباشه کافىه

مرىم جون قطره اشو مرتب بده و نگران نباش. اىن روزها هم مىگذره!

ببوسىن فسقلى ها رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الهام جون مرسی عزیزم وقتی کارن رو بردم واکسنش روبزنم اون آقا بهم گفت نگران نباش معلومه بدنش خیلی قویه البته خواهرم هم میگه کارن خیلی تپل مپله خواهر زادم ازکارن هم بزرگتره ولی کارن از اون تپل تره الهام جون دوتا گلی روببوس
رژىن جون واقعا خوشحال هستم که کارن جون خوبه

عزیز م اىن نمودار ها در حقیقت مقاىسه بچه هاست. مثلا نمودار 50 ىعنى 50 درصد بچه هاى نرمال وزن ىا قدشون کمتر از عددىه که نمودار نشون مى ده.مثلا کارن احتمالا رو نمودار 95 هست ىعنى 95 درصد بچه هاى هم سن کارن کمتر از وزن کارن دارند و فقط 5 درصد هموزن کارن ىا بالاتر هستند. بالاى نمودار 97 ىا زىر نمودار 3 نىاز به بررسى داره. هرچند که هنوز هم ممکنه مشکلى نباشه
سلام به همه مامانی گل و نی نی های گلتر.
مریم جون و روژین جون خوشحالم که کارن و کیان عزیزم انقدر پهلوانانه با واکنسنشون برخورد کردند. انشاالله که همیشه همینقدر قوی و مقاوم باشن.
ماشاالله به قد و وزن کارن جون.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام دوستان دیشب خیلی شب بدی را گذروندیم کیان از ساعت 8 تبش شروع شد خیلی بیتابی میکرد خیلی اذیت شد کلی پاشویه اش کردم تا تبش پایین اومد شب هم نخوابیدم ومرتب کنترلش کردم امروزم گریه زیاد کرد و یه بارم نفسش خیلی دیر بالا اومد خیلی ترسیدم تابه حال سابقه نداشت اینجوری بشه بعدشم کلی استفراغ کرد تا اروم شد خیلی ضعیف شده الان یکم بهترو اروم ترشده صبح تاحالا فقط تو بغل بود
mami kiyan
1392/5/6 11:59 ب.ظ

سلام دوستان دیشب خیلی شب بدی را گذروندیم کیان از ساعت 8 تبش شروع شد خیلی بیتابی میکرد خیلی اذیت شد کلی پاشویه اش کردم تا تبش پایین اومد شب هم نخوابیدم ومرتب کنترلش کردم امروزم گریه زیاد کرد و یه بارم نفسش خیلی دیر بالا اومد خیلی ترسیدم تابه حال سابقه نداشت اینجوری بشه بعدشم کلی استفراغ کرد تا اروم شد خیلی ضعیف شده الان یکم بهترو اروم ترشده صبح تاحالا فقط تو بغل بود
,,,,,,,,,,,,

آخی عزیزم.........ناراحت نباش گلم،ایشالا که زود زود گل پسرت خوب میشه.........بووووووس برای کیان جووووونم....
مامان سه گل پسر👱👦👶
خسته نباشى مرىم جون؛ از عوارض واکسن سىاه سرفه بى قرارى شدیده که متاسفانه کىان جون پىدا کرده ولى معمولا 2 روزه خوب مىشه. نگران نباش. رىسه رفتن (احتمالا همون که مى گى آنقدر گرىه کرد که نفسش ىه لحظه قطع شد) تو بچه هاى سالم ممکنه پىش بىاد .
آخ که مادرى سخت ترىن کار دنىاست!خداى خوبم خودت مراقب همه بچه ها باش
سلام مامانای مهربون من چند روز گرفتار بودم نتونستم بیام
وای خوش بحالتون واکسن زدیدمن تازه 10هم باید برم که نمیتونم 13هم میرم
امیدوارم که همه بچه ها خوب باشن
راستی من راجبه کلاس کودک و مادر تحقیق کردم یکی از دوستام هم رفته خیلی مفید بوده براش حالا منم میخواهم برم
شما کی میخواهین بچه ها رو تو اتاق خودشون بخوابونید؟
سلام مستانه جون. دختر بزرگ من که تا 2/5 سالگى پىش خودمون مى خوابید. البته سروىس خواب تا اون موقع براش نگرفته بودم.بعد که سروىس خواب براش گرفتم با چنان ذوق و شوقى رفت توى اتاق و تخت خودش که من براى جدا کردنش هىچ مشکلى نداشتم. الان هم بکشىش نمى اد تو اتاق ما بخوابه. اىن تجربه ىکى از دوستام بود که خىلى براى من مفىد بود. البته الان مىگن بهتره بچه رو زود جدا نکنىد مخصوصا زىر ىک سال