2777
2789

خانوما من چندین سال سابقه کار دارم، مشاوره ارائه میدم در حوزه خانواده/فردی/کودک/زوج درمانی/اعتیاد و....روال کارم بصورت تلفنی و همینطور بصورت آنلاین (چت و ویس) هست، پیج اینستاگرام دارم میتونین هایلایت های رضایت مراجعه کننده هامو ببینین، مدرکی که دارم مدرک بین المللی مشاوره هست که تاییده QAL انگلستان رو داره کد استعلام اصالت مدرکم رو تو هایلایت اینستاگرام گذاشتم میتونین تو قسمت پروفایل روبیکا هم ملاحظه اش کنین یا بگید براتون بفرستم،به جرئت میتونم بگم بالاترین سطح  رضایتمندی رو دارم بین مشاورین هم رده خودم، حق المشاوره هامون خیلی منصفانه هست، تایم یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی فقط ۱۹۷ تومن و تایم نیم ساعته بصورت تلفنی ۱۷۹ تومن،

و همینطور تایم یکساعته بصورت آنلاین۱۷۹ و نیم ساعته بصورت آنلاین۱۵۹ تومن ارائه میشه خدمتتون، برای رزرو نوبت بصورت تلفنی یا آنلاین پیامک بدین در اسرع وقت پاسخ داده میشه و بهتون نوبت داده میشه، یا اینستاگرام دایرکت بدین، یا هرپیامرسانی که راحتین پیام بذارین، 

من چون منشی ندارم ممکنه با چند دقیقه تاخیر جوابتون و بدم

تلفن: 09199541937

اینستاگرام: moshavere.onlineee

باهمین شماره همراه توی تموم پیامرسان ها هم هستم💚

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانم اشرافیان روانکاو هستن و من برای درمان افسردگی پیششون رفتم واقعا عالی هستن و خیلی خوب درک میکنن من واااقعا راضی بودم حتما برید پیششون 

این شماره شونه ۰۹۲۱۳۸۴۳۲۷۳

فقط یک‌ جلسه برید پیش سمیرا عظیم زاده

اگر توانستید دیگه ولش کنید

بسیاااااار باهوش و خبره

من خیلی مشاور رفتم‌ ولی ایشون ۳ جلسه جاهای دیگه رو تو ۱ جلسه جمع میکنه آنقدر که باهوش و با وجدانه 

ما کل دوست و آشنا سال‌هاس پیشش میریم 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....