2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
راستى دختر اول من هم اصلا شىشه نمى گرفت سه چهار تا سرشىشه و 3 جور شىر خشک امتحان کردم به قول مارىن جون باىد پشتکار داشته باشى و ماىوس نشى. الان هم هنوز شىشه رو دخترم ترک نکرده و شىر رو هنوز با اىنکه سه سالشه با شىشه مى خوره ولى هانا هنوز شىشه نمى خوره!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان
منم تو جمعتون بپذیرین.دختر من 20 فرودین تو هفته 36 به دنیا اومد ینی 1 ماه زود.با وزن 2850 و الان6.5 کیلو.خودم هر کاری کردم شیرم نیومد که بهش بدم.فقط شیر خشک میخوره خیییییلییی ناراحتم
سلام یاس بهاری ومینایی مامان پریا خیلی خوش اومدین مامان پریا این که غصه نداره برادرم شیرخشک خورده هزارماشاالله 185 قدش ورزشکارم هست خواهر زادم هم یه کمی زود تر به دنیا اومد وزنش 700/2بود باوجود اینکه خیلی ریزه ولی خیلی باهوشو زبرو زرنگه یاس بهاری منم یه کمی اضافه وزن دارم البته شکم دارم ولی ردیفش میکنم
سلام. یاس بهاری و مامان پریا خیلی خوش اومدین.مامانای گل و نی نی های نازتون چطورن؟ مرسی الی جان و مامان کارن. برای شما هم اوقات خوشی آرزو میکنم. ما یه ویلا یک ماهه اجاره کردیم اتفاقا ٥ کیلومتری سیسنگان، خیلی عالیه. آب و هواش معرکه است.رزا هم خوبه و خیلی آب و هوای اینجا بهش ساخته. مراقب خودتون باشین. راستی رزا دیگه کامل غلت میزنه و دستش رو از زیرش در میاره و سرش رو میگیره بالا.
ما همیشه هر جا برىم باىد ىه ساک ساک کنىم زودى بر گردىم و اىن که گفتى در حد ىه آ رزوى محال محسوب مى شه! راستى مىشه آدرس دقىقتر بهم بدى. ما سه شنبه تا جمعه مى خواهىم برىم مسافرت و هنوز به خاطر گرماى هوا هىچ برنامه اى ندارىم و اىنکه مثلا اگه اونجا بىاىىم مىشه همون موقع وىلا اجاره کرد ىا نه؟ واقعا ممنونم اگه راهنمایی کنى عزىزم